CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Trailer Baru BoBoiBoy Movie 2 Trending Di Youtube! Best Sangat Ke?

6-7-2019 09:10 AM| Diterbitkan: FatinNazu| Dilihat: 22023| Komen: 55|Original author: Oleh: fnz

Description: Trailer terbaru BoBoiBoy Movie 2 mencapai sejuta penonton di Youtube dalam masa sehari sahaja. Malah, trailer terbaru BoboiBoy Movie 2 juga telah menjadi trending di tangga kedua serta menerima banyak ...


Trailer terbaru BoBoiBoy Movie 2 mencapai sejuta penonton di Youtube dalam masa sehari sahaja. Malah, trailer terbaru BoboiBoy Movie 2 juga telah menjadi trending di tangga kedua serta menerima banyak reaksi dan komen positif daripada semua peminat di persada dunia.

Perkhabaran gembira itu diumumkan menerusi Instagram BoBoiBoy yang turut berterima kasih kepada peminat atas sokongan mereka selama ini.



BoBoiBoy Movie 2 merupakan filem kesinambungan selepas musim pertama siri BoBoiBoy Galaxy yang akan ditayangkan di pawagam bermula pada 8 Ogos 2019 secara serentak di Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei dan Vietnam. Ini merupakan filem kedua yang dihasilkan oleh Animonsta Studios selepas BoBoiBoy: The Movie.



Tahniah, Animonsta Studios atas kejayaan tersebut. - CARI
3

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakaro940 6-7-2019 09:29 AM
boboiboy ni mmg x bosan apa lg ada watak cikgu papa dgn c gopal tu haha..
Quote Mfzg89 6-7-2019 10:37 AM
Best la gak dari layan drama melayu bodo2...{:run
Quote ctaz 6-7-2019 10:40 AM
aku sangup  tgk filem ni dari filem rempit...hantu....ngan drama-2 bodo kat tv....
Quote q@2a 6-7-2019 11:18 AM
Tak sabarnya nak tgk...
Quote dua_chzy 6-7-2019 11:22 AM
Akak suka jah Boboboi, Ejen Ali segala ni. Akak boleh tahan berjam tengok anime Melayu banding drama leweh Melayu.
Quote kroit92 6-7-2019 05:57 PM
papazola.jpg
nak tengok pacit ni je
Quote irlene_hana 6-7-2019 06:00 PM
Dua2 nk tgk. Bob9boy dan ageb ali
Quote r_innalif 7-7-2019 10:16 AM
No 1 tu bes.. lawak pch prut dek papa zola dn gopal. Papa zola tu ayat ayat n nada dia lawak. Gopal tu sbb asik btukar jd makanan .
Must watch ni. Harap harap bes cm no 1
Quote danieladam 7-7-2019 07:52 PM
X sabar nak tgk ni bulan 8 nanti
Quote GigaMom 7-7-2019 11:49 PM
{:love
Suka tgok kartun ni
Btw produksi malaysia ke ni, sori mls nk gugel
Quote takayama 8-7-2019 08:19 AM
Ms taw diaorg tgh bikin 2nd movie dah msk dlm list must watch
X pernah jemu pun tgk cartoon ni dan boboboi ni seiring dgn pembesaran diaorg
Anak bujang dr hr tu dah promote suh tgk trailers so raya haji ni mohlah ke panggung
Quote dekmieDandy 8-7-2019 08:41 AM
suka betui Boboboi ni, tapi all time favorite tetap Ejen Ali la

tapi Papa Kebenaran tu annoying yakmat, koser nengoknye
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:43 AM
GigaMom replied at 7-7-2019 11:49 PM
{:love
Suka tgok kartun ni
Btw produksi malaysia ke ni, sori mls nk gugel

Ye. Animonsta Studios tu syarikat animasi di Malaysia yang telah menghasilkan cerita boboiboy ni
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:46 AM
kakaro940 replied at 6-7-2019 09:29 AM
boboiboy ni mmg x bosan apa lg ada watak cikgu papa dgn c gopal tu haha..

setuju sangat
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:47 AM
q@2a replied at 6-7-2019 11:18 AM
Tak sabarnya nak tgk...

Saya pun xsabar juga
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:48 AM
dua_chzy replied at 6-7-2019 11:22 AM
Akak suka jah Boboboi, Ejen Ali segala ni. Akak boleh tahan berjam tengok anime Melayu banding drama ...

Samalah kita kak..tengok berulang2 kali pun masih xbosan
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:49 AM

haha..peminat kebenaran ni
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:51 AM
irlene_hana replied at 6-7-2019 06:00 PM
Dua2 nk tgk. Bob9boy dan ageb ali

kalau dua2 ni bergabung, meletup sangat
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:52 AM
r_innalif replied at 7-7-2019 10:16 AM
No 1 tu bes.. lawak pch prut dek papa zola dn gopal. Papa zola tu ayat ayat n nada dia lawak. Gopal  ...

no 1 best sampai nak berulang byk kali pun xbosan

Lihat semua komen(55)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:49 AM GMT+8 , Processed in 0.074778 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top