CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Panas Hati Tengok Izreen Azminda, Zarina Anjoulie Marah Siapa Tu?

12-4-2018 10:29 AM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 23993| Komen: 148|Original author: Oleh: Amirah

Description: Tidak pasti sebenar apa yang berlaku namun Zarina Anjoulie seakan-akan panas hati apabila terlihat gambar Izreen Azminda dalam Instagram yang sedang bermesra dengan Ude Wahid.
Tidak pasti sebenar apa yang berlaku namun Zarina Anjoulie seakan-akan panas hati apabila terlihat gambar Izreen Azminda dalam Instagram yang sedang bermesra dengan Ude Wahid.


Foto: IG Zarina Anjoulie
Menurut gambar Instagram tersebut, dia seperti sedang berperang dengan seseorang yang mempunyai sifat ‘menyondol’ suami orang. Mungkin itulah yang disamakan dengan gambar Izreen Azminda yang selama ini dikecam netizen sehingga ke hari ini kerana merampas suami orang.

Foto: IG Zarina Anjoulie


Foto: IG Zarina Anjoulie
Netizen juga menyokong kenyataan Zarina dan sememangnya amat marah dengan spesies wanita yang suka ‘kebas’ suami orang. Tidak kurang juga ada yang pernah mengalami situasi tersebut dan memahami apa yang terjadi pada wanita lain.

Dalam banyak-banyak komen tersebut, Zarina juga turut membidas netizen dengan ayat 'pedas'. Panas sungguh kenyataan Zarina ini hingga menyamakan perangai bekas kawannya yang merampas suami orang itu dengan apa yang berlaku terhadap Izreen.

Umum mengetahui kebanyakan netizen memang tidak menyukai Izreen dan keadaan ini menambahkan lagi api kemarahan golongan wanita yang benci dengan status wanita ’penyondol’.

Zarina bukan sahaja menyokong apa yang berlaku pada Intan Liana, bekas isteri Ude namun dia juga mempunyai sebab tersendiri kerana sudah pernah ‘ditikam’ oleh golongan perampas suami orang berkali-kali. Dia memahami mereka yang mengalami nasib yang sama.

Foto: IG Zarina Anjoulie
Fuhh, memang hangat betul kapsyen Zarina. Jujur dan 'pedas'. Siapa makan cili memang terasa. Tapi apa yang berlaku sebenarnya tidak didedahkan secara terperinci. Siapa agaknya bekas kawan Zarina? - CARI
20

Bagus
31

Marah
13

Terkejut
21

Sedih
26

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (132 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 12-4-2018 10:32 AM
tak stim langsung kalau nak masturbate dengan taik lalat Ude nih sisthur, memang tak akan klimaks..  

Quote kelibat 12-4-2018 10:52 AM
klaka la bhs anju ni..
stok2 bhasa rempit i loike..
btw.. eww sgt  taik lalat uda..
Quote seattle 12-4-2018 10:57 AM
bukan ke Zarina ni pun perosak rumah tangga orang brunei? rasa macam pernah terbaca.
Quote prettyuglybabe 12-4-2018 10:59 AM
dia ni bukan dulu menyondol laki orang sampai cerai berai juga ke?
Quote rosannazmia 12-4-2018 11:00 AM
Turn offffff gile tahi lalat dah ku tgk skrg ni!!!
Quote cutieslilies 12-4-2018 11:16 AM
yg brunei tu mmg dia kenal dah duda katanya..
Quote apedehal 12-4-2018 11:19 AM
apo la muka dah internesenel bahasa rempit naw2
Quote dewi_rina 12-4-2018 11:28 AM
Comel sgt lah konon ude tu dgn gaya senyum mcm tu
Quote roti_banjir 12-4-2018 11:29 AM
bekas laki dia dulu dah duda katanya masa berendut ngan dia

tapi dia memang cukup anti ngan penyondol laki org nih, sebab lakinya pon disondol...

dan dia takder nak cover2 klu sedara mara dia pon dia dpt tau menyondol

life dia senang, ko jgn kacau aku, aku tak kacau kau.


Quote namieamuro 12-4-2018 11:47 AM
gile anjuli ni nk suh wat ape dg teklalat ude tu..turnoff okey
Quote mommymonster82 12-4-2018 11:50 AM
Walau kasar bahasanya akak terhibur dikkkeras perut aku gelak
Quote miemiecha 12-4-2018 11:50 AM
mek follow ig jarina ni.. hahahahah
Quote Yongpallie 12-4-2018 12:08 PM
Dari apa yang iols baca kat ig sheols ni, ada kemungkinan bapaknya yg disondol. Itu yg sheols anti penyondol
Quote kikuri 12-4-2018 12:13 PM
mohon jerin hadam apa anju royankan tu... walopon payah nak telan
Quote luvemedaa 12-4-2018 12:29 PM
Berdekak gelak baca si anju nih. Seeloknya perampas kena bahasa cmni
Quote barfi 12-4-2018 12:44 PM
Over plak anju bibir tersalah buat ni. Buat ngan doc sama si kilapairy ke? Yup rampas laki org tu salah tapi takyah la beriya betol membawang. Dah banyak kali ko up post negatip macam ni..
Quote abangadek 12-4-2018 12:46 PM
komen 1 lady yang ayahnya dicaras mak si irma hasmi lagi menarik hati iols untuk membawang
Quote takayama 12-4-2018 12:52 PM
tergelak baca post anju ni
bab suh ~teet~ dgn taik lalat si ude, alahai x selera pun
Quote munchkin 12-4-2018 01:05 PM
abangadek replied at 12-4-2018 12:46 PM
komen 1 lady yang ayahnya dicaras mak si irma hasmi lagi menarik hati iols untuk membawang

Story!!!! Kat mana?

Lihat semua komen(148)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:51 PM GMT+8 , Processed in 0.062818 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top