CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bukan Salah Fazura Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan

10-7-2018 05:49 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 11866| Komen: 29|Original author: Oleh: Amirah

Description: Selepas lima tahun menyokong karier seni Fattah Amin hingga menjadi popular, The FA Team telah dibubarkan baru-baru ini.
Selepas lima tahun menyokong karier seni Fattah Amin hingga menjadi popular, The FA Team telah dibubarkan baru-baru ini.

Namun, sehingga kini pembubaran itu tidak diketahui puncanya kerana tiada individu yang mendedahkan masalah dihadapi kelab peminat tersebut bersama Fattah Amin.



Foto: IG Fazura

Tidak kurang juga, ada yang mengatakan pembubaran itu ada kena-mengena dengan isteri Fattah iaitu Fazura yang dikatakan punca kelab peminat suaminya perlu dibubarkan serta-merta.

"Saya tahu ada yang menyalahkan serta menuduh saya mengawal Fattah. Tuduhan itu tidak benar sama sekali. Suami saya adalah seorang yang sangat tegas dan bijak dalam membuat setiap keputusan hidupnya.




"Pada masa sama, tiada sebab untuk saya campur tangan atau mengawal hidup Fattah kerana sebagai seorang isteri, sayalah yang sepatutnya kena dengar cakap dia," jelas Fazura.


Apa pun yang berlaku semuanya sudah pun berakhir dengan baik. Harap tiada lagi suara sumbang yang cuba memecah-belah hubungan Fattah dan peminatnya. - CARI
9

Bagus
13

Marah
16

Terkejut
21

Sedih
11

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote armin 10-7-2018 06:07 PM
Sheols queen control ke? Kuat jeles tu ye mmg nampak lol
Quote Cicisweets 10-7-2018 07:00 PM
Sendiri yg punya peragai salah kan fan
Quote MatDeghem 10-7-2018 07:17 PM
Cicisweets replied at 10-7-2018 07:00 PM
Sendiri yg punya peragai salah kan fan

kaka faz tarak masa nak layan acik2 benak26j yg macam lobenak neelopa #lobenaknelofa.....yg kurang oxygen









Quote MatDeghem 10-7-2018 07:22 PM
Masih ada acik2 benak yg masih di alam surihatipilot

[ig]https://www.instagram.com/p/BlBu2fkA2z5/[/ig]


nebergibab


Quote Cicisweets 10-7-2018 07:23 PM
Ada pakcik bawang bawa hammer sakit dgn fan lofa dah serupa sewel aku Tak dpt upah lertew
Quote MatDeghem 10-7-2018 07:24 PM
3.jpg

statement1.jpg




Quote Cicisweets 10-7-2018 07:25 PM
Dah serupa org sakit jiwa dah aku tengok idolat Tak bayar gaji lertwe
Quote MatDeghem 10-7-2018 07:25 PM
Cicisweets replied at 10-7-2018 07:23 PM
Ada pakcik bawang bawa hammer sakit dgn fan lofa dah serupa sewel aku Tak dpt upah lertew

hehehe ....warga lofaland


Quote Cicisweets 10-7-2018 07:26 PM
Aku x sebut nama pun dah terasa sah sakit jiwa siang mlm mimpi muka ladyshera kah kah
Quote Badigol 10-7-2018 07:31 PM
Edited by Badigol at 10-7-2018 11:37 AM

Seperti sudah di bincangkan panjang lebar di benang fatah amin sana. Jawapan pun dh ada.

https://mforum.cari.com.my/forum ... ge=123&mobile=2


Nak tahu boleh la terjah.taknak tahu pun tak pa.huhuhu
Quote kembarsiti 10-7-2018 07:36 PM
Lobenak nelopah xde crite best ke sampai langau lalat2  ni datang hinggap kat benang sini.  Idolat sendu la tuuuuu booo
Quote Minami2013 10-7-2018 09:29 PM
So, fan club fatah amin bubar pun salah lobenak ke..

The power of lobenakssss..
Quote cikgojesss 10-7-2018 09:39 PM
eloklah takda kelab pemenet.. kalau ada pun perangai mcm benak wat apo aku tengok pun rimas lagi2 acik kepam 26 orang jahanam ittew.. kan dah kantoi uppss
Quote foodlovepeace 10-7-2018 10:41 PM
Fanclubs are pretty redundant these days kan..
Quote she 10-7-2018 11:58 PM
Rimas dgn fanclub bagai

Macam ketinggalan zaman AF lak
Quote imanda 11-7-2018 12:17 AM
Badigol replied at 10-7-2018 07:31 PM
Seperti sudah di bincangkan panjang lebar di benang fatah amin sana. Jawapan pun dh ada.

https:// ...

omg! melarat juga ye kes tu, xhbs2 lg rupenya. hmmmm
Quote ayjay 11-7-2018 12:34 AM
armin replied at 10-7-2018 06:07 PM
Sheols queen control ke? Kuat jeles tu ye mmg nampak lol

Kdg2 ada video yg nampak faz garang gila kat fattah kan? Memek muka dan body language.
Quote Kyayr 11-7-2018 02:10 AM
Best friend faz pun dah tolong back up kan faz.. terima je lah alasan tu..
Quote MatDeghem 11-7-2018 10:52 AM
Minami2013 replied at 10-7-2018 09:29 PM
So, fan club fatah amin bubar pun salah lobenak ke..

The power of lobenakssss..

tidak. bukan salah lobenak neelofa.... dan tiada kena mengena walau mereka bersyukur sujud syukur.
Tapi attitude benak26j exactly the same as lobenak neelofa. mau abdul ikut cakap mereka, isi oxygen mereka...

Lagi pun memang tak di nafikan lobenak very the powerfool





Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 03:36 AM GMT+8 , Processed in 0.062622 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top