CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Ambik Kat Mana?" - Netizen Tuduh Anak Shahida Dherbs Sebagai Anak Angkat

4-5-2018 11:19 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 7312| Komen: 27|Original author: Oleh: Azza

Description: Keluarga Dato Aliff Syukri sentiasa mendapat perhatian. Setelah mengambil 2 anak angkat yang masih bayi, ramai yang memuji kebaikkan Alif dan isterinya Shahida. Namun dalam masa sama, ada juga netizen ...


Keluarga Dato Aliff Syukri sentiasa mendapat perhatian. Setelah mengambil 2 anak angkat yang masih bayi, ramai yang memuji kebaikan Alif dan isterinya Shahida.

Namun dalam masa sama, ada juga netizen yang tertanya-tanya tentang kehadiran 3 kanak-kanak dalam IG kedua-dua ibu dan bapa mereka. Adakah anak angkat atau anak sendiri menyebabkan Shahida mengeluarkan kenyataan di laman sosialnya sendiri.



F

Foto : IG Shahida

Selain DM Shahida, ada juga yang tergamak menuduh di ruang komen kononnya keluarga ini menipu orang ramai.


Namun netizen lain tidak berdiam diri, terus membalas kenyataan tersebut dengan menggunakan istilah 'bawang' yang nampaknya semakin popular.



Ramai yang menyatakan dari rupa parasnya sahaja dah tau, ketiga kanak-kanak tersebut adalah anak pasangan abang dan kakak kosmetik.



Jom kita tengok keluarga besar ini.


Kali ini bersama 2 anak angkat mereka.


Nampaknya, setiap selebriti perlu bersedia untuk memberi jawapan yang berulang kali kerana sentiasa akan ada netizen baru yang memang tidak tahu atau sengaja 'membawang'. - CARI 
13

Bagus
6

Marah
10

Terkejut
5

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 4-5-2018 11:45 AM
xmelatah lak org kte anak die anak angkat..
Quote BookerT 4-5-2018 11:49 AM
ya robbana..netizen tersebut mesti mak hayam forumer calculator kan nyah....
Quote eyansss 4-5-2018 12:12 PM
pandai sheols gap kan anak 2 tahun setiap seorang... 23, 25, 27...
Quote sharlenetexas 4-5-2018 12:13 PM
Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28
Quote MeghanK 4-5-2018 12:17 PM
jahat nya manusia skang ni..tak ingat dosa pahala ke
dorang ni ingat menulis kat socmed ni tuhan tak nampak ke
Quote menah 4-5-2018 02:27 PM
adoiii.. kenapa aku rase macam nak gelak kuat2...
Quote aammyy 4-5-2018 02:37 PM
Entah kenapa aku rasa rimas tgk baem. Dh la muka sebijik mak. Lepas tu sbbkan mak ayah dah kaya, dia jadi mcm tak reti nak value kasih sayang tu mcm mana. Aku harap apa yg ayah dia buat (seminggu dia kat rumah orang), dia akan ingat dan faham dan bukan rasa marah atau dendam.
Quote Allthatnana 4-5-2018 03:24 PM
Alahai jahat nya mulut nyaaaa
Quote armin 4-5-2018 03:40 PM
sharlenetexas: Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28
x silap 31. Sbb dia pernah ckp dlm tv dia dpt banglo besar dia tu umur 31
Quote armin 4-5-2018 03:41 PM
Btw anak2 heols speaking ok jgk kan. Heols je tak reti langsung kan
Quote RatuDunia94 4-5-2018 03:41 PM
sharlenetexas: Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28



Datin iols x sure.. Tp toklip kan aritu baru sambut birthday ke 31. Yg siap ada menari bollywood kat istana heols..
Quote Membercaribaru 4-5-2018 04:06 PM
nasib baik la datin syahida cool ja jawab soalan makcik bawang.
Quote GigaMom 4-5-2018 04:14 PM
Melihatkan kekayaan deyol ni
Ai x yakin susah payah jerih perih titik peluh tok lip dr awal
Quote haryatie 4-5-2018 04:30 PM
netizen pun agak2 la nak membawang pun
sampai tnya mcm tu sekali
Quote ayjay 4-5-2018 08:21 PM
aammyy replied at 4-5-2018 02:37 PM
Entah kenapa aku rasa rimas tgk baem. Dh la muka sebijik mak. Lepas tu sbbkan mak ayah dah kaya, dia ...

Ada video Alip buat dia tanya baem sayang abah ke sayang duit. Or something like that. Cepat je baem jawab duit
Anak dia yg sulung tu ada aura sombong walau baru kecik.
Anak anak semua tengok bapaknya layan pekerja, salesman macam mana. Caption kat IG yg herdik orang, perli, mengundang bawang pun ada semua anak dia boleh tengok dan bacaana yg dah reti baca. Anak anak ni ikut je perangai ibubapa.
Quote ayjay 4-5-2018 08:22 PM
GigaMom replied at 4-5-2018 04:14 PM
Melihatkan kekayaan deyol ni
Ai x yakin susah payah jerih perih titik peluh tok lip dr awal

Maknya jutawan kosmetik antara yg terawal berbisninesskan produk timbang kilo.
Quote kucen_miang 4-5-2018 08:25 PM
sharlenetexas replied at 4-5-2018 12:13 PM
Datuk dan datin umur berapa sekarang? Aku musykil sbb dari dulu tok alip maintain umur 28

sda jer dia bgtau umur dia 31
Quote kucen_miang 4-5-2018 08:26 PM
RatuDunia94 replied at 4-5-2018 03:41 PM
Datin iols x sure.. Tp toklip kan aritu baru sambut birthday ke 31. Yg siap ada menari bollywo ...

dia tua 4 tahun dr tok alip
Quote virgo19 4-5-2018 08:52 PM
dulu aku tak suka tengok alip ni, sebab over, tapi lama2 suka pulak, tengok life dia n family..

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 07:46 AM GMT+8 , Processed in 0.081758 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top