CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Suami Belasah Dan Kencing Isteri Hamil Minta Makanan

31-12-2016 10:49 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5024| Komen: 28

Description: Seorang isteri hamil tiga bulan di Kulim dibelasah dan dikencing gara-gara menegur suami yang tidak membelikannnya makanan.
Foto Hiasan

Seorang isteri hamil tiga bulan di Kulim dibelasah dan dikencing gara-gara menegur suami yang tidak membelikannnya makanan.

Menurut laporan Harian Metro, suspek berusia 34 tahun gagal mengawal kemarahan lalu menarik rambut isteri dan menendang perut wanita itu menyebabkan dia mengerang kesakitan.

“Tidak cukup dengan itu dia memukul isteri beberapa minit menyebabkan wanita itu sukar bernafas,” kata seorang sumber.

Suspek mengamuk dan membelasah selepas mengheret isterinya itu ke luar rumah hingga ke jalan raya. 

“Walaupun merayu, suspek tidak mengedahkannya sebaliknya terus memukul mangsa selama beberapa minit sebelum beredar.” 


Mangsa difahamkan sering dipukul suami nekad membuat laporan polis selepas kejadian tersebut.

Ketua Polis Daerah Kulim Supt Abdullah Arshad dilaporkan mengesahkan laporan kejadian berkenaan.-CARI
19

Bagus
17

Marah
21

Terkejut
20

Sedih
20

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote white_musk 31-12-2016 06:49 AM
Bangsa yahudi lehnatkah sominya itu?
Quote pearl.silver 31-12-2016 06:50 AM
Tak lama nanti tarik balik la report tu
Sebab bak kata mem jsd
Lembut hati tgk air mata bad boy
Quote CardiGans85 31-12-2016 07:20 AM
Pukul tu pun dah kejam lg2 semasa mgandung..buang air ke atas bdn isteri?tu bkn lelaki..x layak bergelar suami apetah lg seorg bapa.
Quote gasbracun 31-12-2016 07:21 AM
mabuk todi
Quote insulin 31-12-2016 07:26 AM
Kasihan puan. Sepatutnya puan reject dia semasa dia masuk meminang puan masa dulu.
Quote cha-cha 31-12-2016 07:26 AM
Dah tak mampu dari segi mental dan kewangan, janganlah breeding macam rabbit.
Quote ronapink 31-12-2016 07:30 AM
selidk la, suami ni penagih kut..
Quote pooh~key 31-12-2016 08:15 AM
white_musk replied at 31-12-2016 06:49 AM
Bangsa yahudi lehnatkah sominya itu?

Apa pulak yahudi, sister? Bangsa arablah. Orang arab yang selalunya perangai mcm ni.  
Quote sebu 31-12-2016 08:21 AM
Soalan pertama aku. Bangsa apekah ni
Quote cmf_premierleag 31-12-2016 08:32 AM
Tu la..nak sangat kawen dgn badboy
Selayaknyalah
Acah2 nak ubah badboy lps kawen konon mcm dlm drama tv3suku tu
Quote RED 666 31-12-2016 08:43 AM
Edited by RED 666 at 31-12-2016 08:45 AM
cmf_premierleag replied at 31-12-2016 08:32 AM
Tu la..nak sangat kawen dgn badboy
Selayaknyalah
Acah2 nak ubah badboy lps kawen konon mcm dlm dra ...


Menjinakkan bad boy ensem adalah fantasi paparan novel drama jiwang yg menjadi idaman setiap wanita tapi realitinya tak semudah itu, banyak pengorbanan perlu dilakukan dan mungkin nyawa pun jadi taruhan

Pompuan yg perasan dirinya cun giler sampai boleh menggegarkan dunia mmg berkeyakinan tinggi mampu menjinakkan bad boy dgn kecantikan yg mereka ada
Quote seeriesagain 31-12-2016 09:02 AM
Suami from hell
Quote retnoel 31-12-2016 09:37 AM
Lps ni x pyh ada suami camtu la dekkkk...abah ko pon x pukul ko cenggitu..
Quote prettyuglybabe 31-12-2016 09:40 AM
janji ko ada laki dekkkk...
bukan andartu atau janda
Quote jazaa100 31-12-2016 09:48 AM
pearl.silver replied at 31-12-2016 06:50 AM
Tak lama nanti tarik balik la report tu
Sebab bak kata mem jsd
Lembut hati tgk air mata bad boy

Pastu petang petang  naik motor peluk pinggang pusing pusing keliling kulim.....
Quote Changa 31-12-2016 09:56 AM
Tak apa lah dek, kalau matj kena pukul dengan suami bad boy pun puas hati lah, rasa cool gitu
Boleh mati dalam senyum kepuasan
Quote mrizumi 31-12-2016 10:24 AM
Edited by mrizumi at 31-12-2016 10:27 AM
pearl.silver replied at 31-12-2016 06:50 AM
Tak lama nanti tarik balik la report tu
Sebab bak kata mem jsd
Lembut hati tgk air mata bad boy


Haha..mgarut sgt statement dia tu..tp knyataannya mmg ada ppuan yg xleh tgok laki mnangis..cpt lembut hati..xingt dh sakit kena sepak terajang dulu..
Quote mrizumi 31-12-2016 10:31 AM
cmf_premierleag replied at 31-12-2016 08:32 AM
Tu la..nak sangat kawen dgn badboy
Selayaknyalah
Acah2 nak ubah badboy lps kawen konon mcm dlm dra ...

Mgarut je..terikut drama2 yg tajuk pun dh tahu cerita sampah..realiti nya mmg ada stgh yg pkr mcm tu..hdup nk mcm novel..bila dh kena mcm ni..baru hancur..hancur hancur aku.. :
Quote pearl.silver 31-12-2016 10:33 AM
mrizumi replied at 31-12-2016 10:24 AM
Haha..mgarut sgt statement dia tu..tp knyataannya mmg ada ppuan yg xleh tgok laki mnangis..cpt l ...

Minta dijauhkan dari golongan bad boy mulut x lekang ayat pujuk manis2

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.056952 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top