CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Berani Ke Berbaring di Balkoni Kaca Tingkat 103

17-12-2015 11:00 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8522| Komen: 17

Description: Melihat pemandangan dari ketinggian melebihi seribu kaki mungkin mengecutkan perut....

Oleh : Dean BZ


Melihat pemandangan dari ketinggian melebihi seribu kaki mungkin mengecutkan perut sesiapa sahaja terutamanya yang takutkan ketinggian.

Memetik dari dairishare, kini dengan adanya beranda kotak kaca yang dibina pada Sears Tower di Chicago, orang ramai berpeluang "terapung" di udara pada ketinggian 1353 kaki tanpa rasa takut. Kotak kaca yang menganjur keluar dari Skydeck bangunan itu dibina pada tingkat 103.

Jom kita tengok pemandangan dari tingkat 103 :
















Walaupun dalam kotak kaca, bagi yang gayat pada ketinggian mustahil berani memijakkan kaki pada ketinggian itu. Macam mana pun, perasaan lantai kaca akan merekah tetap bermain didalam minda. Kan!. - CARI Infonet.

10

Bagus
14

Marah
9

Terkejut
18

Sedih
12

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mokcun 16-12-2015 07:29 PM
uih...gayat aih....
Quote ipes2 17-12-2015 07:21 AM
alahai... I naik tingkat dua dah gayat
Quote animcute 17-12-2015 07:58 AM
gayatnya..
kat malaysia ada balcony kaca kat 1City pun tak sanggup nak naik
Quote azlinahmad 17-12-2015 10:05 AM
seronok dan gayat pada masa ynag sama
Quote Ayu61279 17-12-2015 10:17 AM
eeerrrkkkkk....takdenya nak diri kat situ kot
Quote nize 17-12-2015 10:34 AM
dulu aku naik sears tower ni belum di pasang lagi mende nih.. kalau tak mesti aku bergambor baring kat situ. best ho..dari open skydeck lagi kuat angin... the windy city gitu..
Quote MizzAPI 17-12-2015 10:47 AM
adeh gayatnya
Quote idadzira 17-12-2015 10:53 AM
ada limit berapa org yg boleh berdiri kat situ? takutnya kalau tetiba kaca tu retak
Quote Naru 17-12-2015 10:56 AM
gayat.......
Quote Artemesiaa 18-12-2015 12:57 PM
Tak berani nak cuba gayat
Quote vionna007 18-12-2015 04:19 PM
TGK PUN DAH NGILU KAKI.....APETAH LAGI KLU BETUL2 BDIRI ATAS TU....
Quote cmf_Kimmy 18-12-2015 08:29 PM
Aku....kalau benda2 camni, selalu fikir yg buruk2 je....mcm, buatnya tiba2 kaca pecah atau tiba2 jatuh kebawah ke....tgk je pun dah gayat.
Quote khairulazuan 3-1-2016 09:21 AM
gayat wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Quote jojoba_beads 3-1-2016 11:00 AM
Ako penah kt melbourne sebijik mcm ni kotak kaca mengunjur keluar dipanggil the edge kt skydeck tower. First time lutut terketar2 tjadi. Selama ni tau org kata lutut tketar. Hahaha. Lama2 sket baru berani lepas tgn. Kalu x duk pegang hand rail tu je
Quote azilamie2 3-1-2016 09:39 PM
Uishhh seramnya la
Quote siape_aku 4-1-2016 02:33 PM
mmg tak lah nak berdiri situ or benarkan budak2 g situ!!! never!!!
Quote merrissa 20-1-2017 01:27 PM
bergoyang la kaki seperti squirtward

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 05:46 AM GMT+8 , Processed in 0.168498 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top