CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Wak Doyok Temberang Lagi! Kali Ini 'PA' Siap Bagi Bukti, Apa Kes?

10-7-2018 01:58 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 24498| Komen: 84|Original author: Oleh: Ain

Description: Wak Doyok buat hal apa lagi ni? Rasanya dah banyak kali dengar netizen membongkarkan penipuan Wak Doyok sejak kebelakangan ini.
Wak Doyok buat hal apa lagi ni? Rasanya dah banyak kali dengar netizen membongkarkan penipuan Wak Doyok sejak kebelakangan ini.

Kali ini, orang menuduh ikon fesyen itu temberang mengenai usahawan terkenal, Asyraf Mazlan. Apa kes pula ni Wak?



Foto: IG Asyraf Mazlan/Wak Doyok

Menerusi Instagramnya, Wak Doyok atau nama sebenarnya Mohd Azwan Md Nor memuat naik gambar bersama Asyraf dengan kapsyen mendakwa pembantu peribadinya (PA) sudah tidak lagi berkhidmat untuknya.


Foto: IG Wak Doyok


Namun, sebaik membuat kenyataan itu, Asyraf tampil memuat naik beberapa gambar di Insta Story sebagai bukti menyatakan dia adalah rakan kongsi dan pemegang saham terbesar dalam perniagaan jenama Wak Doyok bersama-sama Datuk Seri Aliff Syukri.






Foto: IG Asyraf Mazlan

Maka dengan itu, netizen menyelar tindakan Wak Doyok dan mula menyeru orang ramai untuk memboikot produknya.



Bagaimanapun, ramai juga yang masih menyokong Wak dan mendakwa, Asyraff yang sebenarnya 'main tikam belakang'.




Foto: Twitter

Alamak, siapa yang betul dan siapa yang salah sebenarnya ni? Apapun, semoga ia tidak berlarutan dan dapat diselesaikan dengan baik. - CARI
24

Bagus
15

Marah
18

Terkejut
24

Sedih
12

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote setori_mori 10-7-2018 02:02 PM
Aduh hashtag
Quote nooriesz 10-7-2018 02:22 PM
perangai mcm budak2 belom sunat..
Quote mieymiey 10-7-2018 02:51 PM
HAHAHAHAHA. Habis terbongkar segala mala share. Dedua bongok!
Quote Themilo 10-7-2018 02:52 PM
knowing of kes propa WD sebelum ni, iols #teamasyraff
Quote itsmeshikin 10-7-2018 03:04 PM
mmg tgh musim begaduh ke sume orang?
Quote Redhead 10-7-2018 03:12 PM
Ni mulut manis seorg abe gi mintak toklep invest ke atau business dah kencang toklep masuk beli share lpstu ban lg modal?
Quote fushimi 10-7-2018 03:16 PM
perangai belayu bila berniaga

kalau nak share business ngan melayu hujung hujung semua jadi ketahian

Quote budakshinchan 10-7-2018 03:19 PM
Edited by budakshinchan at 10-7-2018 03:20 PM

maksudnya #donebelayarkehatiawak tu apa? dorang bekapel ke
Quote ckenj 10-7-2018 03:28 PM
org laki gado skjep je..hahhaha.contonhnya sajat n safie.
Quote sitiaria 10-7-2018 03:34 PM
Sebab tu orang cakao kalau nak berbisnes better lah buat sendiri atau dgn pasangan. Kalau share dgn kawan atau adik beradik, sekali gaduh habis selak kain
Quote SLAManya 10-7-2018 03:37 PM
tapi husband i suka perfume dia
Quote miemiecha 10-7-2018 03:53 PM
payah lah bila opasangan bergaduh, siap done berlayar bagai.. gayers ke??
Quote unguaurora 10-7-2018 04:00 PM
Asyraf ni yg kna gosip kejap dgn elfira aloi tu kan? Sejenis show off mcm si alif sykuri gak dgn tunjuk koleksi supreme heols. Pastu masuk wad kat hospital swasta pun buat caption bau2 riak.
Quote chinta89 10-7-2018 04:06 PM
musim bergasak!
Quote nurainimz 10-7-2018 04:11 PM
*grab popcorn*
Quote moonbug 10-7-2018 04:32 PM
Oh Aliff Syukri ada share jenama Wak Doyok? Baru tahu.
Quote moonbug 10-7-2018 04:32 PM
ckenj replied at 10-7-2018 03:28 PM
org laki gado skjep je..hahhaha.contonhnya sajat n safie.

Kan. Esok-esok comolot balik la tu
Quote grizz 10-7-2018 04:36 PM
adakah salah satu care marketing gak ni..
Quote mixed 10-7-2018 04:42 PM
asraf ni kan dulo kena gosip dgn elbirah jap psl putus tunang
pastu heols sampai msk spital sb stress

Lihat semua komen(84)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.085203 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top