CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bekalan Air Di Petaling, KL Sedang Pulih Secara Berperingkat

28-4-2017 09:47 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 1955| Komen: 3

Description: Kerja membaik pulih paip pecah di Sungai Buloh yang mengakibatkan 278 kawasan sekitar Lembah Klang terjejas, siap sepenuhnya jam 7.45 malam kelmarin.
Kerja membaik pulih paip pecah di Sungai Buloh yang mengakibatkan 278 kawasan sekitar Petaling dan Kuala Lumpur terjejas telah siap sepenuhnya jam 7.45 malam kelmarin. 

Memetik laporan Bernama, Kumpulan Air Selangor dalam satu kenyataan memaklumkan, bekalan air di kawasan sekitar ibu negara, Petaling, Klang dan Shah Alam sedang pulih secara berperingkat. 

"Pemulihan bekalan air ke premis yang terletak di kawasan tinggi dan hujung sistem agihan akan mengambil sedikit masa," katanya. 

Pengguna boleh memohon bekalan air bantuan dengan menghantar teks pesanan ringkas (SMS) (Taip: TankerNama & Alamat) ke 15300. 

Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (SYABAS) di www.syabas.com.my dan aplikasi telefon bimbit pintar mySyabas.- CARI

sumber : Kosmo



15

Bagus
14

Marah
20

Terkejut
14

Sedih
17

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (98 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whitemagic 28-4-2017 09:50 AM
dulu kalau pantang paip pecah ke, air tercemar ke, macai macam @dodolgemok salahkan syabas walaupun tu out of control

sekarang syabas dah bawah kerajaan selangor, tak nak salahkan syabas dah ke
Quote white_musk 28-4-2017 09:54 AM
Edited by white_musk at 28-4-2017 09:55 AM

Makcik kain batik pprt mesti da lama menunggu. Gentlemen jugak mat mat pprt bagi pompuan ambik air dulu.
Quote cheergirlz 28-4-2017 03:09 PM
klu xda air mmg x bole nk wat pe..xda electric ok lg..

Lihat semua komen(3)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.041676 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top