CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelik Tapi Benar, Kambing Berwajah Menyerupai Manusia

23-8-2017 04:19 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5260| Komen: 31

Description: Baru-baru ini, satu lagi kejadian menggemparkan apabila seekor kambing dikatakan memiliki muka menyerupai manusia di sebuah kampung di India.


Sejak kebelakangan ini, ada saja perkara pelik berlaku pada haiwan peliharaan di dunia ini termasuk negara kita. 


Antara kes sebelum ini, kelahiran anak kambing yang berwajah mirip manusia di Perlis. 

Selain itu, terdapat juga penemuan anak lembu yang mempunyai dua wajah di Kentucky dan anak babi yang memiliki muka seakan monyet sejak dilahirkan di Cuba. 

sumber : Daily Mail 

Memetik laporan Daily Mail Online, baru-baru ini, satu lagi kejadian menggemparkan apabila seekor kambing dikatakan memiliki muka menyerupai manusia di sebuah kampung di India. 

Kisah kambing berwajah luar biasa itu menarik perhatian ramai selepas rakaman video haiwan ternakan tersebut tersebar di dalam Internet.


Menerusi rakaman tersebut, kelihatan kambing itu memiliki hidung dan bibir seperti manusia.

Gambar-gambar haiwan itu turut dimuat naik ke dalam laman sosial Facebook oleh seorang pengguna bernama Samiraa Aissa.

"Satu makhluk aneh ditemui di India. Haiwan yang mempunyai struktur wajah manusia itu menakutkan seluruh penduduk kampung," tulis Aissa.

Klip video itu ditonton ribuan kali sejak mula dimuat naik ke media sosial tetapi lokasi tepat penemuan kambing itu tidak dapat dipastikan.- CARI




11

Bagus
7

Marah
14

Terkejut
9

Sedih
9

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (60 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kentel 23-8-2017 04:20 PM
anak laba ke?
Quote torsotiger 23-8-2017 04:28 PM
sis @Changa @bedahcun &putehkundor rembes tak?
Quote tayam 23-8-2017 04:29 PM
mengerikan
Quote moonbug 23-8-2017 04:30 PM
India selalu ada benda2 mcm ni
Quote mdhelmi 23-8-2017 04:31 PM
ada sambadi suntik benih manusia dlm mak kambing tu ke
Quote tagas 23-8-2017 04:39 PM
tuhan acom kot

Quote memeque10 23-8-2017 04:44 PM
ini mungkin kambing kelahiran semula....
Quote memeque10 23-8-2017 04:45 PM
kambing itu akan disembah sebagai tuhan oleh puak k-link
Quote rainbow259 23-8-2017 04:47 PM
betul ke ni....
Quote rainbow259 23-8-2017 04:48 PM
tayam replied at 23-8-2017 04:29 PM
mengerikan

yupp ngeri tgk muke nye
Quote Andyscenes 23-8-2017 05:17 PM
Ada iras muka @sentra tak??
Quote amukgemuk 23-8-2017 05:23 PM
Menakutkan konon.
Pantang pelik pasti akan disembah.
Teringat pokok pinang berwajah manusia dulu dulu nih.
Terus puak yg itu minta izin untuk semayang.
Quote myakayina 23-8-2017 05:35 PM
scary lah muka dia..
Quote shanshero 23-8-2017 05:44 PM
kesian hewan cacat jadi mangsa menusia biol
Quote white_musk 23-8-2017 05:46 PM
Apa yang peliknnya.  Manusia pun ada yang menyerupai kambing apabila menyumpan janggut panjang.  Janggut ibarat bidadari katanya.  
Quote Artemesiaa 23-8-2017 06:11 PM
Mutant le tu
Quote putehkundor 23-8-2017 06:20 PM
torsotiger replied at 23-8-2017 04:28 PM
sis @Changa @bedahcun &putehkundor rembes tak?

Bibir sheols seksi.

*Hoax ka ni...daily mail ni pun bukan boleh percaya kan
Quote Jajabeans 23-8-2017 07:12 PM
Mcm hitler
Quote Ubatdemam 24-8-2017 01:03 AM
Kambing ni kena rogol oleh mnusia puaka kot

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 12:26 AM GMT+8 , Processed in 0.080876 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top