CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

"Cintaku Diterima Dua Keluarga" - Ramai Dengki Sajat Dapat BF Baru 'Helok'

5-3-2020 10:35 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 27156| Komen: 141|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nampaknya, Sajat benar-benar mengambil kesempatan di atas kekalutan politik hari ini untuk mengalihkan perhatian masyarakat daripada isu status jantinanya.
Nampaknya, Sajat benar-benar mengambil kesempatan di atas kekalutan politik hari ini untuk mengalihkan perhatian masyarakat daripada isu status jantinanya.

Selepas putus dengan Coach Yin, usahawan kosmetik kontroversi itu kini sedang intim dengan jejaka dari Lubnan dikenali sebagai Jadooss.





Malah, lelaki itu juga berkongsi beberapa gambar dan video bersama Sajat sepanjang berada di Malaysia.



Siap cium-cium pipi lagi!

Menerusi Instagramnya, Sajat mendedahkan Jadoos menerima mesej peribadi (DM) daripada orang ramai yang cuba merosakkan hubungan mereka.



Kredit foto: IG

Dah kalau statusnya sendiri mendapat tentangan ramai, apatah lagi perhubungannya sesama jenis. Pastilah ramai tidak menyenanginya. - CARI

Bagus
4

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lalalili66778 5-3-2020 10:42 AM
Mestila sajat sbb kau kaya... kalau kau tak kaya org tak pndng pun
Quote Boomibulat 5-3-2020 10:45 AM
till Jannah ke..
Quote mieymiey 5-3-2020 10:47 AM
Babik betul! Ada lagi benang pasal pondan ni!
Quote OsHiN_hOnEy 5-3-2020 10:50 AM
jadah kenal jodos kat dlm club
yg mmg majoriti seangkatan dgn jad plying their trade
ie jual badan
so mmg jodos tau pun si jadah tu betina jadian
yg bawak jadah gi sana mak hayam besar rina
yg berpangkalan kat sana supply maknyah reject dari msia
so don't waste your breath nak bitau si jodos that jadah tu betina lonceng
cingggggggg!
Quote dua_chzy 5-3-2020 10:50 AM
Apsal korang masih bagi perhatian kat manusia bangsat ni?
Quote tagas 5-3-2020 10:53 AM
kendus abis nokkkk @kurex
Quote redz85 5-3-2020 10:59 AM
cantik nya sajat..
Quote dory.thefish 5-3-2020 11:00 AM
depa kenal masa jadoss ni jadi grabdriver sajat mse dia p lubnan duluuu. dpt lak driver helok, disambar terus.
Quote lumie 5-3-2020 11:02 AM
cane dorg communicate ? Laki ni pndai ckp mlayu ke ?
Quote chinta89 5-3-2020 11:03 AM
jantan ni pun bukannya ape ni.. nk harta je. org luar, mana x terliur nk jadi pasangan warganegara Malaysia?
Quote sukacactus 5-3-2020 11:04 AM
Habibi + habibi = laknatullah
Quote electricopop 5-3-2020 11:07 AM
Lol yang DM DM tu pun.... Jeles ke? Hahaha.
Quote boboiyot 5-3-2020 11:09 AM
Apasal sajat tu nampak bagak dlm pic dgn mamat ni
Quote Meiizu 5-3-2020 11:10 AM
hellllllo bang jatt oiiii ...keturunan diorang ni diketahui ramai masuk malaysia sekadar nak duit jaaaa..rupa elok kaa rupa huduh kaaaa ada bini siap2 dah kat sana.cikai cikai pun family arrange .
tapi takpe.. ehhh dgr cite se** hebat
Quote coco 5-3-2020 11:18 AM
islam ke kristian jados ni.... ada ye pak arab lagu ni yg berani mati.  lubnan tu tak mengamalkan undang2 islam ke?
Quote noor2 5-3-2020 11:20 AM
Heloknya perangai pondan ni lepas balik mekah. ..lepas nangis2 meratap kat dinding kaabah. ...
Quote Lista 5-3-2020 11:25 AM
Aku tengok foto kat atas tu perut sampai ke pahanya macam saiz jantan..
Quote diss69 5-3-2020 11:33 AM
Lista replied at 5-3-2020 11:25 AM
Aku tengok foto kat atas tu perut sampai ke pahanya macam saiz jantan..

Dh memang jantan, mana boleh sama ngn pompuan ori...
Quote bintangct 5-3-2020 11:35 AM
sorg kemaruk duit lg sorg kemaruk fame So mmg dua2 sekufu la

Lihat semua komen(141)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:50 PM GMT+8 , Processed in 0.094744 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top