CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Maut Selfie Berlatar Belakang Kereta Api

16-12-2015 11:55 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 5112| Komen: 13

Description: Kerana ingin mengambil gambar 'selfie' berlatar belakangkan tren yang sedang bergerak...

Gambar hiasan: Bullet tren dari Lahore ke Rawalpindi


Oleh : Fyruz Hanna

ISLAMANAD: Kerana ingin mengambil gambar 'selfie' berlatar belakangkan tren yang sedang bergerak, Jamshed Kan, 22, maut dirempuh keretapi di Bandar Rawalpindi.

Mangsa yang juga merupakan seorang pekerja kerta api itu maut selepas berdiri di depan kereta api yang bergerak laju.

Walaubagaimana pun, bapa mangsa enggan mengaku anaknya maut ketika cuba mengambil gambar selfie dan hanya percaya anaknya mati ketika melintasi landasan kereta api. -CARI Infonet. 


Sumber: channelnewsasia



 
15

Bagus
26

Marah
17

Terkejut
9

Sedih
16

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (95 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 16-12-2015 09:11 AM
ade yg nampak dia selfie tak?
Quote fifie_olin 16-12-2015 09:12 AM
byk lg tmpt lain...blkg tren gk ko nak
Quote Simunggu 16-12-2015 09:15 AM
selfie lah dgn tren yg tak bergerak...bukan ada beza pun...
Quote MizzAPI 16-12-2015 03:45 PM
macam2
Quote -electrifying- 16-12-2015 06:04 PM
Byk masa lapang...
Quote mikasa 16-12-2015 06:09 PM
Simunggu replied at 16-12-2015 09:15 AM
selfie lah dgn tren yg tak bergerak...bukan ada beza pun...

camera hp dia boleh ejas bukaan lens tu...ambik gmbar motion
Quote Modngengade 16-12-2015 06:11 PM
cashlah.......
Quote Simunggu 17-12-2015 09:14 AM
mikasa replied at 16-12-2015 06:09 PM
camera hp dia boleh ejas bukaan lens tu...ambik gmbar motion

wow...juru gambar gopenya..
Quote biozipstar 17-12-2015 09:24 AM
lah gile betul dgn selpi sumorang ni. kemaruk
Quote qronaldo7 17-12-2015 03:08 PM
super impose dah boleh. nak jugak
Quote mak_wa95 17-12-2015 08:44 PM
dia memanbg nak bunuh diri kut
Quote mbhcsf 17-12-2015 09:21 PM
ya allah...hakikatnya begitu...bless him.
Quote Artemesiaa 17-12-2015 10:23 PM
Menempah maut le tu, kok ye pun nak selfie tak boleh ke ambik dari area platform je

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-11-2023 09:10 PM GMT+8 , Processed in 0.565094 second(s), 58 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top