CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Arnab Gergasi Ditemui Maut Dalam Kargo Pesawat United Airlines

27-4-2017 05:28 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7109| Komen: 45

Description: Satu lagi kontroversi bakal dihadapi syarikat penerbangan United Airlines apabila 'penumpang' kargo pesawatnya yang merupakan seekor arnab yang dikenali sebagai Simon didapati mati ketika dalam penerb ...
Satu lagi kontroversi bakal dihadapi syarikat penerbangan United Airlines apabila 'penumpang' kargo pesawatnya yang merupakan seekor arnab yang dikenali sebagai Simon didapati mati ketika dalam penerbangan.


Dengan berukuran satu meter panjang, mamalia berusia 10 bulan itu adalah arnab gergasi milik Annette Edwards dari Stoulton di Worcester, United Kingdom dan dikatakan dalam keadaan sihat ketika menaiki pesawat itu.


sumber : www.ksat.com

Namun, memetik laporan CNNianya telah meninggal dunia dalam penerbangan dari Lapangan Terbang Heathrow ke Chicago.

Insiden ini berlaku beberapa minggu selepas syarikat itu berdepan tekanan pelbagai pihak susulan kejadian seorang doktor diheret keluar dari pesawat juga di Lapangan Terbang Antarabangsa O'Hare, Chicago.

Menurut pemilik Simon, binatang pemeliharannya itu dalam keadaan sihat ketika diperiksa doktor haiwan kira-kira tiga jam sebelum menaiki pesawat.

"Sesuatu yang pelik berlaku dan saya mahu tahu apakah yang sebenarnya berlaku."

"Saya pernah menerbangkan arnab ke seluruh dunia tetapi tiada kejadian seperti ini berlaku," katanya.- CARI

sumber : www.ksat.com



17

Bagus
17

Marah
16

Terkejut
16

Sedih
19

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakiah12 27-4-2017 05:36 PM
uish besar gilerrr
Quote pearl.silver 27-4-2017 05:40 PM
Erk...sian rabbit..
Nk wat sate pun xleh dah..
Quote NekNgah 27-4-2017 05:43 PM
Besarnya rabbit. Makan apalah agaknya.
Quote prettyuglybabe 27-4-2017 05:49 PM
comelnya rabbit..

Quote ultra78 27-4-2017 05:50 PM
NekNgah replied at 27-4-2017 05:43 PM
Besarnya rabbit. Makan apalah agaknya.

Mmg baka besar ni. Baka flemish giant
Quote dani-rox 27-4-2017 05:53 PM
Kesiannya... RIP Simon.
Quote Victorioussss 27-4-2017 05:54 PM
Besa..comel!
Quote Artemesiaa 27-4-2017 05:55 PM
Siap le AA nak kena menjawab mesti pakej dengan saman sekali nanti.
Quote emelia1509 27-4-2017 05:58 PM
Comelnye..Kesian cik rabbit..
Quote borrow 27-4-2017 06:07 PM
besaqnya muka . Tada mention berat ek.


comei
Quote kukukatablog 27-4-2017 06:15 PM
Artemesiaa replied at 27-4-2017 05:55 PM
Siap le AA nak kena menjawab mesti pakej dengan saman sekali nanti.

bukan AA lah...
Quote Artemesiaa 27-4-2017 06:17 PM

Opps UA nasib alertkan tq.
Quote dodolgemok 27-4-2017 06:22 PM
Bertimpa2 tuhan cashkan amareka airlines dek menghina doktor tempoh hari. Moga jatuh bankrupt!
Quote missinpiece 27-4-2017 06:41 PM
Jenuhla menjawab
Quote manjalara_01 27-4-2017 06:45 PM
united airlines ni mcm kena sabotaj je..lepas 1 satu..
Quote dubuk 27-4-2017 06:53 PM
سبحان الله

besarnyaa
Quote fox. 27-4-2017 06:58 PM
Kesian dik nab.besar tapi nyawa mu singkat.akak simpati
Quote mbhcsf 27-4-2017 07:00 PM
اَسْتَغْفِرُ اَللّهَ الْعَظِیْمَ

alaaaaa....siannya rabbit tu
Quote Kahla 27-4-2017 07:01 PM
Mak aihhhhh beso.

Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 06:45 AM GMT+8 , Processed in 0.055848 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top