CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Binatang Pengecut, Nilai Kau Tu Bawah Tapak Kaki Aku Je - Ifa Raziah Hamun Siapa Tu?

10-7-2018 05:52 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 19699| Komen: 89|Original author: Oleh: Saiful

Description: "Binatang pengecut. Kalau berani, jomlah jumpa depan-depan."
"Binatang pengecut. Kalau berani, jomlah jumpa depan-depan."

Amboi, marah sangat Ifa Raziah. Bengang dengan siapa tu sampai menyamakannya dengan binatang?



Foto: IG Ifa Raziah

Menerusi Insta Storynya semalam, Ifa meluahkan kemarahannya terhadap seorang individu dipercayai mengganggu perniagaannya.


Kau ingat aku jual benda haram ke?




Berdasarkan apa yang ditulisnya itu, individu terbabit mungkin ada membawa mulut memburuk-burukkan Ifa dan produknya.

"Ada binatang terasalah. Memang sesuai dengan muka gampang dan mulut pekong kau,"
sindirnya lagi.




Ifa kemudian mengajak individu berkenaan berdepan dengannya jika ada rasa tidak puas hati.

"Kalau berani, meh la jumpa face to face,"
katanya.


Foto: IG Ifa/Media Hiburan

Alamak, marah betul bunyinya tu. Siapa agaknya yang mencari pasal dengan Ifa. Apapun, semoga konflik di antara mereka dapat diselesaikan dengan baik. - CARI
12

Bagus
24

Marah
14

Terkejut
13

Sedih
22

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 10-7-2018 06:08 PM
sheols selalu suka gaduh dengan geng2 fonen. So fonen mana pulak kali ni? Yiiihhhhhh
Quote dellema 10-7-2018 06:19 PM
Umur brape dia ni, dh mcm knk2 tadika plk gayanya
Quote belilies 10-7-2018 06:25 PM
Konsumer jenis hape tertarik nak bi barang yang sheols pomot, ngan bahasa sumpah seranah cam gampunk.
Quote tobobon 10-7-2018 06:30 PM
belilies replied at 10-7-2018 06:25 PM
Konsumer jenis hape tertarik nak bi barang yang sheols pomot, ngan bahasa sumpah seranah cam gampunk ...

ade jer sis ..org malaysia mmg pelik sikit..sdgkan anak normah damanhuri yang iklan lucah pun laku jer barang2 inikan pulak yang maki hamun
Quote putehkundor 10-7-2018 06:32 PM
bahasa kau dik....nampak sgt pompuan mulut lancang, tak ada kelas, murahan.
Quote de_ikea 10-7-2018 06:33 PM
Balik2 gaduh dgn roslan shah. Sama je dua ketoi ni.
Quote pencintaABC 10-7-2018 06:40 PM
Rempit kampung dot com nye bahasa diva pukpuk
Quote munchkin 10-7-2018 07:30 PM
Org biasa boleh serbu ke? Mana boleh. Sembanh mcm bingai je
Quote kiah_mai_pulak 10-7-2018 07:43 PM
tobobon replied at 10-7-2018 06:30 PM
ade jer sis ..org malaysia mmg pelik sikit..sdgkan anak normah damanhuri yang iklan lucah pun laku ...

Sapi pondan laknatullah tu pun berebut2 org nk beli produk dia,, adehhh byk pulak duit org msia ni ek?? Semua benda retis jual nk beli
Quote M.Rose 10-7-2018 07:47 PM
Wonder sape beli brg pepondn dgn prempn merempn doplohpatjam ni
Bek msuk skolah jd org bertmadun skit
Quote datinamanda 10-7-2018 08:15 PM
Ni je lah bahan untuk artis sendu mulut puaka macam ko. Gaduh gaduh gaduh
Quote Sharifah180175 10-7-2018 08:42 PM
Isap P.L.Y tu ape ?
Quote belilies 10-7-2018 08:44 PM
tobobon replied at 10-7-2018 06:30 PM
ade jer sis ..org malaysia mmg pelik sikit..sdgkan anak normah damanhuri yang iklan lucah pun laku ...

Spisis tak betul cam ifa gamaknya. Terang2 lagi ifa ni alter badan.
Quote ira_229 10-7-2018 08:56 PM
belilies replied at 10-7-2018 08:44 PM
Spisis tak betul cam ifa gamaknya. Terang2 lagi ifa ni alter badan.

Dia ni tak takut jadi mcm akak pink ke...?overdose botox.
Quote damian_lee 10-7-2018 09:08 PM
Gaduh ngan sapa lagi ko ni hanattt
Quote riyadhK 10-7-2018 09:19 PM
Sharifah180175 replied at 10-7-2018 08:42 PM
Isap P.L.Y tu ape ?


I pon nak tanya benda yang sama.
Quote tobobon 10-7-2018 09:25 PM
kiah_mai_pulak replied at 10-7-2018 07:43 PM
Sapi pondan laknatullah tu pun berebut2 org nk beli produk dia,, adehhh byk pulak duit org msia ni ...

ni depa kata gerila marketing kot.. bad publicity is still a publicity..cara senang promote barang buatlah kontroversi
Quote 234126 10-7-2018 09:26 PM
Rasanya dia ni kurus sebab buat injection hormon kat perut mcm redmummy buat tu la.. HCG apa nama dia sebab penah tgk satu clinic ni mention dia. Lupa pulak nama clinic tu.. tahun lepas dalam sept/oct. memang menjadi buat tu. Dlm 3-4k cost dia. Kena ikut strict diet dlm 10 hari pastu kena inject hormon tu kat perut sekali sehari. By 10-15 days dah hilang 10kg.
Quote tobobon 10-7-2018 09:27 PM
belilies replied at 10-7-2018 08:44 PM
Spisis tak betul cam ifa gamaknya. Terang2 lagi ifa ni alter badan.

spisies2 ni ramai kat malaysia chuollss.. rasa2 80% kot..

cuma meols suspect depa blajar marketing style ni dr doktor mickey mouse tu..sbb almost semua yg produk2 mcm mesti ada ikut kelas heols

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 02:37 AM GMT+8 , Processed in 0.285718 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top