CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9429|Reply: 51

Nora Danish Botak Sebab Kanser Rahim?

[Copy link]
Post time 1-10-2018 12:22 PM | Show all posts |Read mode

"Saya Eva dan saya pesakit kanser stage 4."



Sejak semalam, laman media sosial digemparkan dengan gambar-gambar Nora Danish berkepala botak dengan status Kanser rahim peringkat 4. Namun begitu, jangan terkejut, bukannya Nora Danish mengidap kanser tetapi watak yang dibawakannya iaitu Eva dalam drama terbarunya Hingga Jumpa lagi, bergandingan dengan Kamal Adli.


Biarpun tampil dengan imej yang sangat 'rare' hingga 'memakan' kecantikannya, namun Nora dilihat tetap tampil cantik dengan caranya tersendiri. Jom, kita lihat gambar-gambar yang dikongsi bersama pengikutnya di Instagram.



Kredit foto: IG



Kredit foto: IG





"Saya redha dan saya beruntung mempunyai suami yang sangat penyayang. Tapi, saya tak nak dia terus begini, saya tak nak menyusahkan dia. Kalau boleh, saya nak turn back time. Biar dia tak jumpa dengan saya. Biar dia kahwin dengan orang lain. Saya tak nak dia terseksa."



Begitulah bait-bait tulisan beremosi daripada wanita yang bernama Eva. Menerusi Utusan Online yang menghubungi Nora Danish, watak Eva yang banyak bermain dengan emosi adalah antara yang dinanti-nantikan.



"Saya teruja kerana bukan mudah memainkan peranan sebagai pesakit kanser tetapi perlu positif. Jadi, saya mahu pesakit kanser dapat mengambil kekuatan daripada telemovie ini. Teruskan kehidupan dan anda semua kuat," katanya.




Kredit foto: IG



Ternyata Nora juga begitu menghayati watak tersebut berdasarkan kemas kini di laman Instagramnya yang banyak memuat naik gambarnya sebagai Eva.



Sama ada sekadar botak atau pun memakai turban, Nora tetap kelihatan cantik. Malahan ayat-ayat motivasinya seperti "tiada lagi hari rambut buruk" dan "Kesakitan itu tidak bererti anda kalah tetapi kekuatan dan kesabaran adalah diri anda yang sebenarnya."


Kredit foto: IG



Kredit foto: IG





Malahan ramai pengikut Nora memuji penampilannya yang tampak comel.






Setiap pelakon berkarektor perlu berani membawakan sebarang watak dan pastinya watak beremosi begini dinanti-nantikan oleh ramai pelakon. Pastinya ramai yang tidak sabar menantikan telenovela ini. - CARI


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 12:28 PM | Show all posts
betul tu.. turunkan berat badan sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat sakit kanser ni buat main main ke. Ada masa pulak nak suruh laki kawen lain. Bodoh drama. Kalau kasi semangat utk terus hidup takpe, ini kasi gambaran stage 4= mati.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:46 PM | Show all posts
comel bersih je muka dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
my mom died sebab cancer rahim stage4. harap karyawan seni/retis menjaga sensitivityla ye dalam pembikinan. jangan sebarang je.setakat balut kepala dengan komdom tu tak bermakna chuol lalui azabnya
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 01:48 PM | Show all posts
mana nak cari ek.. kolongsong kepala botak tu? hahahhaa... nak bungkus gak kepala ni... sebab rambut asik gugur tak hengat... hari2 nak sapu rambut atas lantai... agak2 dah serasi berwajah botak, mau je ku botakkan terus kepala ku ini....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-10-2018 02:12 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 1-10-2018 12:28 PM
betul tu.. turunkan berat badan sikit...

Kanser tak semestinya kurus kering junior iols kena kanser gak dan kena  selalu ulang alik kemo kat hkl, dia nih orgnya kurus je dr sekolah sampai dah kawen n ade anak2 pun mmg kurus org nya tapi disebabkan kesan kemo tu dia jadi berisi muka pun bulat sembab.
Kalau tgk luaran mcm dia sihat je sbb  nmpk badan makin berisi padahal bkn berisi sbb mkn byk tu.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 02:24 PM | Show all posts
jujurin,jijik aku tegok nora nih botak dalam gamba..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak lagi real potong botak terus.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:26 PM | Show all posts
sekali imbas pon tahu ko berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon kan..
Teringat thn lepas puteri balkis berlakon jadi pesakit kanser..
Thn ni..jadi realiti..sedih tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:41 PM | Show all posts
tazzabarnya nak tengok tele niiii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:43 PM | Show all posts
teringat pelakon wanita shoalin soccer, hikhihiihiihi


Adam Jamaludin,
Website  Designer Dari Angkasa Lepas
www.adamjamaludin.com
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:09 PM | Show all posts
pasti anaknya tak cam mana satu bapak mana satu mak. sama jah botak
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:33 PM | Show all posts
sebijik muka seben..panjangla jodohnyaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 1-10-2018 06:24 AM
jujurin,jijik aku tegok nora nih botak dalam gamba..

amboi nenek, tak kena jemput g kenduri kahwin tayang songket, walau dah bertahun, terus bagi komen jujur. hati-hati nek, kang tak dapat nenek je vegas tayang machine nenek.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari pakai turban baik pakai tudung terus.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:46 PM | Show all posts
botak betul2 ke pakai sticker balut atas kepala je?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:47 PM | Show all posts
buapakperut replied at 1-10-2018 12:50 PM
my mom died sebab cancer rahim stage4. harap karyawan seni/retis menjaga sensitivityla ye dalam pemb ...

yes setju uolss..my FIL died due lung cancer stage 4, xde sempat nk positive2 dh..mmg teruk sgt tggu mati je


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 74654 Replies : 3005
Anzalna Oh Anzalna
URUHAAnzalna Oh Anzalna
Views : 13248 Replies : 63
“Nelydia sudah free hair? (tidak bertudung),” Nelydia Senrose berbadminton tanpa tudung
chacon“Nelydia sudah free hair? (tidak bertud
Views : 8545 Replies : 12
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12228 Replies : 86
Kambing, virgin & vegan
kutaqKambing, virgin & vegan
Views : 6628 Replies : 28
Reptilia
InezkhalidiReptilia
Views : 8057 Replies : 32
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3955 Replies : 38
Emmm ?
RemydaEmmm ?
Views : 3072 Replies : 16
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41812 Replies : 259
Meow & Otomen Yang Caring
URUHAMeow & Otomen Yang Caring
Views : 6035 Replies : 30

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 12:34 AM GMT+8 , Processed in 0.070047 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list