CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kucing Gergasi Yang Berwajah Serius Tapi Bersifat Selamba

6-10-2016 05:38 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3847| Komen: 15

Description: Seekor kucing berbadan besar kelihatan berkeliaran dengan bebas atas meja di sebuah hotel peranginan yang bertempat di Waterville Valley, New Hampshire baru-baru ini. Wajahnya yang serius tapi kelihat ...

sumber foto: https://c.o0bg.com


Ct Post melaporkan terdapat seekor kucing berbadan besar kelihatan berkeliaran dengan bebas atas meja di sebuah hotel peranginan yang bertempat di Waterville Valley, New Hampshire baru-baru ini.

Kucing gergasi tersebut bernama Logan, seberat 31 paun atau 14kg, saiznya tiga kali ganda lebih besar daripada kucing biasa.

Susan dan Tor mengambil Logan sebagai haiwan peliharaannya daripada pusat penjagaan haiwan jalanan di Meridith, New Hampshire pada enam tahun lalu.

Logan dikatakan semasa tiba hanya bersaiz normal seperti kucing yang lain tetapi kemudian saiz badannya menjadi semakin membesar akibat sering mencuri makan makanan dua kucing peliharaan yang lain pasangan suami isteri tersebut.


Selain itu dia juga sering masuk ke bilik simpan barangan untuk mencari makan.

Wajahnya yang serius tapi kelihatan selamba itu menarik perhatian ramai netizen dan rata-rata 'jatuh cinta' ke atas si comel tembang ini.

Tetamu yang mengunjung ke hotel tersebut, rata-rata sangat menyayanyi Logan sehingga terdapat pengunjung yang memuat naik aksi slambar Logan di video facebook, 

Setakat ini bilangan orang yang menonton video itu telah mencecah jumlah 29 juta kali- CARI



sumber foto: https://c.o0bg.com/


30

Bagus
17

Marah
32

Terkejut
34

Sedih
27

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (155 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote hayati_hassan 9-10-2016 08:38 PM
makaihhhh bam bamnya smpai tergolek2 tak dpt mengimbangi badan dia
Quote bajusejuk 9-10-2016 04:08 PM
gemok nye kau
Quote Seungupurple 7-10-2016 10:07 PM
comel
Quote Siputjelly 7-10-2016 07:27 PM
onyonyooo comelnyaa! dapat ni gomol!
Quote nut.legacy 7-10-2016 02:20 PM
Gosok perut dia mesti best
Quote Keledek.kepam 7-10-2016 01:51 PM
Gebunyaaa
Quote amon_79 7-10-2016 09:05 AM
kedempol nyer kucing ni... nk guling2 manja pon dh xlarat...
Quote sueburn 7-10-2016 09:01 AM
Pergh.. ni klu depan mata mmg siap la kena peluk picit gomol
Quote CikNano 7-10-2016 08:31 AM
alaaa comelnya
Quote DeeHanania 7-10-2016 07:15 AM
Hihihi...comel laa c bulus Logan tu...da mcm kacuk Garfield+Grumpy
Quote miszclassique 7-10-2016 03:46 AM
Hahaha comel je suka curi makanan kucing lain
Quote Miming2 7-10-2016 03:13 AM
klau ad depn mata ku, nak sja aku gomol2 haha
Quote makbedah 6-10-2016 06:39 PM
Omelnyaaa
Quote holothurian 6-10-2016 06:39 PM
awww,comelnya!!! eii,rse nk gigit2 muka dia..alahaiiii
Quote kambinggila 6-10-2016 05:53 PM
hehe raut muka bleh lawan grumpy cat nih :D

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 10:40 AM GMT+8 , Processed in 0.039403 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top