CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tersepit Pada Pintu Lif, Ibu Bersalin Maut Badan Terpotong Dua.

21-8-2017 02:33 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8273| Komen: 75

Description: Malang menimpa seorang ibu yang baru melahirkan anak apabila badannya terpotong dua akibat tersepit pada pintu lif.
Malang menimpa seorang ibu yang baru melahirkan anak apabila badannya terpotong dua akibat tersepit pada pintu lif.

Kejadian yang berlaku di Hospital Valme di Seville, Selatan Sepanyol itu menyebabkan Rocio Cortes Nunez yang berada di atas pengusung ketika itu maut serta-merta.


Memetik laporan Europa Press, lif yang mengalami kerosakan mekanikal itu mula bergerak sendiri sebelum pengusung yang membawa Rocio sempat masuk sepenuhnya. 

Rocio Cortes Nunez, Foto: The Sun
Difahamkan juga, bayi kepada wanita berusia 26 tahun itu berada di sisi bunya semasa kejadian namun dilaporkan selamat.

Polis dan anggota bomba yang bergegas ke sana gagal menyelamatkannya dan mengambil masa selama dua jam untuk mengeluarkan mayat.


Kepala mangsa terperangkap di antara bahagian atas lif dan bumbung, sementara kakinya pula terjuntai.

Abag Iparnya, David Gaspar menyatakan yang suami mangsa amat berdukacita dengan kemalangan yang berlaku pada isterinya.

Tempat kejadian, Foto: The Sun
“Kami masih tidak percaya perkara seperti itu boleh terjadi. Sesuatu harus dilakukan. Mereka perlu dihukum,” katanya. 

Mangsa meninggalkan dua lagi anak perempuan berusia tiga dan empat tahun.-CARI
20

Bagus
23

Marah
26

Terkejut
19

Sedih
29

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (135 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote allhaillll 21-8-2017 02:40 PM
aduiii tragis sangat ni
Quote salmon-suki 21-8-2017 02:42 PM
Dem!! Skerinye!! Kat hospital pun boleh jd mcm ni..kesian baby tu
Quote Madel 21-8-2017 02:43 PM
Omg..sakit bersalin pun tak hilang dah maut tersepit pintu lif
Quote insulin 21-8-2017 02:45 PM
Takziah. Sangat mengerikan...
Quote Akakstory 21-8-2017 02:47 PM
Dah mcm cite Final Destination. {:freak
Quote Changa 21-8-2017 02:47 PM
Al fatihah untuk sheols
Quote Deidra 21-8-2017 02:51 PM
Duh..nayanya
Quote TuntungReturn 21-8-2017 02:56 PM
tu betapa pentingnya mentenen lif. tapi dgr kos mentenen pun leh tahan jgk. pbt pun x sanggup nk amik alih lif ni. tu wujud badan pengurusan bersama tu.
Quote iminidin 21-8-2017 03:00 PM
mak aih.. bahayanya lif..
sensor rosak ka hapa tu..

sian anak2 yg ditinggalkan..
Quote palmolive 21-8-2017 03:00 PM
TuntungReturn replied at 21-8-2017 02:56 PM
tu betapa pentingnya mentenen lif. tapi dgr kos mentenen pun leh tahan jgk. pbt pun x sanggup nk ami ...

hospital kena tubuh JMB gak ker
Quote tayam 21-8-2017 03:02 PM
kesiannya kat ibu terbabit
Quote moonbug 21-8-2017 03:02 PM
Adoiii ngerinya. RIP
Quote fox. 21-8-2017 03:03 PM
ehh gila laaaa. akak yg jari tersepit pintu pun tak terperi sakitnya.ini kan beliyau terpotong dua badannya
Quote trakea 21-8-2017 03:04 PM
Lif jenama sepanyol ka ?
Quote lasagnaklcc 21-8-2017 03:06 PM
Mangsa atas stretcher tu sedar ke tak agaknya. Tragisnya cara kematian dia.
Quote gede-bab 21-8-2017 03:08 PM
Sungguh tragis...
Quote TuntungReturn 21-8-2017 03:10 PM
palmolive replied at 21-8-2017 03:00 PM
hospital kena tubuh JMB gak ker

kan ade tulis mentenen. spital gomen la. klo aparment tu jmb la.
Quote manehnya 21-8-2017 03:14 PM
teruk tu.. baru lepas pbsalin pulak tuh... sakitnya.. saman spital n lift management tuh
Quote white_musk 21-8-2017 03:25 PM
Rest in peace dik...  

Lihat semua komen(75)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.111981 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top