CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16144|Reply: 107

Awal Ashaari Mengamuk Dituduh Pakai Kasut Fake, Siap Tunjuk Resit

  [Copy link]
Post time 1-10-2018 11:39 AM | Show all posts |Read mode
Kalau dulu Awal Ashaari pernah terpalit dengan isu barangan tiruan. Kali ini pun sama bila kasut yang dipakainya pula dikatakan fake.


Panas betul keadaan jadinya bila Awal tidak puas hati dan 'mengamuk' di Instagram.




Semuanya berpunca bila ada satu laman Instagram yang terkenal mendedahkan selebriti yang memakai barangan fake.


Walaupun akaun tersebut pernah dipadam, namun kini dah kembali aktif.


Melalui pembongkaran akaun itu, kasut yang dipakai Awal adalah tiruan kerana terdapat perbezaan dengan yang asli.


  



  



Namun awal menjelaskan yang kasut tersebut diperolehi melalui cawangan di ibu kota, dan turut diselitkan sekali adalah gambar resit pembelian.


  



Tak habis-habis lagi dengan isu fake dan original. Kepada yang kena tuduh tu, bertabah sahajalah ya.-CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Awal dan sentap berpisah tiada...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:48 AM | Show all posts
Hahahha sikit2 sentap
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:51 AM | Show all posts
artis lain i ada doubt jugak la pasal pakai barang tiruan ni, tp schawal ni klau bab berfesyen i percaya jer diorg pakai yg original
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:52 AM | Show all posts
dia duta kot... memang la kena sentap.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:52 AM | Show all posts
schawal couple ni i confident dorg pakai yg original.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-10-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgok life awal n scha ni mmg nmpk kaya ea...

Tp mmg logik la kan dorg ni byk jd duta sana sini.. makan pun tmpt2 mewah... mmg kaya la kan.. so mmg logik la dorg mampu nak beli barang2 mewah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit anak dia banyakkk kot, so x heran dia mampu pakai barang ori
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 12:09 PM | Show all posts
tp pelik gak tgk ig busted tu. by looking at one glance dlm ig posting, terus boleh detect. emangnya harus aku bilang wow gittew
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:10 PM | Show all posts
syentap je retisss sorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:10 PM | Show all posts
dia duta Adidas kan, so i x rasa dia pakai fake,kalau fake pon kene tanya Adidas sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha
pastinya awal punya 1 kabinet yg memuatkan fail2 resit utk brg2 yg dia pakai. sume ori tau!
berani korg ckp dia pakai brg fake?
dia pon jantan ori tau, sb mampu mberanakkan scha
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:16 PM | Show all posts
mana tak sentap,MARUAH kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
° °╋╋ム ╋╋ム ╋╋ム° °..sharifah sakinah pun kena gak..trs kena maki balik..padan muka..diorg pki bukan diorg promote beli dkt ig tue ig nie..adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:30 PM | Show all posts
ig busted tu kan. rajin bebenau nak cakap orang fake ke tak.. hahaa.. banyak nau masa kau ek.. sape bayar kau tah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:39 PM | Show all posts
kalau kita susah payah carik duit beli yang ori... tiba tiba orang datang cakap fake.... terasa menyirap gak darah....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2018 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg why sounds like diva aa???? Chill awal, jgn peduliiii
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Fufu tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal dia lebih woman drpd scha ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh la nak simpan resit cmni demi nak buktikan barang ori
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 12:21 AM GMT+8 , Processed in 0.934014 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list