CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18637|Reply: 149

Aishah Digugurkan Dari Persembahan Di GV5 Kerana Bekas Penaja?

  [Copy link]
Post time 1-10-2018 11:04 AM | Show all posts |Read mode
Pentas Gegar Vaganza 5 baru sahaja bermula semalam. Dengan barisan 12 finalis yang berada di kelas tersendiri, sudah tentu program hebat GV5 akan menjanjikan sesuatu yang menarik kepada penonton tanah air.

Namun, sudah pasti ada yang berasa pelik dengan ketiadaan juara Gegarvaganza musim ke-4, Aishah pada malam itu. Sebagai juara pada musim lepas, sudah tentu beliau juga akan mengadakan persembahan pada malam pembukaan GV5. Sebaliknya, persembahan pembukaan dikendalikan oleh Liza Hanim (naib juara GV4) dan Siti Sarah (naib juara GV3).








Terbaharu, Aishah memuat naik gambar di laman sosial instagramnya (@aishahjmm). Dengan berlatarkan gambar matahari terbenam, sudah pasti peminat juga tertanya, mengapakah beliau tidak membuat persembahan dalam program itu?


Ini adalah jawapan kenapa Aishah tidak hadir dan membuat persembahan pada malam pembukaan konsert Gegar Vaganza musim ke-5.











Sumber twitter: @JefriiMY



Mungkin kontroversi di antara Aishah dan Dato Seri Vida yang merupakan mantan penaja GV musim-musim sebelum ini, menyebabkan Aishah digugurkan ASTRO daripada menyertai program di stesen mereka?


Tidak mengapalah duhai Aishah, mungkin tiada rezeki Aishah dengan stesen ASTRO. Mana tahu rezeki beliau di tempat lain selepas ini?  Semoga Aishah terus maju jaya dan kembali memeriahkan industri seni tanah air! - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah kak aishah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:19 AM | Show all posts
camtu la manusia... lumrah...

sakit hati, buat org.........
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Igtkn perangai dsv je hina rupanya astro pn sama hina. Bodoh! {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:23 AM | Show all posts
isk isk.. hitam nya hati sampai effect ke astro...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:26 AM | Show all posts
dah dsv tu penaja utama asteruk.  terpaksala ikut jugak perangai hauk dsv tu


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-10-2018 11:26 AM | Show all posts
aku dh lama katup astrok
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:28 AM | Show all posts
memalukan astro sebagai penyiar kot..
sbb tu astro tak nak jemput dia...

agak2 dia kena banned dengan astro ker ekkk....

cian ko echa... takde SENIMAN nak bela nasib artis ker nih?
mana ZAID ZAIDI ni?????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikk astro pn banned dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
takpe lah, tak luak pun.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku penaja pon walaupun aku jujur aku pon takut nak menaja sbb dah dapat nama buruk penaja..

Penaja dianggap penipu walau yg tipu tu berapa kerat je
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:00 PM | Show all posts
why Astro nak banned Aishah sedangkan sponsor utama GV skrg si Ponen Bobo Di Mana tu. Bukannya Mak Cik B.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:07 PM | Show all posts
kesiannya legend diperlakukan mcm ni. moga DSV & asteruk mereput. eh geramnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Astrok dan Tok Vida dua2 keji.

Nabil tak kena ban ke sbb smlm dia pon duk perli2 Tok Vida. tolong ban sekali si telinga capang tu. Meluat tgk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:11 PM | Show all posts
kalaulah acik aisyah tak balik malaysia dulu kan..mesti mendunia dah beliau skrg..ntah2 lagi meletup drpd yuna
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Weols terhutang budi hokeh pd aishah. Naik lmk sgt vida menipu slma ni tp xada siapa brani ckp apa sbb kuasa wang. Walopon memperjudikn karier sendiri hasilnya vida dh mereput.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh terminate astro..hehehe..dh bosan dgn astro nie
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:18 PM | Show all posts
dh slim skit...syantikk
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by scrocth at 1-10-2018 12:27 PM

Walaupun aku fans tegar sheols tp aku ttp xsokong Aishah perjudikan karier seni dia lagi sekali sbb inilah kesannya. Kena banned blk walhal sheols dh amik masa cukup lama utk karier beliau kembali memuncak.  She should be like Liza Hanim yang juga mangsa barang tipu Vida tu. Liza dah xamik pot psl barang kemas palsu tu asalkan karier meletop blk, job lebat dan boleh muncul selalu di kaca tv. Lagipun hadiah2 mcm wang tunai dan allowance utk muncul di kaca tv semua dh dapat kan?

Dont ge me wrong, bknlah aku stuju dgn Vida yg menipu, tp sbb hadiah tu sendiri adalah hadiah peribadi beliau yg xtermaktub dlm kontrak. So xberbaloi lah Aishah nk bmatian2 fight utk benda tu berbanding comeback sheols dlm industri muzik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:29 PM | Show all posts
soalan aku. bila nak masuk utube ni GV semalam.. iols tak tengok...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 146888 Replies : 1980
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 12233 Replies : 10
Bawah Payung Awan [Viu Malaysia : Ben Amir, Nabila Razali, Nelissa Nizam, Amyza Aznan, Adam Malek, Kodi Rasheed, Riz Amin]
NekNgahBawah Payung Awan [Viu Malaysia : Ben Am
Views : 1554 Replies : 7
Sanusi jangka ada tokoh besar PH-BN tumbang
mojarean_XSanusi jangka ada tokoh besar PH-BN tumb
Views : 9871 Replies : 21
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 9816 Replies : 6
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 83679 Replies : 3718
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91778 Replies : 729
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 27308 Replies : 75
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31447 Replies : 202
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19474 Replies : 255

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 10:14 PM GMT+8 , Processed in 0.087913 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list