CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Aishah Digugurkan Dari Persembahan Di GV5 Kerana Bekas Penaja?

1-10-2018 11:04 AM| Diterbitkan: Tukul.Besi| Dilihat: 19739| Komen: 149|Original author: Oleh: Abam

Description: Aishah, Gegarvaganza, Dato Seri Vida
Pentas Gegar Vaganza 5 baru sahaja bermula semalam. Dengan barisan 12 finalis yang berada di kelas tersendiri, sudah tentu program hebat GV5 akan menjanjikan sesuatu yang menarik kepada penonton tanah air.

Namun, sudah pasti ada yang berasa pelik dengan ketiadaan juara Gegarvaganza musim ke-4, Aishah pada malam itu. Sebagai juara pada musim lepas, sudah tentu beliau juga akan mengadakan persembahan pada malam pembukaan GV5. Sebaliknya, persembahan pembukaan dikendalikan oleh Liza Hanim (naib juara GV4) dan Siti Sarah (naib juara GV3).



Terbaharu, Aishah memuat naik gambar di laman sosial instagramnya (@aishahjmm). Dengan berlatarkan gambar matahari terbenam, sudah pasti peminat juga tertanya, mengapakah beliau tidak membuat persembahan dalam program itu?


Ini adalah jawapan kenapa Aishah tidak hadir dan membuat persembahan pada malam pembukaan konsert Gegar Vaganza musim ke-5. 




Sumber twitter: @JefriiMY

Mungkin kontroversi di antara Aishah dan Dato Seri Vida yang merupakan mantan penaja GV musim-musim sebelum ini, menyebabkan Aishah digugurkan ASTRO daripada menyertai program di stesen mereka?

Tidak mengapalah duhai Aishah, mungkin tiada rezeki Aishah dengan stesen ASTRO. Mana tahu rezeki beliau di tempat lain selepas ini?  Semoga Aishah terus maju jaya dan kembali memeriahkan industri seni tanah air! - CARI 
31

Bagus
38

Marah
31

Terkejut
32

Sedih
35

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (192 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote serawadurian 1-10-2018 11:12 AM
Bertabahlah kak aishah.
Quote manehnya 1-10-2018 11:19 AM
camtu la manusia... lumrah...

sakit hati, buat org.........
Quote IbuSinga 1-10-2018 11:21 AM
Igtkn perangai dsv je hina rupanya astro pn sama hina. Bodoh! {:laugh
Quote AshkieLa 1-10-2018 11:23 AM
isk isk.. hitam nya hati sampai effect ke astro...
Quote annehuda 1-10-2018 11:26 AM
dah dsv tu penaja utama asteruk.  terpaksala ikut jugak perangai hauk dsv tu


Quote xpdckelate 1-10-2018 11:26 AM
aku dh lama katup astrok
Quote laksmanabentan 1-10-2018 11:28 AM
memalukan astro sebagai penyiar kot..
sbb tu astro tak nak jemput dia...

agak2 dia kena banned dengan astro ker ekkk....

cian ko echa... takde SENIMAN nak bela nasib artis ker nih?
mana ZAID ZAIDI ni?????
Quote Orix 1-10-2018 11:28 AM
Aikk astro pn banned dia ke?
Quote buapakperut 1-10-2018 11:29 AM
takpe lah, tak luak pun.
Quote chenta_dewi 1-10-2018 11:43 AM
Kalau aku penaja pon walaupun aku jujur aku pon takut nak menaja sbb dah dapat nama buruk penaja..

Penaja dianggap penipu walau yg tipu tu berapa kerat je
Quote Lorra2411 1-10-2018 12:00 PM
why Astro nak banned Aishah sedangkan sponsor utama GV skrg si Ponen Bobo Di Mana tu. Bukannya Mak Cik B.
Quote BoongaKertas 1-10-2018 12:07 PM
kesiannya legend diperlakukan mcm ni. moga DSV & asteruk mereput. eh geramnya.
Quote Rhyno 1-10-2018 12:08 PM
Astrok dan Tok Vida dua2 keji.

Nabil tak kena ban ke sbb smlm dia pon duk perli2 Tok Vida. tolong ban sekali si telinga capang tu. Meluat tgk dia.
Quote saladin780 1-10-2018 12:11 PM
kalaulah acik aisyah tak balik malaysia dulu kan..mesti mendunia dah beliau skrg..ntah2 lagi meletup drpd yuna
Quote lazim 1-10-2018 12:14 PM
Weols terhutang budi hokeh pd aishah. Naik lmk sgt vida menipu slma ni tp xada siapa brani ckp apa sbb kuasa wang. Walopon memperjudikn karier sendiri hasilnya vida dh mereput.
Quote lola 1-10-2018 12:15 PM
Dh terminate astro..hehehe..dh bosan dgn astro nie
Quote fifie_olin 1-10-2018 12:18 PM
dh slim skit...syantikk
Quote scrocth 1-10-2018 12:25 PM
Edited by scrocth at 1-10-2018 12:27 PM

Walaupun aku fans tegar sheols tp aku ttp xsokong Aishah perjudikan karier seni dia lagi sekali sbb inilah kesannya. Kena banned blk walhal sheols dh amik masa cukup lama utk karier beliau kembali memuncak.  She should be like Liza Hanim yang juga mangsa barang tipu Vida tu. Liza dah xamik pot psl barang kemas palsu tu asalkan karier meletop blk, job lebat dan boleh muncul selalu di kaca tv. Lagipun hadiah2 mcm wang tunai dan allowance utk muncul di kaca tv semua dh dapat kan?

Dont ge me wrong, bknlah aku stuju dgn Vida yg menipu, tp sbb hadiah tu sendiri adalah hadiah peribadi beliau yg xtermaktub dlm kontrak. So xberbaloi lah Aishah nk bmatian2 fight utk benda tu berbanding comeback sheols dlm industri muzik ni.
Quote biozipstar 1-10-2018 12:29 PM
soalan aku. bila nak masuk utube ni GV semalam.. iols tak tengok...

Lihat semua komen(149)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 07:12 PM GMT+8 , Processed in 0.064329 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top