CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Teman Lelaki Nafi Dedahkan George Michael Cuba Bunuh Diri

3-1-2017 11:32 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6072| Komen: 25|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Teman lelaki kepada mendiang George Michael dikecam hebat apabila dia memuat naik sebuat status di Twitter.
Fadi Fawaz, Foto: www.ok.co.uk

Teman lelaki kepada mendiang George Michael dikecam hebat apabila dia memuat naik sebuat status di Twitter.

Fadi Fawaz mengatakan yang kononnya penyanyi tersebut memang pernah beberapa kali cuba membunuh diri sebelum ini.

Waalau bagaimanapun, Fadi, 43 menyangkal dakwaan tersebut dan memberitahu akaun miliknya telah digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Foto: people.com
"Ia sama sekali tidak benar. Akaun Twitter saya digodam untuk tujuan menyebarkan berita palsu," katanya seperti dilaporkan E! Online.


Status itu sudah dipadam sejurus selepas ianya tersebar luas di media sosial.

Terdahulu, George ditemui mati di kediamannya di River Thames West London dan dikatakan ianya disebabkan masalah jantung.

Foto: www.dailymail.co.uk
Namun bedah siasat yang dijalankan gagal mencari punca kematian sebenar dan ujian lain bakal dilakukan untuk mencari sebab sebenarnya. -CARI

10

Bagus
12

Marah
14

Terkejut
22

Sedih
19

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (92 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nenasketum 3-1-2017 11:37 AM
Laki Arrob jugak pilihan dia. Harta dapat kat mamat ni ke nanti? Georgy dah tak ada sesiapa lagi yang hidup. Huduh ke lelaki Arrob ni. Dah kerepot nanti bertobaglah ye
Quote esteryen 3-1-2017 11:52 AM
If he is into drugs, is the same as killing himself slowly but surely.

Xfaham kenapa most of these international stars sure terjebak ngan najis dadah. Duit byk. Rasa stress, anytime can travel kasi up mood tu. Nak juga find "peace" thru those shitty stuffs
Quote lasagna 3-1-2017 12:07 PM
Nenasketum replied at 3-1-2017 11:37 AM
Laki Arrob jugak pilihan dia. Harta dapat kat mamat ni ke nanti? Georgy dah tak ada sesiapa lagi yan ...

Fadi ni org Lebanon. Tak semua Arab tu ada semua muslim, sama mcm Lebanon gak ler.

Hanya nama jer islamik sket.
Quote taikpekatt 3-1-2017 01:09 PM
lasagna replied at 3-1-2017 12:07 PM
Fadi ni org Lebanon. Tak semua Arab tu ada semua muslim, sama mcm Lebanon gak ler.

Hanya nama j ...

Macam myriam fares  
Quote lasagna 3-1-2017 02:34 PM

haa mokcik tu ala2 mariah carey yg cunnnn n seksissss
pun org Lebanon gak kan?
Quote khairina07 3-1-2017 05:41 PM
Tudia..bulu2 jgk!...
Quote liyamariska 3-1-2017 06:50 PM
tak sangka mamat ni pelakon gay porn...
Quote liyamariska 3-1-2017 06:50 PM
Edited by liyamariska at 3-1-2017 06:53 PM

dabel post...
Quote liyamariska 3-1-2017 06:51 PM
Edited by liyamariska at 3-1-2017 06:54 PM

dan lagi triple post...
Quote liyamariska 3-1-2017 06:51 PM
terlebih post plak...
Quote hareeeesah 4-1-2017 03:04 AM
Ramai bebenaor Twitter kena godam kat Hollywood sana.
Quote green~tea 4-1-2017 09:05 AM
Nenasketum replied at 3-1-2017 11:37 AM
Laki Arrob jugak pilihan dia. Harta dapat kat mamat ni ke nanti? Georgy dah tak ada sesiapa lagi yan ...

Suami ricky martin pun jejaka arobbbb kan.. syrian.. tasty sgt tp......
Quote doublethread 4-1-2017 10:08 AM
Edited by doublethread at 4-1-2017 10:30 AM
esteryen replied at 3-1-2017 11:52 AM
If he is into drugs, is the same as killing himself slowly but surely.

Xfaham kenapa most of thes ...


Aku rasa mungkin sebab they're living life so unlike us. Bizarre things among the industry players they have to endure, simple things they couldn't do, huge financial commitments, creativity drain, takut dah tak relevant...nak settle mungkin tak sesimple pergi travel. Big stars biasa dengan shortcuts to get things done. Tapi bukan semua keadaan boleh lalu shortcuts. Mungkin kat situ diorang jadi stressful kot. Lagi pun creative minds ni biasa memang twisted sikit  
Quote esteryen 4-1-2017 10:24 AM
doublethread replied at 4-1-2017 10:08 AM
Aku rasa mungkin sebab they're living life so unlike us. Bizzare things among the industry players ...

Sbb dah berlambak news all these international passed away kalau x drugs sure alcohol..


And even yg belum mati pun selalu je clubbing minum arak mabuk semua tu..im just thinking adoiii dah tau benda tu x elok, nak juga..   
Quote shanew3stga1z 4-1-2017 04:47 PM
why ek mostly ppl yg gay nampak 'helok' and awet muda ?

apa rahsia ek ?
Quote estrelle 6-1-2017 11:02 PM
Oo si george ni bottom la
Quote MarissaMiller88 8-1-2017 11:42 AM
Wow...punca sebenar masi remained mystery ye.. Mesti ada agenda d sebalik semua ni..
Quote MarissaMiller88 8-1-2017 11:43 AM
Btw...dua2 bjanggut ..mcmna la rasa dorg kissing tu eh.
Quote taikpekatt 8-1-2017 08:43 PM
lasagna replied at 3-1-2017 02:34 PM
haa mokcik tu ala2 mariah carey yg cunnnn n seksissss
pun org Lebanon gak kan?

Aah tp myriam ni bg aku lebih seksi dan cantik berbanding kak mariah yg terlebih cucuk

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.073655 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top