CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ikan Gergasi Berjaya Ditawan Di Sungai Itali

16-12-2015 11:30 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 12192| Komen: 42

Description: berjaya menangkap ikan selepas bertarung selama sejam di Sungai Po...


Oleh : Fyruz Hanna

Yuri El Diablo Grisendi berjaya menangkap ikan gergasi seberat 120kg di Sungai Po selepas bertarung selama sejam.

Meskipun berpengalaman selama 20 tahun dalam bidang memancing namun dia mengakui tidak pernah melihat ikan sebesar itu.

Kejadian ini dipercayai kejayaan untuk menangkap ikan dengan hanya menggunakan pancing. -CARI Infonet.

Sumber: Mirror.com


13

Bagus
15

Marah
14

Terkejut
16

Sedih
16

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (85 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MeghanK 16-12-2015 09:10 AM
pastu dia buat apa ngan ikan tu makan ke jual
Quote Nham22 16-12-2015 09:11 AM
lalu ke nak makan ikan2 besar2 ni..mcm tak sedap je isi die... sedekah la kot
Quote nicuya 16-12-2015 09:16 AM
matsaleh biasanya gne konsep catch n release....xde maknenye nk makan besor tuh...xtau la kn..daging liat kot...kl kt malaysia mesti jual....i wonder who gonna buy that thang...
Quote chinta89 16-12-2015 09:21 AM
wowwww besaunya!
Quote coolie83 16-12-2015 09:36 AM
MeghanK replied at 16-12-2015 09:10 AM
pastu dia buat apa ngan ikan tu  makan ke jual

catch n release la tu..
Quote MeghanK 16-12-2015 09:39 AM
coolie83 replied at 16-12-2015 09:36 AM
catch n release la tu..

kalau tengok river monster ke apa kat astro tu mmg dorang catch n realease kan tapi dalam artikel tu cakap bawak ke darat..tu yg i wonder dia nak makan ke nak jual ikan tu
Quote R2D2 16-12-2015 11:42 AM
goreng ikan keli sedap ni
Quote mommymonster82 16-12-2015 11:44 AM
Org pon dia boleh telan tu...eiiii
Quote tebuanharimau 16-12-2015 11:45 AM
besarnye..selera ke nk makan
Quote uniq61 16-12-2015 11:55 AM
KALAU KAT SINI NAMPAK KELIBAT BESAR MACAM TU JE RAMAI YANG TAKUT.. MUNGKIN PUAKA SUNGAI TU....ITU PASAL TAK PERNAH DAPAT...
Quote kivio 16-12-2015 12:00 PM
Silap kita belum ngap die, die dh ngap kite dolu hahahaha
Quote MissNigga 16-12-2015 12:20 PM
Wels Cat Fish .... common species of cat fish kat Europe ...
Quote sekngucing 16-12-2015 12:25 PM
MissNigga replied at 16-12-2015 12:20 PM
Wels Cat Fish .... common species of cat fish kat Europe ...

ikan keli wel = ikan tapah kan??

Quote MissNigga 16-12-2015 12:30 PM
sekngucing replied at 16-12-2015 12:25 PM
ikan keli wel = ikan tapah kan??

not sure ar ... tapi wels cat fish ni spesis ikan keli
Quote sekngucing 16-12-2015 12:38 PM
MissNigga replied at 16-12-2015 12:30 PM
not sure ar ... tapi wels cat fish ni spesis ikan keli

aku tgok dlm natgeo, memang sebiji mcm ikan tapah, dari bayi sampai dewasa

Quote MissNigga 16-12-2015 01:01 PM
sekngucing replied at 16-12-2015 12:38 PM
aku tgok dlm natgeo, memang sebiji mcm ikan tapah, dari bayi sampai dewasa

ni uols ... ikan tapah ngan wels catfish nie




Quote cepheid 16-12-2015 01:07 PM
Buat fish dan chip version italiano kot
Quote -electrifying- 16-12-2015 02:18 PM
Bapak gabak
Quote _______ 16-12-2015 02:37 PM
Wow. besau

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 06:29 AM GMT+8 , Processed in 0.060007 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top