CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nazim Othman Si Duda Hot, Tak Segan Silu 'Belanja' Gambar Six Packs

1-10-2018 12:25 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 10824| Komen: 69|Original author: Oleh: Amirah

Description: Wow, sejak jadi duda makin seksi pula Nazim Othman. Dia baru saja dedahkan six packs di Instagram untuk tatapan pengikutnya.
Wow, sejak jadi duda makin seksi pula Nazim Othman. Dia baru saja dedahkan 'six packs' di Instagram untuk tatapan pengikutnya.

Badannya sudah terlihat bentuk 'six packs'. Sebaik sahaja Nazim memuat naik gambar tersebut pengikutnya terus membanjiri komen.



Pengikutnya juga memuji bentuk badannya itu dan meminta dirinya berkongsi tips yang boleh digunakan untuk mendapatkan bentuk seperti itu. Tetapi ada juga yang menegur dirinya berkenaan aurat sebagai lelaki.

Sejak bertukar status menjadi duda ‘hot’, Nazim kelihatan begitu gembira dengan kehidupannya sekarang.

Foto: IG Nazim Othman
Sukalah gadis-gadis tengok Nazim tayang badan. Orang ‘belanja’ percuma, jadi tengok sajalah. Agaknya selepas ini siapa pula? - CARI

21

Bagus
20

Marah
10

Terkejut
8

Sedih
15

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (84 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote biozipstar 1-10-2018 12:29 PM
badan tak aurat takpe. tapi pusat aurat. kahkahkah
Quote Amina_Mirza 1-10-2018 12:36 PM
Nak tahu apa yg kelakar sgt? Kelakarnya heshe mencover kegayahan heshe. Terserlah yach eventho gigih benar kaverina
Quote KarinaKapur 1-10-2018 12:37 PM
Duda? I thought janda
Quote Foxey 1-10-2018 12:45 PM

aura auww dia eh
Quote Joannalee 1-10-2018 12:46 PM
nampak sgt pondan
Quote cicicumel 1-10-2018 12:51 PM
Happy semacam lps dh cerai.
Quote Badigol 1-10-2018 12:53 PM
bru nampak true colour dia..sblm ni ms kwin sopan cover lagi..skrg lps cerai bkn main lagi dgn pickup line kt ig nya,,dgn sentap komen,dgn tyg body nya...trying hard sgt nk nampak happy dan bahagia....betul x nazim?
Quote mieymiey 1-10-2018 01:17 PM
Dia ni try hard nak coverina namun tetap terserlah jua.
Quote buapakperut 1-10-2018 01:17 PM
duda hot la sangat. mayor of gaytown terserlah
Quote imanda 1-10-2018 01:35 PM
I nyesal penah minat kaknazim ni satu masa dulu..time dia blakon cite under suhan, jadik hero disamping ainul aisyah. ms tu xde pon lemah gemalai nngini tayang bdn gini wehhh
Quote damian_lee 1-10-2018 01:38 PM
Kadang dia lanje tonjolan nonek dia yachhh

Koserrr akuuuuuuu
Quote bakingsoda 1-10-2018 01:39 PM
mcm lukis jah
Quote danieladam 1-10-2018 01:52 PM
Badigol replied at 1-10-2018 12:53 PM
bru nampak true colour dia..sblm ni ms kwin sopan cover lagi..skrg lps cerai bkn main lagi dgn picku ...

Mmg die tgh hepi chuols..hepi sbb x payah belakon jadi laki stret lagi. Dh x payah nak coverina dpn bini. Hidup ini bebas! Hahaha
Quote merrissa 1-10-2018 01:55 PM
euwwww aurat
Quote cahaya_almas 1-10-2018 02:08 PM
Buruknyadedah aurat..
Quote chicozinn 1-10-2018 02:25 PM
nape aku rasa cam takde wow factor tgok dia xberbaju ni?
Quote serawadurian 1-10-2018 03:18 PM
Tayang 6 ketul2 dibadan. Sila la workout mcm dia kalao nak jugak mcm tu.
Quote sokmogitu 1-10-2018 03:22 PM
Amina_Mirza replied at 1-10-2018 12:36 PM
Nak tahu apa yg kelakar sgt? Kelakarnya heshe mencover kegayahan heshe. Terserlah yach eventho gigih ...

Yg kelakarnya komen2 memuji body dia semua dak dak jantan.
Quote Amina_Mirza 1-10-2018 03:32 PM
sokmogitu replied at 1-10-2018 03:22 PM
Yg kelakarnya komen2 memuji body dia semua dak dak jantan.

Hanya ponen aje yg mengenal ponen kekdahnya

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 02:24 AM GMT+8 , Processed in 0.062680 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top