CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Selepas Berlakon, Raysha Rizrose Pasang Impian Jadi Penyanyi Pula

3-1-2017 10:55 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 15474| Komen: 45|Original author: OlehL Myra Rozi

Description: Raysha Rizrose, selebriti cantik ini mula dikenali selepas menjadi juara dalam pertandingan Dewi Remaja 2014/2015.
Foto: Harian Metro

Raysha Rizrose, selebriti cantik ini mula dikenali selepas menjadi juara dalam pertandingan Dewi Remaja 2014/2015.

Selepas tamat kontrak dengan Astro Talent, dirinya kini bergerak solo dan mula menguruskan kerjayanya sendiri walaupun permulaannya agak susah.

Foto: IG Raysha Rizrose

"Memandangkan saya mahu memberi fokus kepada bidang lakonan, jadi tidak boleh main-main. Apa saja peluang yang datang ketika ini saya perlu terima," katanya kepada Harian Metro.

Walau pun memberi fokus kepada bidang lakonan, adik kepada Uqasha dan Nelydia Senrose ini sebenarnya mempunyai impian untuk menghasilkan single.

Foto: IG Raysha Rizrose
“Kalau diikutkan saya nak menjadi penyanyi. Bukan apa minat menyanyi sudah ada sejak kecil. Malah, kedua-dua kakak saya pun memberi dorongan ke arah itu. Sekurang-kurangnya antara kami ada yang terbabit dalam bidang lain."

Jika diberikan peluang, Raysha, 21, mahu merakamkan lagu genre balada atau R&B.

Selain itu dia juga berbakat dalam pengacaraan, malah sudah banyak kali menerima tawaran mengacara program namun terpaksa menolakanya dengan baik.

Foto: IG Raysha Rizrose
“Saya bukan menolak rezeki, tapi ketika itu saya terikat dengan komitmen kerja lain. Bagaimanapun, saya percaya pada rezeki. Kalau bukan dalam bidang itu, saya terbabit dalam bidang lain pula,” katanya.

Untung menjadi Raysha, sudahla cantik, berbakat besar pula. Didoakan supaya Raysha berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi, ya. -CARI
37

Bagus
29

Marah
25

Terkejut
21

Sedih
17

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (142 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote caramello 3-1-2017 12:33 PM
Shendunye
Quote InVendeTTa 3-1-2017 12:42 PM
makcik mana ni? sendu la weyh..
Quote vanillaninja 3-1-2017 01:02 PM
Sheols ni berlakon cerita apa?
Quote samax 3-1-2017 01:17 PM
siapa sebelah dia atas buai tu? gojes sangat. hai..biler la aku boleh gomol & ratah awek gojes camtu
Quote apedehal 3-1-2017 01:22 PM
samax replied at 3-1-2017 01:17 PM
siapa sebelah dia atas buai tu? gojes sangat. hai..biler la aku boleh gomol & ratah awek gojes camtu

itukn akaknya..nelydia senrose
Quote CiliPadiSedap 3-1-2017 01:30 PM
tak minat artis make up tebal .

adk akak dah insaf pakai make up tebal selepas akak tampar dia
Quote mzzenma 3-1-2017 01:33 PM
kesian dia..muka paling so-so antara adik beradik

btw pic atas buai tu macam tengah tunggu customer ja
Quote caramello 3-1-2017 01:34 PM
Hot nya nely..mmg uqasha n raysha xleh celen dia la..
Quote pichee 3-1-2017 01:37 PM
CiliPadiSedap replied at 3-1-2017 01:30 PM
tak minat artis make up tebal .

adk akak dah insaf pakai make up tebal selepas akak tampar dia

Hey

Nper tampar die..biar la die cantik2
Quote pichee 3-1-2017 01:38 PM
Ptt uqasha x tahan nk bukak tudung..tgk la adik kakak sexy mexy..dah la cantik..
Quote jointhecurse 3-1-2017 01:38 PM
hahahaha sadis sgt... xpnah tgk blakon pm
Quote CiliPadiSedap 3-1-2017 01:42 PM
pichee replied at 3-1-2017 01:37 PM
Hey

Nper tampar die..biar la die cantik2

maaf mak akak marah make up2 tebal. bazir make up je. kami di ajar hargai natural beauty. sbb tu nampak gegirl make up tebal rajin je akak ngumpat
Quote sharlenetexas 3-1-2017 01:55 PM
Mohom sedar diri. Sedap ke suara dik? Sila cari cikgu vokal. Tak pernah nmpk dia berlakon kt tv. Hari2 aku layan drama rtm, mediaprima dan astro.

Quote Budakmomok 3-1-2017 01:58 PM
dia ni ada berlakon citer apa
Quote matchstick 3-1-2017 02:08 PM
muka dia ni jenis susah nk ingt/ nak cam..kalu nmpk berlakon dlm tv pun x kenal sapa.
Quote samasam90 3-1-2017 02:11 PM
bak kata linda jasmin, kalau ADA BAKAT, sila teruskan. jgn nak mengharapkan muka cantik dek kerana mekap dan boobies.
Quote samax 3-1-2017 02:22 PM
apedehal replied at 3-1-2017 01:22 PM
itukn akaknya..nelydia senrose

oh nely rupanya..giler la hot..aku rasa kalau body dia berisi sikit macam nely sure lagi hot..skang ni cikeding sangat
Quote tombong 3-1-2017 03:03 PM
ko masuk marhaban je la
Quote fushimi 3-1-2017 03:29 PM
sendunya pempuan ni

mohon jangan menyemak dalam industri nyanyian

Lihat semua komen(45)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:25 AM GMT+8 , Processed in 0.082786 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top