CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Setahun Bertunang, Remy Ishak Masih Tak Sedia Nak Kahwin

11-6-2018 04:35 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 12771| Komen: 88|Original author: Oleh: Amirah

Description: Walaupun sudah setahun bertunang bersama pasangannya, Ezza Yusof namun Remy Ishak masih belum sedia untuk berumahtangga.
Walaupun sudah setahun bertunang bersama pasangannya, Ezza Yusof namun Remy Ishak masih belum sedia untuk berumah tangga.

Pada masa ini dia masih mahu mengenali hati budi masing-masing dan disebabkan komitmen kerja mereka perlu menangguhkan dulu rancangan untuk berkahwin.


Foto: IG Remy Ishak

Foto: IG Remy Ishak
"Jujurnya kami berdua belum bersedia melangkah ke alam perkahwinan dan mengambil tempoh bertunang ini untuk betul-betul memahami pasangan.

"Perancangan asal pun bertunang selama dua tahun jadi masih ada masa... sekarang pun kami berdua sangat sibuk dengan pelbagai komitmen kerja," katanya.

Foto: IG Remy Ishak
Dia mengakui hubungan mereka pun ada pasang surutnya, namun mereka menganggap itu semuanya ujian untuk menjadi kuat dan proses kematangan diri sebelum hidup berdua.

Foto: IG Remy Ishak
"Macam mana hendak berkahwin kalau masalah dan dugaan yang datang sekarang pun tak boleh diselesaikan?

"Tempoh bertunang inilah kita belajar dan persiapkan diri dan kami berdua tahu masih belum bersedia untuk melangkah ke alam perkahwinan," ujarnya.

Memang tidak dinafikan ujian bertunang ini sangat kuat. Apa pun moga hubungan Remy dan tunang semakin bercambah kasih sayang. - CARI

Bagus
4

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 11-6-2018 04:36 PM
tak cukup duit lg ke bro...
Quote Badigol 11-6-2018 04:42 PM
bukan ke kalau dh suka tak leh tunggu lama lama ke?suka ke tak ni remy?sayang ke tak ni? rasanya dh banyak duit remy ni.sbb dh lama berlakon,filem pn dh byk jgk.
Quote BoongaKertas 11-6-2018 04:46 PM
jujurnya, tak terkejut heols tak sedia lg. meols husnuzon, maybe betul heols punye kewangan tak stabil lg. kewangan org, tak elok plak nak komen lelebih.
Quote acikbajuhijau 11-6-2018 04:57 PM
bam ni kenapa bam??? adohai..... janganlah gitu. kenapa tak sedia lagi? sampai bila bam???
Quote fealefea 11-6-2018 05:01 PM
Bam ni segan kalau halau pompuan tu dlm idup die. Jangan la tanye. Biarkan awek tu malu. Mehahaha
Quote pujanggacinta 11-6-2018 05:02 PM

rasanya cik tunang dah bersedia
remy jer yg sentiasa x bersedia
makan ahti jugak yg couple dgn remy nie...
brp lama kene to tunggu daaa
Quote yuhuu 11-6-2018 05:05 PM
Kahwin jer la bam remy. Percayalah bila dah jadi isteri ni perasaan sayang kepada tunang tu makin bertambah. Rasa untuk melindungi dan menjaga keluarga pun automatik akan ada. Tu semua keberkatan tu bam remy. Ada anak nanti, lagilah bertambah bahagia hidup tengok keletah dan gelak tawa anak tu. ini pendapat iols.
Quote fox. 11-6-2018 05:12 PM
iskk segak bergaya macam hero tamil
Quote puanserama 11-6-2018 05:16 PM
helok ngat aihhh
Quote Themilo 11-6-2018 05:31 PM
rembes betul gambar bam remy yang black & white itu.. berdenyut...
Quote MizzNaza 11-6-2018 06:36 PM
Aigooo statement cakap tempoh tunang 2tahun so perlu ke nak komen masih belum ready bagai nya? Ishh ishhh ishhh
Quote yellowfish 11-6-2018 07:07 PM
Kawin nanti xde job plak kot agaknya
Quote tanakkampung1x 11-6-2018 07:08 PM
Nampak macam he is not into her
Quote doubleA 11-6-2018 07:12 PM
Sian mereput la cik tunang
Quote kiah_mai_pulak 11-6-2018 07:13 PM
Harap2 cik tunang dpt hint jgn nk berangan nk kawin ngn bam remy.. bam remy belum terbuka hati lagi nk kawen ngn cik tunang..
Quote Tukul.Besi 11-6-2018 08:13 PM
Tiz Zaqyah masih ada can lagi
Quote Amina_Mirza 11-6-2018 08:16 PM
Jgnlah kenenkan dgn si tizi tu kang habis duit bam remy kena rembat dek tizi beli dadih.
Quote mixed 11-6-2018 08:24 PM
cam bngla ni x kawen jerk
Quote putehkundor 11-6-2018 08:24 PM
gayah kah sheols?

Lihat semua komen(88)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:45 AM GMT+8 , Processed in 0.065402 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top