CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bangkai Katak Reput Dalam Salad

16-12-2015 06:32 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8777| Komen: 73

Description: Dikejutkan Dengan Kehadiran Bangkai Katak Yang Hampir Reput...


Oleh : Fyruz Hanna

Apakah perasaan ketika sedang menikmati hidangan makan malam anda, anda dikejutkan dengan kehadiran bangkai katak yang hampir reput.

Louise Rudd, dari Manchester sedang menikmati salad quinoa ayam di restoran Nandos sebelum dikejutkan dengan penemuan yang tak menyenangkan itu.

Apa yang menggelikan, kata Loiuse, dia sudah pun memakan hampir separuh salad tersebut sebelum menemui bangkai didasar salad tersebut.

Laporan dari makmal menyesahkan ianya merupakan katak jenis European yang berkemungkinan besar melompat masuk ke dalam salad sebelum ia dibungkus rapi. -CARI Infonet.


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bluehedgehog 16-12-2015 04:56 PM


bole buat bubur katak la
Quote chinta89 16-12-2015 05:06 PM
euwww....
Quote arasham 16-12-2015 05:14 PM
Value for money.. Dpt extra flavor
Quote cumulonimbus 16-12-2015 05:15 PM
katak vaganza.....
Quote mikasa 16-12-2015 05:23 PM
alah..kalau extra ayam ada dlm salad korang tak bising pulak yer


nasib baik berlaku kat uk..kalau kat mesia...terus lenggang laa seminggu nandos
Quote _______ 16-12-2015 05:29 PM
Nando caprut. Tak sedap plak
Quote Modngengade 16-12-2015 05:32 PM
portion nandos dan kenny roger semakin hari semakin mengecil....kalau dulu 1/4 chicken punyalah besar....side dishes dlm mangkuk besar....tapi skrg ni sesendu alam.....
Quote crystel 16-12-2015 05:41 PM
Modngengade replied at 16-12-2015 05:32 PM
portion nandos dan kenny roger semakin hari semakin mengecil....kalau dulu 1/4 chicken punyalah besa ...

Mungkin ko rasa makin mengecil sebab ko dah semakin membesar kot...
So seme benda ko nampak makin kecil...
Kikikikiiiiii

Jangan mara aaaaa
Quote sukacactus 16-12-2015 05:44 PM
Katak europe tu...hahaha
Sian atlet tu
Kalau pemakan katak, xkisah la eh
Quote kemaruk 16-12-2015 05:45 PM
nandos tak sedap langsung

bangkem heran nape ummah berebut rebut makan kat nandos sogo
Quote Modngengade 16-12-2015 05:46 PM
crystel replied at 16-12-2015 09:41 AM
Mungkin ko rasa makin mengecil sebab ko dah semakin membesar kot...
So seme benda ko nampak makin ...

ye la ummah felda dan pprt yg tk pernah pergi nandos dan kenny roger mungkin tk tahu apa yg akak komen ni...
Quote mikasa 16-12-2015 05:47 PM
Modngengade replied at 16-12-2015 05:32 PM
portion nandos dan kenny roger semakin hari semakin mengecil....kalau dulu 1/4 chicken punyalah besa ...

dulu cuma ada 1 size side dish..sekarang ada regular dan large

nasi medi tu punya laa sikit kalu dine in...kalau take away banyak pulak nasi tu..pelik betul...
Quote Modngengade 16-12-2015 05:49 PM
mikasa replied at 16-12-2015 09:47 AM
dulu cuma ada 1 size side dish..sekarang ada regular dan large

nasi medi tu punya laa sikit kal ...

kan....ciput sgt .....kalau cataplana pulak penuh dgn sayuran jer....
Quote mikasa 16-12-2015 05:52 PM
Modngengade replied at 16-12-2015 05:49 PM
kan....ciput sgt .....kalau cataplana pulak penuh dgn sayuran jer....

minum je free flow coke atau ice lemon tea sampai kembung....kenyang jugak kan
Quote mualian 16-12-2015 08:01 PM
Eh mmg betul la mkin kecik portion nya. Lagi2 kenny tu. Eh sakit la hati.
Quote arasham 16-12-2015 08:15 PM
Modngengade replied at 16-12-2015 05:32 PM
portion nandos dan kenny roger semakin hari semakin mengecil....kalau dulu 1/4 chicken punyalah besa ...

Kenny besar sikittttt je dari nandos. Nandos ni kecutttt sgtttt ayamnya.. Sid dish pun reducedkan..
Quote DaisyD 16-12-2015 08:21 PM
ewwwwww dapat kaki katak pun geli inikan pula complete set
Quote bellaa 16-12-2015 08:22 PM
Nando kedekut!!!!!

Topup ar sauce & ayor gas sampai kembung perot. Bukannya makan ayam :
Quote MeghanK 16-12-2015 08:31 PM
bukan nandos mesia kan..suka makan nandos kat aeon rawang..ayam dia juicy n tender gitu

Lihat semua komen(73)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.062453 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top