CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Nak Lama Dalam Industri, Jaga Pakaian Tu" - Posing Tak Senonoh, Janna Nick Ditarbiyah

28-3-2019 12:09 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 18591| Komen: 52|Original author: Oleh: SakuraJo

Description: Pelakon dan pengacara berbakat besar, Janna Nick atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner semalam menerima kecaman dan teguran kerana memuat naik gambar dalam 'pose' yang kurang manis dipandang. Malah, ...


Pelakon dan pengacara berbakat besar, Janna Nick atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner semalam menerima kecaman dan teguran kerana memuat naik gambar dalam 'pose' yang kurang manis dipandang. Malah, kapsyen yang ditulis olehnya turut mengundang komen-komen biadap dan nakal.

"I kat atas, you dekat bawah buat apa?," tulis Janna di ruangan kapsyen.

Jika dilihat dari gambar tersebut, pakaian Janna tidaklah mencolok mata. Tetapi 'pose' yang diberikan oleh Janna semasa melakukan aktiviti 'wall climbing' tersebut menonjolkan sebahagian bentuk badannya, ianya telah mengundang fikiran kotor.

Kredit foto : Ig Janna Nick

Kapsyen dan gambar undang komen tak senonoh dan biadap..

Kredit foto : Ig Janna Nick

Ramai yang meminta pelakon yang terkenal dengan watak Leftenan Zana itu untuk memadam gambar tersebut kerana kurang sopan dan manis untuk ditayang kepada umum.

Kredit foto : Ig Janna Nick

Ada juga yang menasihati Janna untuk mengambil Dato Siti Nurhaliza sebagai contoh dalam etika pemakaian sekiranya mahu kekal lama dalam industri. 

Kredit foto : Ig Janna Nick

Malu pula penulis membaca segala komen-komen nakal tersebut. Diharap Janna mengambil kira teguran dan nasihat yang diberi dan lebih berhati-hati sebelum berkongsi gambar di media sosial. -CARI 
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote de_ikea 28-3-2019 12:25 PM
Dah pergi wall climbing, gitulah pakaiannya dgn harness semua. Ada lah tertonjol di sana sini. Otak lucah sgt diorg ni. Zizan is soooo rude!
Quote gerbera.memopad 28-3-2019 12:39 PM
Biasa je pon gambar & caption JN tu. Sick nyalah sesiapa yg komen lucah2 tu,

Eh, real zizan ke yg komen kura2 tu? Oh my, that is sooo inappropriate
Quote lee_sakura 28-3-2019 12:43 PM
Edited by lee_sakura at 28-3-2019 12:45 PM
de_ikea replied at 28-3-2019 12:25 PM
Dah pergi wall climbing, gitulah pakaiannya dgn harness semua. Ada lah tertonjol di sana sini. Otak  ...

mayb yg reply ni semua tak pernah buat wall climbing kot...takkan nk pakai jubah kot kan..itu la acik bawang bila suruh bersukan sibuk nk berpicnic
Quote SherryZass 28-3-2019 12:51 PM
Pakai memang untuk bersukan pun, gitulah. Tapi upload gambar dengan gaya sebegitu macam mengundang je
Quote Trunkk_ZZ 28-3-2019 12:57 PM
ewww follower IG Janna kebanyakan nya sex maniac
Quote apedehal 28-3-2019 12:59 PM
SherryZass replied at 28-3-2019 12:51 PM
Pakai memang untuk bersukan pun, gitulah. Tapi upload gambar dengan gaya sebegitu macam mengundang j ...

setuju...sendiri yg mnx kecaman..mcm la xtau mentaliti kbyakan laki2 mesia ni macamana.pakaian xsalah yg salah orgnya bodoh
Quote nuerulcayang 28-3-2019 01:08 PM
dulu minat, sekarang dh x minat...
Quote AshkieLa 28-3-2019 01:42 PM
sengaja umpan komen2 liar...
boleh je suruh cameraman amik dari angle yg kurang seksi.. takkan laa dlm banyak2 gambar dari satu sudut je kan...ini smpai nampak segala jamban sampai ke betis kayu balak tu... tp kang kalo upload yg proper, umpan tak mengena pulak laa kan.

tp untung laa dia ni.. muka tak naik macam pau sangat walaupun body sedap2 gitu..
Quote umbut 28-3-2019 01:45 PM
Bbnu acik bawang sibuk tarbiahkan org. Keluarga sendiri wat x tau
Quote Aunty_Acid 28-3-2019 01:48 PM
nuerulcayang replied at 28-3-2019 05:08 AM
dulu minat, sekarang dh x minat...

aku tak pernah minat dia dulu kini dan selamanyaaaaaaaa
Quote adeqbun 28-3-2019 01:51 PM
adoii..gmbr gni pon kene kecam ke..standet la tu woiii wall climbing
Quote cupu 28-3-2019 01:55 PM
Retis mmg mcm tu...xkan xpikir lgsg sensitiviti upload gmbr...xpyh bgtau la otak retis bersih.xde pikir negative..yg sbnrnya otak retis xguna.
Quote BoongaKertas 28-3-2019 01:55 PM
yg pakcik zizan tu apehal eh komen mcm tu??
Quote jebatmaspunyer 28-3-2019 02:02 PM
otak kotor betul.. asal aku x nampak apa y lucah nya ngan posing Janna tu.. bentuk punggung pun x nmpak betul2 sbb seluar  dia gelap.. ke sebab aku pompuan straight? hahaha..

yang dok komen lucah2 tu mmg x patut r.. x malu ke wei dok buat komen kat anak dara org cam tu
Quote Rapz 28-3-2019 02:11 PM
Da knape si zizan tu komen "dua kura" adoi!lawak lucah bro...
Quote tootii 28-3-2019 03:11 PM
ok je attire tu .. tapi tak perlu la nk up pic yang mcm tu ..
dah tau netizen ni otak kuning2 belaka, lagi mau up pic mcm tu ..
mengundang sangat .. pastu caption tu pulak mmg ngok sgt !
Quote Adeakukesah11 28-3-2019 03:13 PM
Zizan tu dah kenapa???
Quote YomiuriLandMae 28-3-2019 03:26 PM
yg komen2 pervert tu sume mostly real account ke fake??
kalo fake like mcm pussy sgt perangai..
Quote da_vinci 28-3-2019 04:09 PM
dah terkangkang kiap mcm tu...komen jenis apa yg JN nak...ofkos la jenis komen lucah....hadoiiiiii peel retis nihhh

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-6-2023 07:19 PM GMT+8 , Processed in 0.136853 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top