CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3618|Reply: 31

Pelik Tapi Benar, Kambing Berwajah Menyerupai Manusia

[Copy link]
Post time 23-8-2017 04:19 PM | Show all posts |Read mode




Sejak kebelakangan ini, ada saja perkara pelik berlaku pada haiwan peliharaan di dunia ini termasuk negara kita.


Antara kes sebelum ini, kelahiran anak kambing yang berwajah mirip manusia di Perlis.


Selain itu, terdapat juga penemuan anak lembu yang mempunyai dua wajah di Kentucky dan anak babi yang memiliki muka seakan monyet sejak dilahirkan di Cuba.


sumber : Daily Mail



Memetik laporan Daily Mail Online, baru-baru ini, satu lagi kejadian menggemparkan apabila seekor kambing dikatakan memiliki muka menyerupai manusia di sebuah kampung di India.


Kisah kambing berwajah luar biasa itu menarik perhatian ramai selepas rakaman video haiwan ternakan tersebut tersebar di dalam Internet.


Menerusi rakaman tersebut, kelihatan kambing itu memiliki hidung dan bibir seperti manusia.


Gambar-gambar haiwan itu turut dimuat naik ke dalam laman sosial Facebook oleh seorang pengguna bernama Samiraa Aissa.


"Satu makhluk aneh ditemui di India. Haiwan yang mempunyai struktur wajah manusia itu menakutkan seluruh penduduk kampung," tulis Aissa.


Klip video itu ditonton ribuan kali sejak mula dimuat naik ke media sosial tetapi lokasi tepat penemuan kambing itu tidak dapat dipastikan.- CARI



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 04:20 PM | Show all posts
anak laba ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 04:28 PM | Show all posts
sis @Changa @bedahcun &putehkundor rembes tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 04:29 PM | Show all posts
mengerikan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 04:30 PM | Show all posts
India selalu ada benda2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 04:31 PM | Show all posts
ada sambadi suntik benih manusia dlm mak kambing tu ke
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-8-2017 04:39 PM | Show all posts
tuhan acom kot

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 04:44 PM | Show all posts
ini mungkin kambing kelahiran semula....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 04:45 PM | Show all posts
kambing itu akan disembah sebagai tuhan oleh puak k-link
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
betul ke ni....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tayam replied at 23-8-2017 04:29 PM
mengerikan

yupp ngeri tgk muke nye
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada iras muka @sentra tak??
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 05:23 PM | Show all posts
Menakutkan konon.
Pantang pelik pasti akan disembah.
Teringat pokok pinang berwajah manusia dulu dulu nih.
Terus puak yg itu minta izin untuk semayang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 05:35 PM | Show all posts
scary lah muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian hewan cacat jadi mangsa menusia biol
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang peliknnya.  Manusia pun ada yang menyerupai kambing apabila menyumpan janggut panjang.  Janggut ibarat bidadari katanya.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 06:11 PM | Show all posts
Mutant le tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
torsotiger replied at 23-8-2017 04:28 PM
sis @Changa @bedahcun &putehkundor rembes tak?

Bibir sheols seksi.

*Hoax ka ni...daily mail ni pun bukan boleh percaya kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm hitler
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kambing ni kena rogol oleh mnusia puaka kot
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 3897 Replies : 9
Feri ikonik Pulau Pinang tenggelam akibat tali pengikat putus
prettygoodFeri ikonik Pulau Pinang tenggelam akiba
Views : 1806 Replies : 5
Kereta manual VS kereta automatik,
fahdramliKereta manual VS kereta automatik,
Views : 94276 Replies : 168
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21454 Replies : 364
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92999 Replies : 1218
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59906 Replies : 113
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 36236 Replies : 113
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 86160 Replies : 209
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85971 Replies : 3862
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36247 Replies : 45

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 01:10 PM GMT+8 , Processed in 0.431402 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list