CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Gold Digger Teruk! - Warga Maya Dedah Bukti Syifa Melvin Terima Pelbagai Hadiah Dari Safawi Rashid

5-3-2020 11:41 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 51907| Komen: 387

Description: Gold Digger Teruk ! - Warga Maya Dedah Bukti Syifa Melvin Terima Pelbagai Hadiah Dari Safawi Rashid


Kecoh sekejap media sosi@l selepas Tunku Ismail Sultan Ibrahim memuat naik hantaran di Instagram yang berkait dengan aksi kurang memberangsangkan pemain JDT, Safawi Rashid. 

Prestasi hambar itu kononnya berpunca dari tekanan bercinta dengan pelakon Syifa Melvin.

Walaubagaimanapun, Syifa Melvin tampil mempertahankan dirinya mendakwa dia tidak pernah meminta penyerang JDT itu menyara hidupnya serta  memberi sebarang tekanan dalam hubungan cinta mereka.

Kredit foto: Instagram Syifa Melvin

Namun, warga maya berjaya membongkarkan beberapa bukti bahawa ia adalah sebaliknya. Kantoi!


Kredit foto: Twitter Syifa Melvin

Rata-rata netizen yang membaca tweet ni telah mengkritik tindakan Syifa. Ramai menuduh Syifa juga sebagai gold digger.





Kredit foto: Twitter Syifa Melvin

Bukan kaleng-kaleng kan warga maya nih. Apapun semoga kontroversi ini dapat diselesaikan dengan baik antara mereka.- CARI 


1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chicozinn 5-3-2020 11:44 AM
Da nama retis pun sendu sampai aku xtau apa bakat sheollss konfem2 la jual muka demi henfon boba dri player pasir berdengung
Quote shark_eow7 5-3-2020 11:46 AM
jabatan bawang negara ni jangan main main.. kalau selongkar lagi habis sume bukti keluar.
Quote bakingsoda 5-3-2020 11:50 AM
kenapa phone kena sampai 2 bijik pawi bagi?
Quote apedehal 5-3-2020 11:51 AM
Brp banyak benang da???ni da ngalahkn nilopa..
Quote fossil 5-3-2020 11:52 AM
sanggup bersumpah demi Allah...padahallllllllll
Quote akora 5-3-2020 11:54 AM
tak kenal siapa SM ni..artis ke?
Quote mizkajura 5-3-2020 11:57 AM
Babbbbbbbi. Memalukan umat bertudung.
Quote LautBiru52 5-3-2020 11:57 AM
Cari lain je la pawi. Tgh bercinta pun dah byk melabur. Parah2
Quote noor2 5-3-2020 11:58 AM
Yg kutuk tu mmg x suka pilih lelaki banyak duit ke. ....X gold digger juga ke...dah x dapat..cuba ada laki kaya nak....
Quote MadameOnion 5-3-2020 12:02 PM
Aku #teamtmj
Quote brown_pupil 5-3-2020 12:03 PM
Dia mmg tau pakwe dia kaya.. gillette selagi boleh arr.

Ko ingat minah ni nak kangkang free kalau x dapat hasil? Bohsia pun pow 20 hengget lepas kangkang dekk...
Quote Kurex 5-3-2020 12:05 PM
celaka kau pomopuan!!!!!

artis yg takde bakat langsung!!! palkon murahan tak cantik harapkan putih semata. artis tahap paling bawah sekali takde gred langsung! yg bakalan kuburan dalam industri.  artis paling tak berjaya ayas dasar bakat sebab bakat takde, terpaksa jadi murah utk kelangsungan hidup! kekal relevan pun dalam mimpi sebab tak tak nak harapkan apa, cantik pun tak.. nama melvin je diperjudikan utk tau kewujudan tu! sejenis layak disumpah seranah!
Quote aznizazzadele 5-3-2020 12:05 PM
ha... mampuihhhhh
Quote cupu 5-3-2020 12:06 PM
Sapawi ni org mana?ganu klu xsilap...ko dh repair ke rumah makayah ko..nk bwk ke mak ayah pergi haji..sibuk nak bg betina hp 2bijik,lv bagai.

Bls jasa makayah dulu. Depa yg bg mkn cukup jg dr kecik.
Quote margo20 5-3-2020 12:07 PM
Waww smpai 2 iphone nk buat apa? Dia taktau ke iphone ada esim?
Quote trexxxxxi 5-3-2020 12:07 PM
Kurex replied at 5-3-2020 01:05 PM
celaka kau pomopuan!!!!!

artis yg takde bakat langsung!!! palkon murahan tak cantik harapkan put ...

Tersedak lunch meols membaca seranah Kurex...
Quote KIM.K 5-3-2020 12:07 PM
noor2 replied at 5-3-2020 11:58 AM
Yg kutuk tu mmg x suka pilih lelaki banyak duit ke. ....X gold digger juga ke...dah x dapat..cuba ad ...

Lagi pelik kalau lelaki kaya tak reti menghulur. Trigger tu
Quote alynzs 5-3-2020 12:09 PM
dah backup bf
Quote mrs_salvatore 5-3-2020 12:11 PM
noor2 replied at 5-3-2020 11:58 AM
Yg kutuk tu mmg x suka pilih lelaki banyak duit ke. ....X gold digger juga ke...dah x dapat..cuba ad ...

masalahnye die ngaku tak mintka duit pakwe sesen pun, pdhal dok caras pakwe tu mcm2. hipokrit much hokkay

Lihat semua komen(387)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:24 AM GMT+8 , Processed in 0.126527 second(s), 65 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top