CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Orang Jemput, Kita Datang" - Ini Respons Intan Dikritik Muncul Di MeleTOP

9-4-2018 04:34 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 4218| Komen: 19|Original author: Oleh: Ain

Description: "Ada yang cakap apa kena mengena panggil Intan kat meletop."
"Ada yang cakap apa kena mengena panggil Intan kat meletop."

Begitulah luahan bekas isteri pemuzik, Muhammad Radzi Abdul Wahid atau Ude iaitu Intan Liana Saleh, 33, apabila ada pihak mempertikaikan kehadirannya dalam rancangan hiburan MeleTOP baru-baru ini.


"Apa motif dia datang MeleTOP?

"Nak jadi artis juga ke? Eww, berlagak publisiti murahan!"
komen netizen di Youtube.


Foto: Youtube

Intan, bagaimanapun tampil membuat kenyataan balas menerusi laman Instagram bagi memberi penjelasan berhubung isu berkenaan.


Orang jemput, kita datang




Menurut Intan yang lebih mesra dengan panggilan Bonda, sebenarnya sudah banyak kali juga dia dijemput untuk muncul dalam rancangan terbabit, namun dia akhirnya akur menerima jemputan itu selepas sudah berkali-kali menolaknya.




Dalam masa sama, Intan meluahkan rasa terima kasih kepada semua pihak yang memberi sokongan kuat serta mendoakannya.

Kisah hidup Intan dikagumi ramai orang di luar sana terutama mereka yang senasib dengannya.


Berbululah mata orang tu




"Rezeki Intan masuk MeleTOP walaupun bukan sesiapa. Makcik bawang jangan dengki, okey,"
komen netizen.


Foto: IG Intan

Betul tu, sudah rezeki dia dijemput ke MeleTOP. Kenapa nak dipersoalkan pula, kan? Semoga Intan terus berjaya dan bertemu kebahagiaan kelak. - CARI
10

Bagus
20

Marah
20

Terkejut
14

Sedih
12

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (89 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 9-4-2018 05:00 PM
usahlah dengki. dh org jemput kan?

uols pun kalau dpt jemputan, rasanya kalau uols senasib intan, uols kuat ke nk terima kecaman mcm ni?


#GoBondaIntan
#JanganPertikaiRezekiOrangLain
Quote CiliPadiSedap 9-4-2018 05:03 PM
sis vokuru pun xlama lg masuk meletup
Quote rospinki 9-4-2018 05:16 PM
Eeuuuu...padanlah dgn taste publisiti rakyat dari warga macik bebawang..mesti mencungap kepuasan dpt tgk ex ude sudah femes..padan muka kau jering getus hati kecil mereka
Quote CardiGans85 9-4-2018 05:26 PM
Intan ni cun jugak orgnya
Quote idakamaruddin 9-4-2018 05:28 PM
geng2 media pandai amik kesempatan sementara kes tgh hot..rating harus la naik

win win kirannye la ni, n for intan mgkn xde sebab dia x dtg sbb bg dia, dia xde apa nak rasa benci ke apa, n dia pn bole show off dia dh move on n life dia makin better

org sana la duk hadap roti telur terlebih garing n minyak utk MOVE ONNNN

Quote seri_mawr 9-4-2018 05:30 PM
bior la...dia kan duta tudung tu...sambil dtg sambil promote...

aihss...tak faham akak dgn nitizen ni srba tak kena...
Quote Skuau 9-4-2018 05:37 PM
salah yg menjemput atau yg dijemput???
Quote moonbug 9-4-2018 05:40 PM
Tak salah pun. Sesekali ada kelainan pun ok je kan. Asyik bergosip je kat Meletop tu
Quote Victorioussss 9-4-2018 09:40 PM
Cantikla dia ni..ade no fon x..nak ajak diner kt tony {:childlike
Quote saviour_09 10-4-2018 08:04 AM
santek intan
Quote beeeee 10-4-2018 11:18 AM
dia masa dr kawen dgn ude free hair memang manis cantik. tp yela jaga anak apa seme busy dgn rumah tangga jadi kepam. Ha ni dah cantik balik ude hadap la bini hati busuk ko.
Quote aunisofia 10-4-2018 11:51 AM
orang da jemput...takkan nak tolak pulok khennn
Quote Red_mAnc 10-4-2018 03:04 PM
rezeki masing2 biarlah... perasaan dengki mmg tak dpt nak di pisahkan dari org melayu..asyik nak dengkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je.. WTF!
Quote zeetacunn 12-4-2018 01:16 AM
Betullah tu..... dah dijemput, datang lar si intan.  Apa masalahnya? At least, intan dapat keyakinan diri utk terus move on dan berdikari. Jgn tengok belakang lagi intan!
Quote Fatfree 24-4-2018 02:34 PM
Jalan terus aja Bonda!
Quote batmana 24-4-2018 04:03 PM
knapa la panggil dia bonda
dia bru 30an

klu 60an , tu logikla jugak
panggil kakintan sudah
Quote awanearisu 24-4-2018 08:26 PM
Edited by awanearisu at 24-4-2018 08:28 PM
batmana replied at 24-4-2018 04:03 PM
knapa la panggil dia bonda
dia bru 30an



Asalnya dia bahasakan diri bonda bila bermonolog dalam kapsyen yang ditujukan kepada anak-anak. Lama-lama, netizen pula terjebak panggil Intan bonda.

Cuba tengok screenshot kapsyen di atas. Dia bahasakan diri sebagai Intan. Cuma kapsyen yang melibatkan anak-anak sahaja dia guna "Bonda".
Quote Nurul8001 24-4-2018 09:12 PM
Go intan go..

Lawa intan..mana tau, dengan kunjungan ke meletop ni bakal mbuka pintu rezeki baru..
Dapat job berlakon ke..?

Teringin juga nak tengok muka intan kat tv..mungkin jadi kakak kepada heroin..?
Quote ayamserati 24-5-2018 09:23 PM
makin cantik...

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:59 AM GMT+8 , Processed in 0.072225 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top