CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Sukan SEA 2017: Acara Renang Sumbang 2 Lagi Emas Untuk Malaysia

18-8-2017 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2838| Komen: 16

Description: Tahniah buat kontijen negara kerana berjaya menambah dua lagi pingat emas.

sumber : Berita Harian


Tahniah buat kontijen negara kerana berjaya menambah dua lagi pingat emas.

Memetik laporan Berita Harian, perenang wanita dan lelaki negara, Heidi Gan dan Kevin Yeap masing-masing menepati ramalan dengan menjuarai dalam acara 10 kilometer renang terbuka yang berlangsung di Kompleks Sukan Air Putrajaya pagi tadi.

Ini sekaligus menjadikan jumlah pungutan pingat emas negara bertambah menjadi enam dan setakat ini negara kita berada di tangga pertama dalam carta kedudukan pungutan emas keseluruhan untuk Sukan SEA 2017 kali ini. 

Untuk rekod, semalam, atlet renang berirama Gan Hua Wei berjaya meraih pingat emas keempat untuk Malaysia di Pusat Akuatik Kebangsaan di Bukit Jalil.- CARI


19

Bagus
28

Marah
22

Terkejut
27

Sedih
20

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mbhcsf 18-8-2017 01:50 PM
well done guys...memanah pun tadi
Quote NekNgah 18-8-2017 02:35 PM


tahniah! tahniah! tahniah!

bangga dengan semua athlete....
Quote palmolive 18-8-2017 02:37 PM
tahniah2...dah mendahului dengan 7 emas
Quote mat_arof 18-8-2017 02:57 PM
tahniah...tahniah...

bangga dengan atlit2 malaysia.


proud to be malaysian...

well done..

semoga atlit atlit malaysia yang lain pun berjaya.
Quote mirage_46 18-8-2017 03:01 PM
pakai 1 thread tak boleh ker... kalau menang 100 emas takkan nak bukak 100 thread
Quote jetrofa 18-8-2017 03:13 PM
Edited by jetrofa at 18-8-2017 03:14 PM

bersedialah korang menghadap 111 tred dari tt...

Quote lolita737 18-8-2017 03:30 PM
tahniah

good job!!!
Quote white_musk 18-8-2017 04:04 PM
Cuba lawan russia.  Pasti malaysia kalah teruk
Quote RatuDunia94 18-8-2017 04:38 PM
Heidi Gan ni based in Australia kan.. Sheols balik ke Malaysia semata2 nk wakil Malaysia..
Quote helicornia 18-8-2017 04:56 PM
Renang 10km? baper pusingan tu?
Quote rinie87 18-8-2017 05:01 PM
perluke satu emas satu rumah...
momod xleh watpe dgn reporter cari yg loser ni
tolak kredit boleh tak buat semak je
Quote fefeeling 19-8-2017 01:23 AM
Go Malaysia Go!
Quote rainbow259 20-8-2017 11:12 AM
tahniah malaysiakuu....
Quote rainbow259 20-8-2017 11:12 AM
palmolive replied at 18-8-2017 02:37 PM
tahniah2...dah mendahului dengan 7 emas

wahh.. good job malaysia
Quote palmolive 20-8-2017 05:54 PM

dah mendahului lgi dengan 15 emas
Quote zombimilenia 8-9-2017 08:43 PM
{:hooray

https://www.facebook.com/JKRRoadrunners/

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 05:27 PM GMT+8 , Processed in 0.061122 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top