CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

TMJ Belanja Setiap Pelanggan Di Aeon Tebrau, RM3000 Seorang

12-4-2018 10:59 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 21378| Komen: 293

Description: Tunku Ismail Sultan Ibrahim membuat kejutan di Jusco Tebrau City apabila secara spontan beramah mesra dengan pelanggan dan menanggung perbelanjaan mereka.
Tunku Ismail Sultan Ibrahim membuat kejutan di Jusco Tebrau City apabila secara spontan beramah mesra dengan pelanggan dan menanggung perbelanjaan mereka.

Free Malaysia Today melaporkan Tunku Mahkota Johor (TMJ) membelanjakan kira RM3000 untuk setiap pelanggan.

Turut menemani adalah isteri tercinta, Che Puan Khaleeda Bustamam

Foto: Facebook
“Saya bukan ahli politik, saya tidak memerlukan undi tetapi saya ikhlas menyayangi rakyat saya. Sentiasa bersama anda bangsa Johor. Saya di pihak Johor,”  katanya menerusi Facebook Johor Southern Tigers.


Status berkenanaan mendapat reaksi dari netizen yang kebanyakannya memuji tindakan yang dilakukan.

Foto: Facebook
TMJ bagaimanapun tidak mendedahkan jumlah kos keseluruhan yang ditanggung untuk aktiviti amal tersebut namun ada sumber yang mengatakan jumlahnya adalah kira RM1 juta. -CARI
36

Bagus
8

Marah
18

Terkejut
17

Sedih
14

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (105 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grouper 11-4-2018 08:37 PM
Cover malu jdt kalah atau sbb posting aritu...?
Quote Minami2013 11-4-2018 08:40 PM
grouper replied at 11-4-2018 12:37 PM
Cover malu jdt kalah atau sbb posting aritu...?


Maybe both..
Quote shernazz 11-4-2018 08:41 PM
Menerima seadanya gitu
Untung la
Aeon baju budak cun cun..
Cadar dia pung iols sukaaa
Quote highcastle 11-4-2018 08:46 PM
Kalu betul melepaslah aku sbb rumah dekat ngan AEON Tebrau..
Quote NAT_11 11-4-2018 08:50 PM
Dia pikir semua boleh cover dengan DUIT.
CASH IS KING
Apa pun, Rezeki jangan ditolak, kata Tun Det.
Undi tetap pangkah PH...............
Quote lostnfaun 11-4-2018 08:54 PM
highcastle replied at 11-4-2018 08:46 PM
Kalu betul melepaslah aku sbb rumah dekat ngan AEON Tebrau..

Memang betul pun bang... Ada yg share fb live kt sana.. katanya TMJ bwk duit jumpe manager.. 2juta kalau tak silap..
Quote lostnfaun 11-4-2018 08:55 PM
Minami2013 replied at 11-4-2018 08:40 PM
Maybe both..

Pun rasa benda sama... Tp mcm part of damage control psl statement politik dia aritu..

Quote ultra78 11-4-2018 09:03 PM
Limit RM3000 seorang. Kalau akulah, aku akan penuhkan troli dengan makanan. Buat apa beli tv.
Quote fishcracker 11-4-2018 09:03 PM
Ramai sangat manusia...kosser iol,esok anak nak skola,lepas amek barang terus pi kaunter express sambil usya tmj singgah lavender
Quote jampi 11-4-2018 09:06 PM
[youtube]mjiJujnqWA0[/youtube]

Semoga penghormatan keatas nilai serta harga diri mereka yg ingin disumbngkN dgn habuan,  adalah lebih tinggi dari hewan yg ditaburkan dgn makanan seperti yg dipaparkan diatas ini....

Mudah mudahan.......
Quote CiliPadiSedap 11-4-2018 09:19 PM
RM 3000 ambil tapi undi tetap rahsia
Quote marumaru 11-4-2018 09:23 PM
bestnya kaya raya camni... buleh derma tolong orang ramai...
Quote highcastle 11-4-2018 09:23 PM
CiliPadiSedap replied at 11-4-2018 09:19 PM
RM 3000 ambil tapi undi tetap rahsia

Kan?........ RM3000 byk tu.........
Quote moocoww 11-4-2018 09:25 PM
Untung la tmj belanja
Quote moonbug 11-4-2018 09:25 PM
Wowwwwwwwww
Quote Nenasketum 11-4-2018 09:27 PM
Taknak cover ke taktik bendera biru kot ye pun
Quote qiqi 11-4-2018 09:30 PM
Hahahahha damage control letui
Quote dess402 11-4-2018 09:30 PM
lostnfaun replied at 11-4-2018 08:54 PM
Memang betul pun bang... Ada yg share fb live kt sana.. katanya TMJ bwk duit jumpe manager.. 2juta ...

kalau 2 juta makna tak sampai 100 org . takkan rakyat johore ramai tu aje kott . yg lelain bila ?
Quote thatweek 11-4-2018 09:35 PM
dess402 replied at 11-4-2018 09:30 PM
kalau 2 juta makna tak sampai 100 org . takkan rakyat johore ramai tu aje kott . yg lelain bila ?

longkang betul kau ni

kau ingat kalau hujan satu johor basah ke???


Lihat semua komen(293)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.070189 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top