CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Remaja 15 Tahun Tikam Mati Wanita Untuk Rasa Nikmat Membunuh

4-5-2018 12:25 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2710| Komen: 13

Description: Taasub membunuh dalam satu permainan komputer telah mendorong seorang remaja menikam seorang pelajar perempuan sehingga mati.
Taasub membunuh dalam satu permainan komputer telah mendorong seorang remaja menikam seorang pelajar perempuan sehingga mati.

Remaja berusia 15 tahun dilaporkan mahu merasai sendiri kepuasan membunuh dalam kehidupan sebenar.


Daily Mail menyatakan, Alexey Maximov menikam Daria Evdokimova, 21, sebanyak 12 kali selepas mangsa mengeluarkan wang dari ATM di Moscow. 

Alexey Maximov, Foto: Daily Mail
Maximov menikam mangsa di mangsa di leher, mata, kepala dan dada dengan pisau sambil melakon semula babak dalam permainan komputer PlayerUnknown’s Battlegrounds yang menjadi kegemarannya.

Polis telah meyiarkan rakaman video yang menunjukkan detik terakhir mangsa ketika lelaki itu mengikutinya.

Foto: Daily Mail
Maximov berkata,  “Saya tidak berniat membunuhnya, tetapi ada suara dalam diri saya yang mahu saya melakukannya.

“Saya sentiasa mahu merasai bagaimana membunuh seseorang.”

Selepas membunuh, dia melarikan diri dengan wang £350 (RM1,900) yang dicuri daripada mangsa.

Daria Evdokimova, Foto: Daily Mail
Dia berjaya dikesan polis melalui  isyarat kamera pengawasan dan telefon bimbit di rumahnya. 

Polis berkata, “Dia bermain permainan kegemarannya itu apabila ditahan polis. Dia tidak mengelak, malah terus mengaku melakukan pembunuhan itu." -CARI

Bagus
3

Marah
7

Terkejut
4

Sedih
6

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 4-5-2018 12:31 PM
bahaya nye game ni..
psni rsela cmne dok kt penjare lak..
Quote felinecat 4-5-2018 12:33 PM
Russian lg.ganasnya depa
Quote besarkecik 4-5-2018 01:02 PM
Muka ensemmmm..  Tapi.. Lahaiii
Quote emelia1509 4-5-2018 01:43 PM
Kesiannye pompuan tu
Quote chazey 4-5-2018 02:40 PM
Russians.

Pght.
Quote armin 4-5-2018 03:31 PM
Underage memang tak boleh bezakan right and wrong. Sebab tu jgn bagi budak2 main game ganas2 ni. Btw mangsa tu lawa. She’s at the wrong place at the wrong time
Quote RatuDunia94 4-5-2018 03:34 PM
Cantiknya mangsa..
Quote AkuMark 4-5-2018 03:56 PM
Apo mcm2 kes dkt russia ni ye ..lps satu satu...dahsat obses sngt dgn game
Quote Artemesiaa 4-5-2018 04:24 PM
Bahaya bila dah terlalu taksub dengan sesuatu benda sian pada yang jadi mangsa keadaan
Quote mawarika 4-5-2018 04:49 PM
Aku rasa pompuan cantik tak patut mati
Quote minguk 4-5-2018 05:06 PM
mental disorder
Quote CardiGans85 4-5-2018 05:07 PM
Mesti rs best kan harharhar..gila
Quote LautBiru52 5-5-2018 08:13 AM
Psikonya kau dik. Lepas bunuh orang boleh sambung main game

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:54 AM GMT+8 , Processed in 0.077168 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top