CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Anak Kambing Lahir Berwajah Syaitan, Penduduk Kampung Bimbang Petanda Buruk

25-7-2017 03:05 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5976| Komen: 28

Description: Seekor anak kambing menggemparkan penduduk di sebuah kampung di San Luis, Argentina, selepas dilahirkan dengan wajah seperti 'syaitan'. Kejadian aneh itu telah memaksa penduduk terbabit membuat lapora ...

sumber : mStar


Seekor anak kambing menggemparkan penduduk di sebuah kampung di San Luis, Argentina, selepas dilahirkan dengan wajah seperti 'syaitan'. Kejadian aneh itu telah memaksa penduduk terbabit membuat laporan polis. 

Menurut pemilik anak kambing tersebut, Gladys Oveido, mata kambing berwajah syaitan itu seolah-olah tersembul keluar dan difahamkan sebaik sahaja dilahirkan, ianya terus meninggal dunia.

“Anak-anak kambing yang lain semuanya kelihatan normal, anak kambing malang itu sahaja yang mempunyai kecacatan di kepala. Ia sesuatu yang jarang berlaku.”

Daily Mail Online melaporkan, penduduk kampung membuat laporan polis ekoran bimbang kelahiran anak kambing tersebut akan membawa nasib buruk kepada mereka.


Seorang pegawai polis telah ditugaskan ke kebun Oveido untuk merekod penemuan aneh itu.

Tiada sebarang kenyataan dikeluarkan berhubung penemuan luar biasa tersebut.- CARI

21

Bagus
25

Marah
41

Terkejut
19

Sedih
26

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (144 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote meteorspeed 25-7-2017 03:16 PM
ermmm ada yg make love ngan mak kambing nie ker..manusia akhir zaman
Quote dinoloveshasha 25-7-2017 03:18 PM
ni koje lava n mannak la nih...gersang sgt...
Quote chinta89 25-7-2017 03:33 PM
kesiannya kambing ni
Quote finesse 25-7-2017 03:35 PM
dinoloveshasha replied at 25-7-2017 03:18 PM
ni koje lava n mannak la nih...gersang sgt...

@matkajang punya keje ke?    
Quote oppol 25-7-2017 04:01 PM
Yang aku tengok muka kambing cacat..muka syaitan tak pernah tengok lagi..
Quote insulin 25-7-2017 04:04 PM
Alahai. Anak kambing cacat je tu pun....
Quote manjalara_01 25-7-2017 04:05 PM
xde gambar lain ke?
Quote skippy 25-7-2017 04:05 PM
meteorspeed replied at 25-7-2017 03:16 PM
ermmm ada yg make love ngan mak kambing nie ker..manusia akhir zaman

apa u merepek?
Quote vanillaninja 25-7-2017 04:12 PM
Sampai hati theyols kata kambing ni berwajah syaitan, siap buat laporan polis tak menahan.
Quote putehkundor 25-7-2017 04:14 PM
Comel jah...iras grumpy cat.

Ini grumpy goat.
Quote harrypoter 25-7-2017 04:18 PM
cer korang perati betul2 gambar tu
mcm dibuat2 je, ada nampak mcm tangan org pula kat bawahtu
pastu yg peliknya kenapa amik gambar kepala je...
yg tanduk pula mcm kain dipintal2...
menipu ja
Quote palmolive 25-7-2017 04:36 PM
sana ada sedara pak rani kulop gak rupanyer,..perangai sebijik
Quote minguk 25-7-2017 04:50 PM
down syndrome kot..
Quote lonely_surina 25-7-2017 05:11 PM
mcm muka org jer..
cer tgk muka2 penduduk situ yg lelaki, sapa ada iras2 dgn kambeng neh..
Quote RatuDunia94 25-7-2017 08:29 PM
Mcm muka watak kartun..
Quote grouper 25-7-2017 08:34 PM
Kambing autis klau acik kepam bod gosip speku :zz
Quote ice_sky92 25-7-2017 08:43 PM
meteorspeed replied at 25-7-2017 03:16 PM
ermmm ada yg make love ngan mak kambing nie ker..manusia akhir zaman

2 species berbeza tak boleh breed sis...
Quote matchstick 25-7-2017 08:51 PM
Mcm edit pulak gmbr tu. Distorted sgt muka nya. Kata meninggal sebaik dilahirkan. Smpt pulak ambik gmbr mata terbeliak mcm tu
Quote sekngucing 25-7-2017 08:53 PM
org barat benda2  pelik sikit kata syaitan
org melayu plak benda pelik sikit2 kata rezeki,  malaikat
bg aku semua tu bullshit..!!

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 02:14 AM GMT+8 , Processed in 0.061297 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top