CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Tergamak Gunting Puting Payudara Kekasih Hamil

21-8-2017 12:10 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6608| Komen: 41

Description: Menggunakan sebilah gunting sebagai senjata, seorang lelaki tergamak memotong puting payudara teman wanitanya yang sedang hamil.
Menggunakan sebilah gunting sebagai senjata, seorang lelaki tergamak memotong puting payudara teman wanitanya yang sedang hamil.

Menurut laporan Daily Mail, pergaduhan yang tercetus antara mereka berdua mendorong lelaki yang dikenali sebagai Tony Deval Ledbetter, 45 itu bertindak di luar batasan.

Dia mengaku bersalah atas tuduhan tersebut selain turut mengakui memukul wanita itu serta menghentak kepalanya ke dinding.


Tony, Foto: Daily Mail
Bagi menghalang jeritannya didengari oleh jiran sekeliling, Tony telah menyumbat mulut teman wanitanya dengan menggunakan selimut.

Walau bagaimanapun, mangsa berjaya melarikan diri dan terus menghubungi pihak polis.


Tony yang berasal dari South Dakato dikatakan cuba menipu mahkamah dengan mengatakan perbuatannya itu adalah bagi tujuan mempertahankan diri.

Tempat kejadian, Foto: Daily Mail
Nama wanita terbabit tidak didedahkan dan dilaporkan bayi yang dikandung sudah selamat dilahirkan.

Kes masih dalam perbicaraan dan jika sabit kesalahan, Tony bakal berdepan dengan hukuman penjara selama 15 tahun. -CARI
8

Bagus
11

Marah
8

Terkejut
6

Sedih
6

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (48 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 21-8-2017 12:15 PM
Kejamnya.
Quote Suchi 21-8-2017 12:17 PM
Ya Allah kejamnya siannya..
cemana baby nk nyusu. Bahaya betul
Quote manehnya 21-8-2017 12:18 PM
huhu akittt nye
Quote Artemesiaa 21-8-2017 12:24 PM
Dasar mental banyak pulak alasannya
Quote gede-bab 21-8-2017 12:25 PM
Suchi replied at 21-8-2017 12:17 PM
Ya Allah kejamnya siannya..
cemana baby nk nyusu. Bahaya betul

bukan saja untuk menyusui bayi...dia pun menyusu gak...bodoh piang punya jantan..
Quote lasagnaklcc 21-8-2017 12:31 PM
Mempertahankan diri apa sampai potong puting org
Quote akusukaq 21-8-2017 12:31 PM
ambik lagi awang hitam buat laki. kalu mangsa tu pun minah hitam tak heran le
Quote rainbow259 21-8-2017 12:39 PM
perghh sakit doh.. tergamak kau ye
Quote rainbow259 21-8-2017 12:40 PM
insulin replied at 21-8-2017 12:15 PM
Kejamnya.

sangat2 kejam...
Quote fishcracker 21-8-2017 12:47 PM
Huiiii ngilu bace....
Quote redapple10 21-8-2017 12:51 PM
Maigoshhhh ku pulak yg suffer
Quote blythes 21-8-2017 12:55 PM
ngerinye     
Quote moonbug 21-8-2017 02:15 PM
Mental punya org. Mesti trauma sepanjang hayat aduii
Quote cik_noreen 21-8-2017 02:19 PM


gila la!
Quote nobito 21-8-2017 02:20 PM
Kenapa kau potong.....kau tak hisap part tu ke bang?
Quote Madel 21-8-2017 02:30 PM
Kat indon lgi kejam..
Dicekik ditikam dibakarnya gf dia yg tengah hamil 6bulan..bila doc belah perut..anak dlm perut pun mati sama..baby lelaki pulak tu
Sialllan punya jantan brengsek::::
Quote Jeniechan 21-8-2017 02:41 PM
Kau dah kenapa ,gila?
Quote tayam 21-8-2017 03:06 PM
Apa kejadah lah jantan mcm ni
Quote JeNaB_PopPop 21-8-2017 03:23 PM
ramai org gila dh kat donia yg fana ni

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:29 PM GMT+8 , Processed in 0.066061 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top