CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Padah Curang, Isteri Potong Dan Campak Kemaluan Suami

3-7-2018 11:54 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4565| Komen: 30

Description: Berang apabila mendapati suaminya curang dengan perempuan lain, wanita berusia 24 tahun bertindak memotong kemaluan lelaki itu sebelum mencampak organ berkenaan ke luar tingkap bilik tidur mereka.
Berang apabila mendapati suaminya curang dengan perempuan lain, wanita berusia 24 tahun bertindak memotong kemaluan lelaki itu sebelum mencampak organ berkenaan ke luar tingkap bilik tidur mereka.




Mail Online melaporkan, kejadian berlaku semalam, di Sriracha, berhampiran Bangkok di mana Karuna Sanusan mengejutkan suaminya,  Siripan, 40, sebelum menyerang mangsa dengan pisau sepanjang 12 inci.



Wanita itu, kemudian mencampak kemaluan suaminya ke luar tingkap, manakala mangsa menderita kesakitan dalam keadaan berlumuran darah.


Difahamkan, jiran yang terdengar raungan kesakitan mangsa segera menghubungi polis yang kemudian tiba di lokasi pada 6.20 pagi waktu tempatan.

Polis kemudian mengambil organ yang dipotong itu dan meletakkannya di dalam ais. Malangnya, doktor memaklumkan kemaluan mangsa tidak mungkin disambung semula.



Siripan dikejarkan ke hospital Samitivej Sriracha, manakala Karuna ditahan dan disoal siasat.

Karuna yang berasal dari Kemboja dengan tenang memberitahu polis dia merancang serangan itu kerana terlalu marah apabila mendapati suaminya menjalinkan hubungan dengan ramai wanita.



Jurucakap polis, Somkid Boonlert berkata, doktor mengesahkan kemaluan mangsa tidak dapat disambung semula kerana selnya sudah mati kerana terlalu lama terpisah daripada tubuh dan lelaki itu mungkin akan cacat seumur hidup.


Foto: Mail Online

Sementara itu, Karuna bakal didakwa atas tuduhan jenayah selain dihalang daripada bertemu suaminya. - CARI
19

Bagus
12

Marah
15

Terkejut
10

Sedih
8

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (79 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 3-7-2018 12:03 PM
bhahahaha...
Quote mdhelmi 3-7-2018 12:03 PM
alamak keris dah xde
Quote reeny 3-7-2018 12:44 PM

lepas nie boleh dh jd pompuan jadian...
Quote setori_mori 3-7-2018 12:49 PM
Camne laki dia boleh kalah time gadoh sampai pompuan tu boleh capai ciknet dan potong? Lembik sangat ke lakinya tu
Quote shernazz 3-7-2018 12:50 PM
Muka bininya cm bini si aliff aziz
Naseb bini alif aziz x buat gini masa kontroversi karok
Quote samasam90 3-7-2018 12:52 PM
shernazz replied at 3-7-2018 04:50 AM
Muka bininya cm bini si aliff aziz
Naseb bini alif aziz x buat gini masa kontroversi karok

dah sendu minah tu, takde dah modal nak jadi pemes.. apa jadi dgn dia punya ceramah utk bini2 dicurangi tu?
Quote shernazz 3-7-2018 12:56 PM
samasam90 replied at 3-7-2018 12:52 PM
dah sendu minah tu, takde dah modal nak jadi pemes.. apa jadi dgn dia punya ceramah utk bini2 dicu ...

Xde.dengar pape.dah updatenye
Ke.utk.sementara nama.tengah panas aje khen...
Skang dok bertik tok plak kat ig dgn lakinya..
Quote fushimi 3-7-2018 12:57 PM
boleh buat konek pelesu ke

kesiannya hilang konek

cam mano nak ngeseks nanti
Quote milo_888 3-7-2018 12:58 PM
rasain... the power of rambut karat...
Quote minguk 3-7-2018 01:01 PM
alamak, dia dah jadi sida-sida...
yang letak dalam ice tu kan, boleh sambung balik ke?
Quote salmon-suki 3-7-2018 01:09 PM
minguk: alamak, dia dah jadi sida-sida... yang letak dalam ice tu kan, boleh sambung balik ke?

msti xbace dgn teliti..doc ckp xley smbung daa..hihi..
Padah laa ko nk mencurang..pdn muka..tp y bini tu nmpk sgt gengster abes,y laki cm lembik,acah2 hot sweet talker je muka dia..gudjob girl..kekeke~
Quote nenekglamer 3-7-2018 01:12 PM
Apa rasa hilang bebird?
Quote moocoww 3-7-2018 01:19 PM
Haaaa...sapa suruh mengatalll..padan muka
Quote spankee_fili 3-7-2018 02:53 PM
You go girl! haha
Quote sarahmirza 3-7-2018 02:55 PM
Rasain la...
Padan muka jantan kabaret.
No simpati

Quote prettyuglybabe 3-7-2018 03:00 PM
telen kan terkenal dengan plastic surgery..
buat je la ciknek baru..
Quote Victorioussss 3-7-2018 03:06 PM
Ngiluuuu..bertabahlah pakcik lepas ni pakai lidah je la

Sementara tu kucing jalanan jalan jalan dan terserempak atas jalan "wahhh hotdog mentah  sedap ni"

Omnomnom
Quote Simunggu 3-7-2018 03:06 PM
sepatutnya perempuan yg buat mcm ini patut dikenakan hukuman ....gangguan sikologi seumur hidup & kecacatan kekal...
Quote SweetShera 3-7-2018 03:08 PM
alamak...nak kesian ke tidak ni

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 03:39 PM GMT+8 , Processed in 0.060778 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top