CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Nora Danish Botak Sebab Kanser Rahim?

1-10-2018 12:22 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 11261| Komen: 52|Original author: Oleh: Azza

Description: "Saya Eva dan saya pesakit kanser stage 4."Sejak semalam, laman media sosial digemparkan dengan gambar-gambar Nora Danish berkepala botak dengan status Kanser rahim peringkat 4. Namun begitu, jang ...


"Saya Eva dan saya pesakit kanser stage 4."

Sejak semalam, laman media sosial digemparkan dengan gambar-gambar Nora Danish berkepala botak dengan status Kanser rahim peringkat 4. Namun begitu, jangan terkejut, bukannya Nora Danish mengidap kanser tetapi watak yang dibawakannya iaitu Eva dalam drama terbarunya Hingga Jumpa lagi, bergandingan dengan Kamal Adli.


Biarpun tampil dengan imej yang sangat 'rare' hingga 'memakan' kecantikannya, namun Nora dilihat tetap tampil cantik dengan caranya tersendiri. Jom, kita lihat gambar-gambar yang dikongsi bersama pengikutnya di Instagram.

Kredit foto: IG

Kredit foto: IG


"Saya redha dan saya beruntung mempunyai suami yang sangat penyayang. Tapi, saya tak nak dia terus begini, saya tak nak menyusahkan dia. Kalau boleh, saya nak turn back time. Biar dia tak jumpa dengan saya. Biar dia kahwin dengan orang lain. Saya tak nak dia terseksa."

Begitulah bait-bait tulisan beremosi daripada wanita yang bernama Eva. Menerusi Utusan Online yang menghubungi Nora Danish, watak Eva yang banyak bermain dengan emosi adalah antara yang dinanti-nantikan.

"Saya teruja kerana bukan mudah memainkan peranan sebagai pesakit kanser tetapi perlu positif. Jadi, saya mahu pesakit kanser dapat mengambil kekuatan daripada telemovie ini. Teruskan kehidupan dan anda semua kuat," katanya.


Kredit foto: IG

Ternyata Nora juga begitu menghayati watak tersebut berdasarkan kemas kini di laman Instagramnya yang banyak memuat naik gambarnya sebagai Eva.

Sama ada sekadar botak atau pun memakai turban, Nora tetap kelihatan cantik. Malahan ayat-ayat motivasinya seperti "tiada lagi hari rambut buruk" dan "Kesakitan itu tidak bererti anda kalah tetapi kekuatan dan kesabaran adalah diri anda yang sebenarnya."

Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Malahan ramai pengikut Nora memuji penampilannya yang tampak comel.


Setiap pelakon berkarektor perlu berani membawakan sebarang watak dan pastinya watak beremosi begini dinanti-nantikan oleh ramai pelakon. Pastinya ramai yang tidak sabar menantikan telenovela ini. - CARI 
20

Bagus
22

Marah
15

Terkejut
27

Sedih
7

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote biozipstar 1-10-2018 12:28 PM
betul tu.. turunkan berat badan sikit...
Quote stania83 1-10-2018 12:34 PM
Ingat sakit kanser ni buat main main ke. Ada masa pulak nak suruh laki kawen lain. Bodoh drama. Kalau kasi semangat utk terus hidup takpe, ini kasi gambaran stage 4= mati.
Quote Foxey 1-10-2018 12:46 PM
comel bersih je muka dia nih
Quote buapakperut 1-10-2018 12:50 PM
my mom died sebab cancer rahim stage4. harap karyawan seni/retis menjaga sensitivityla ye dalam pembikinan. jangan sebarang je.setakat balut kepala dengan komdom tu tak bermakna chuol lalui azabnya
Quote isteri_ayil 1-10-2018 01:48 PM
mana nak cari ek.. kolongsong kepala botak tu? hahahhaa... nak bungkus gak kepala ni... sebab rambut asik gugur tak hengat... hari2 nak sapu rambut atas lantai... agak2 dah serasi berwajah botak, mau je ku botakkan terus kepala ku ini....
Quote VirginLady 1-10-2018 02:12 PM
haha ini macam neyney!
Quote Suchi 1-10-2018 02:19 PM
biozipstar replied at 1-10-2018 12:28 PM
betul tu.. turunkan berat badan sikit...

Kanser tak semestinya kurus kering junior iols kena kanser gak dan kena  selalu ulang alik kemo kat hkl, dia nih orgnya kurus je dr sekolah sampai dah kawen n ade anak2 pun mmg kurus org nya tapi disebabkan kesan kemo tu dia jadi berisi muka pun bulat sembab.
Kalau tgk luaran mcm dia sihat je sbb  nmpk badan makin berisi padahal bkn berisi sbb mkn byk tu.

Quote Burong_Hantuk 1-10-2018 02:24 PM
jujurin,jijik aku tegok nora nih botak dalam gamba..
Quote serawadurian 1-10-2018 03:22 PM
Nak lagi real potong botak terus.
Quote greantea 1-10-2018 03:26 PM
sekali imbas pon tahu ko berlakon
Quote pumpkingirl 1-10-2018 03:28 PM
Berlakon kan..
Teringat thn lepas puteri balkis berlakon jadi pesakit kanser..
Thn ni..jadi realiti..sedih tgk.
Quote Mierafaziera 1-10-2018 03:41 PM
tazzabarnya nak tengok tele niiii!!!
Quote AdamJamaludin 1-10-2018 03:43 PM
teringat pelakon wanita shoalin soccer, hikhihiihiihi


Adam Jamaludin,
Website  Designer Dari Angkasa Lepas
www.adamjamaludin.com
Quote fox. 1-10-2018 04:09 PM
pasti anaknya tak cam mana satu bapak mana satu mak. sama jah botak
Quote BoLapciOus 1-10-2018 04:33 PM
sebijik muka seben..panjangla jodohnyaaa
Quote samasam90 1-10-2018 04:34 PM
Burong_Hantuk replied at 1-10-2018 06:24 AM
jujurin,jijik aku tegok nora nih botak dalam gamba..

amboi nenek, tak kena jemput g kenduri kahwin tayang songket, walau dah bertahun, terus bagi komen jujur. hati-hati nek, kang tak dapat nenek je vegas tayang machine nenek.
Quote Yeehaw 1-10-2018 04:40 PM
Dari pakai turban baik pakai tudung terus.
Quote idakamaruddin 1-10-2018 04:46 PM
botak betul2 ke pakai sticker balut atas kepala je?
Quote idakamaruddin 1-10-2018 04:47 PM
buapakperut replied at 1-10-2018 12:50 PM
my mom died sebab cancer rahim stage4. harap karyawan seni/retis menjaga sensitivityla ye dalam pemb ...

yes setju uolss..my FIL died due lung cancer stage 4, xde sempat nk positive2 dh..mmg teruk sgt tggu mati je


Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 08:33 PM GMT+8 , Processed in 0.073197 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top