CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Terkinja-Kinja Jumpa Putera Mateen, Perempuan Malaysia Dituduh Kemaruk?

21-8-2017 01:28 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 30536| Komen: 164|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Penangan Putera Abdul Mateen yang datang ke Malaysia untuk menyertai temasya Sukan SEA 2017 memang betul-betul hebat.
Penangan Putera Abdul Mateen yang datang ke Malaysia untuk menyertai temasya Sukan SEA 2017 memang betul-betul hebat.

Rakaman video yang tersebar di media sosial baru-baru ini adalah sebagai bukti yang menunjukkan anak ke-10 Sultan Brunei itu memang 'hot' dan menjadi perhatian ramai dan dari siapa lagi kalau bukan dari golongan wanita kan!



Disebabkan video tersebut jugalah, ramai yang mendakwa wanita Malaysia tak tahu malu kerana menjerit-jerit dan terkinja-kinja bila melihat putera raja itu.


Bagaikan dirasuk, semuanya berebut-rebut nak bergambar sambil tak sudah-sudah memanggil nama "Prince Mateen, Prince Mateen."

Foto: Twitter
Tak cukup di Facebook, seorang wanita di Twitter pula ada memuat naik status pengalamannya bertentang mata dengan Putera Mateen. 

"Putera Mateen sangat kacak, kulitnya, keningnya, matanya, hidungnya. Ovari saya macam nak pecah!"

Foto: Twitter
Macam biasa, wanita ini turut dikecam kerana dikatakan melebih-lebih dan bagai tidak bermaruah kerana menunjukkan 'kegatalan' terang-terangan.

Ramai netizen yang marah dan menggelar golongan wanita seperti ini sebagai "gatal biji". Amboi sampai begitu sekali.

Namun tak kurang juga yang memberi balasan dengan menyokong kenyataan wanita tersebut yang Putera Mateen sememangnya seorang yang kacak dan boleh mencairkan hati sesiapa pun.

" Kalau aku depan dia pun menjerit macam ni rasanya."
" Bukan jerit sebab gatal bijik, ini putera raja hokey, siapa yang tak excited."
" Putera Mateen memang sempurna alahai, tengok jela video tak perlu kata perempuan merenyam bagai."

Putera Mateen akan mewakili skuad polo dalam pertandingan yang berlangsung di Putrajaya Equestrian Park pada 22 hingga 29 Ogos ini.

Semoga berjaya dan jangan lupa memberi sokongan sama kepada kontinjen kebangsaan negara kita, okay? -CARI

10

Bagus
14

Marah
17

Terkejut
22

Sedih
9

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (85 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lolita737 21-8-2017 01:34 PM
hahhaaa..macam2 lah..tp sy dulu zaman duk gila2 kan laki hensem pun mcm ni jugak..

tp bila dah berlaki ni dan umur pun makin meningkat xda dh rasa nk terkinja2 mcm ni..mau kena leter dgn laki dgn ayat tajam nya..
Quote Zasss777 21-8-2017 01:37 PM
Ovaries exploded gitew! Kegelenyaran jelas terserlah. Next time cover line la sikit adik adik akak akak semua ya.
Quote EvieWanKenobi 21-8-2017 01:38 PM
takde apa yang boleh
memuaskan hati netizen..

pendapat iols je..
jangan kecam lak..
Quote kentel 21-8-2017 01:40 PM
saingan uols dek @terpaku
Quote aleesyasofia 21-8-2017 01:42 PM
Edited by aleesyasofia at 21-8-2017 01:43 PM

@terpaku @adeqo adakah chuolss salah seorang  drpnya..??
Quote gadisfebruary 21-8-2017 01:42 PM
Sejujurnya aku pun baru kenal & tahu psl anak raja ni hahahaha
Quote terpaku 21-8-2017 01:46 PM
kentel replied at 21-8-2017 01:40 PM
saingan uols dek @terpaku

meols redha yach meols ramai madu
Quote terpaku 21-8-2017 01:46 PM
aleesyasofia replied at 21-8-2017 01:42 PM
@terpaku @adeqo adakah chuolss salah seorang  drpnya..??

kosserrrr....meols facetime hurkeyhhhh
Quote skinsandstars 21-8-2017 01:46 PM
hooo good looking betul. tapi gigih theyolz ni.
Quote Kak.Nah.Bosan 21-8-2017 01:48 PM

hadap sangat uols. semua muka2 kepam akak tengok yg dok melalaks tueeww
Quote dekmieDandy 21-8-2017 01:50 PM
ovaries exploded tu biasa la ayat twitter

sebabtu twitter ni x patut bawak masuk fb

Quote aleesyasofia 21-8-2017 01:51 PM
terpaku replied at 21-8-2017 01:46 PM
kosserrrr....meols facetime hurkeyhhhh

untung lah chuolss.. ada gmbr swafoto tak bt kenang2an..?
Quote ashcroft86 21-8-2017 01:52 PM
Perfect specimen. haihhhh...
Quote syadq 21-8-2017 01:54 PM
Iols is jeles. Bagi chance ler, bukan selalu dapat membirah dgn prince.
Quote lasagnaklcc 21-8-2017 02:01 PM
Yg brader2 pon join merembes sekali ke
Quote Iema5008 21-8-2017 02:05 PM
Ramai yg update kat wall fb aku psal prince ni. Rata2 mrembes katanya
Quote rainbow259 21-8-2017 02:07 PM
dy tk kn pndg rakyat biase.. percaya laahh
Quote ms.engine 21-8-2017 02:07 PM
Geng kunyit rembes juga ke


Quote rainbow259 21-8-2017 02:08 PM
lolita737 replied at 21-8-2017 01:34 PM
hahhaaa..macam2 lah..tp sy dulu zaman duk gila2 kan laki hensem pun mcm ni jugak..

tp bila dah be ...

hahahaa btul2..

Lihat semua komen(164)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.053747 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top