CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pasangan Kekasih Bergaduh, Belum Kahwin Dah Kena Tampar

11-6-2018 05:08 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9032| Komen: 85

Description: Kecoh jadinya bila satu rakaman video seorang remaja lelaki menampar muka seorang gadis dipercayai kekasihnya tular di media sosial.
Kecoh jadinya bila satu rakaman video seorang remaja lelaki menampar muka seorang gadis dipercayai kekasihnya tular di media sosial.

Menurut seorang pengguna Instagram, Tikah Abu Samah, kejadian yang sempat dirakam melalui Insta Story miliknya itu berlaku di sebuah kawasan perumahan di Bandar Darulaman, Jitra, Kedah.


Video berdurasi 14 saat itu menyaksikan pasangan tersebut pada mulanya seperti sedang berbincang.


Namun malang gadis tersebut kemudiannya ditampar.


Menurut sumber, Tikah mengenali pasangan berkenaan yang merupakan junior di kolejnya.

Sementara itu, netizen menyelar perbuatan lelaki berkenaan yang sewenang-wenangnya 'naik tangan' terhadap kekasihnya. -CARI
11

Bagus
17

Marah
9

Terkejut
23

Sedih
14

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (86 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ffbeauties 11-6-2018 05:12 PM
Eloklah mak bapak kaum keluarga gf ni g cari jantan haprak ni tampar balik.
Pastu tampar pulak anak sendiri sbb bodoh
Quote dellema 11-6-2018 05:18 PM
Ni tampar manja ke apa
Quote prettyuglybabe 11-6-2018 05:19 PM
kalau pompuan tu masih hadap jugak kat si jantan, tak tau la..

Quote insulin 11-6-2018 05:22 PM
prettyuglybabe replied at 11-6-2018 05:19 PM
kalau pompuan tu masih hadap jugak kat si jantan, tak tau la..

Kannn... Time belajar ni belajar bersungguh-sungguh. Buat macam Dr. Amalina tu. Sekali dapat kokesen kau. Memang puas hati.
Quote Mary_jane 11-6-2018 05:26 PM
Dayus punya laki. Alih2 salahkan dadih. Punya haprak perangai. Yang cikki tu masih boleh relax berdiri.
Quote AvaAdore 11-6-2018 05:33 PM
Perlu ke tikah tu upload kat ig. Malulah pmpuan tu. Bz body btol la.
Quote batmana 11-6-2018 05:52 PM
video pendek sgt

belakon aja ni..
Quote geenie 11-6-2018 06:02 PM
batmana replied at 11-6-2018 05:52 PM
video pendek sgt

belakon aja ni..

bkn belakon. aku pi tgk ig si tikah nih. dia ckp, these couple nih, junior dia. n dia kenal both of them. dorg nih dah mmg dlm toxic relationship (nih aku copy ayat dia bulat2 ye)
lepas kejadian minah ni kene tampor, minah tuh naik moto mamat tuh, blah g tempat lain.


mohon lah jauhkan diri dr lelaki baran nih, ye adik2. ambik la iktibar dr kes student kt poli PD tuh. tak memasal mati kt tgn boipren
Quote rayray28 11-6-2018 06:06 PM
Bodoh..itu je leh kata..kt tgn ko tu ada helmet kot hempok skali pas dia tampor tu..laki tu pengecut sbnrnya lepas tampar pandang kiri kanan takot kantoi..tgk gaya mcm dh biasa je naik tgn ni..harap kena buang laa kalau student
Quote rayray28 11-6-2018 06:08 PM
geenie replied at 11-6-2018 06:02 PM
bkn belakon. aku pi tgk ig si tikah nih. dia ckp, these couple nih, junior dia. n dia kenal both o ...

Laaa yekeee..mengikut sajee budak ni .mmg toxic sgt dh ni..mati agaknya kalau kne tinggal dek mamat ni..kalau dh cmni mmg tak laa minah ni nk tinggalkan laki tu..jenis mcm ni sng2 je kena tipu curang kt blkg
Quote mystica 11-6-2018 06:11 PM
mcmane ye boleh tahan ngan bf yg jenis kaki pukul n maki ni.. dari cara layanan laki tu.. nmpk mmg dia tak respect lgsg gf dia.
Quote lasagnaklcc 11-6-2018 06:11 PM
Yg mula2 tepuk motor tu asah penampar ke apa? Bencinya kat laki yg guna kekekerasan. Laki yg mulut suka maki pompuan pon sama.  
Quote salmon-suki 11-6-2018 06:25 PM
Dah tergadai maruah kah?mohon jauh drpd bnde ni jd kt family....xkoser nk accept manusia x bertamadun cmni..
Quote MizzNaza 11-6-2018 06:28 PM
Hempuk jah dengan helmet tu dekkk
Quote mjla 11-6-2018 06:29 PM
Bapak dgn abg takde ke
Cuba bagikan tapak kaki kat budak tu
Jilake tul
Quote PEPPERMAN 11-6-2018 06:36 PM
Cekik sampai mati pun dah ada,
so apalah sangat dengan tampar menampar ni
Quote giyomi 11-6-2018 06:44 PM
dlm hal ni...ciki tu mmg bodo dan patut dihencap ramai2
Quote Changa 11-6-2018 06:45 PM
geenie replied at 11-6-2018 06:02 PM
bkn belakon. aku pi tgk ig si tikah nih. dia ckp, these couple nih, junior dia. n dia kenal both o ...

Janji sedap dapat kena jolok sis. Bebudak sekarang berapa kerat jah puki belum rabak.
Quote Catpaw 11-6-2018 06:52 PM
polis taknak siasat ke....

Lihat semua komen(85)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 10:59 PM GMT+8 , Processed in 0.072628 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top