CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Awal Ashaari Mengamuk Dituduh Pakai Kasut Fake, Siap Tunjuk Resit

1-10-2018 11:39 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17396| Komen: 107|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kalau dulu Awal Ashaari pernah terpalit dengan isu barangan tiruan. Kali ini pun sama bila kasut yang dipakainya pula dikatakan fake.
Kalau dulu Awal Ashaari pernah terpalit dengan isu barangan tiruan. Kali ini pun sama bila kasut yang dipakainya pula dikatakan fake.

Panas betul keadaan jadinya bila Awal tidak puas hati dan 'mengamuk' di Instagram.



Semuanya berpunca bila ada satu laman Instagram yang terkenal mendedahkan selebriti yang memakai barangan fake.

Walaupun akaun tersebut pernah dipadam, namun kini dah kembali aktif.

Melalui pembongkaran akaun itu, kasut yang dipakai Awal adalah tiruan kerana terdapat perbezaan dengan yang asli.



Namun awal menjelaskan yang kasut tersebut diperolehi melalui cawangan di ibu kota, dan turut diselitkan sekali adalah gambar resit pembelian.


Tak habis-habis lagi dengan isu fake dan original. Kepada yang kena tuduh tu, bertabah sahajalah ya.-CARI

18

Bagus
16

Marah
20

Terkejut
21

Sedih
17

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tomatome 1-10-2018 11:40 AM
Awal dan sentap berpisah tiada...
Quote mysweetisha 1-10-2018 11:48 AM
Hahahha sikit2 sentap
Quote Hessa 1-10-2018 11:51 AM
artis lain i ada doubt jugak la pasal pakai barang tiruan ni, tp schawal ni klau bab berfesyen i percaya jer diorg pakai yg original
Quote K_Lily 1-10-2018 11:52 AM
dia duta kot... memang la kena sentap.. hahaha
Quote iloveyou 1-10-2018 11:52 AM
schawal couple ni i confident dorg pakai yg original.
Quote adeqo 1-10-2018 11:58 AM
Aku tgok life awal n scha ni mmg nmpk kaya ea...

Tp mmg logik la kan dorg ni byk jd duta sana sini.. makan pun tmpt2 mewah... mmg kaya la kan.. so mmg logik la dorg mampu nak beli barang2 mewah..
Quote kiah_mai_pulak 1-10-2018 12:04 PM
Duit anak dia banyakkk kot, so x heran dia mampu pakai barang ori
Quote BoongaKertas 1-10-2018 12:09 PM
tp pelik gak tgk ig busted tu. by looking at one glance dlm ig posting, terus boleh detect. emangnya harus aku bilang wow gittew
Quote saviour_09 1-10-2018 12:10 PM
syentap je retisss sorang ni
Quote kaki_jalan88 1-10-2018 12:10 PM
dia duta Adidas kan, so i x rasa dia pakai fake,kalau fake pon kene tanya Adidas sendiri
Quote imanda 1-10-2018 12:11 PM
hahaha
pastinya awal punya 1 kabinet yg memuatkan fail2 resit utk brg2 yg dia pakai. sume ori tau!
berani korg ckp dia pakai brg fake?
dia pon jantan ori tau, sb mampu mberanakkan scha
Quote xpdckelate 1-10-2018 12:16 PM
mana tak sentap,MARUAH kot
Quote lola 1-10-2018 12:26 PM
° °╋╋ム ╋╋ム ╋╋ム° °..sharifah sakinah pun kena gak..trs kena maki balik..padan muka..diorg pki bukan diorg promote beli dkt ig tue ig nie..adoiii
Quote biozipstar 1-10-2018 12:30 PM
ig busted tu kan. rajin bebenau nak cakap orang fake ke tak.. hahaa.. banyak nau masa kau ek.. sape bayar kau tah...
Quote coco 1-10-2018 12:39 PM
kalau kita susah payah carik duit beli yang ori... tiba tiba orang datang cakap fake.... terasa menyirap gak darah....
Quote KarinaKapur 1-10-2018 12:41 PM
Omg why sounds like diva aa???? Chill awal, jgn peduliiii
Quote smeetasmitten 1-10-2018 12:44 PM
Fufu tu apa?
Quote Amina_Mirza 1-10-2018 12:46 PM
Apesal dia lebih woman drpd scha ni?
Quote Mina2215 1-10-2018 12:58 PM
Jenuh la nak simpan resit cmni demi nak buktikan barang ori

Lihat semua komen(107)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 02:15 AM GMT+8 , Processed in 0.066733 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top