CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Hilang Dari Dunia Lakonan, Hanez Suraya Dikongkong Suami?

31-12-2016 11:40 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13768| Komen: 84|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Sejak bergelar isteri dan ibu, kelibat pelakon cantik Hanez Suraya Abdul Aziz, 31 dalam industri drama tempatan nampaknya sudah hilang.
Foto: Utusan Online

Sejak bergelar isteri dan ibu, kelibat pelakon cantik Hanez Suraya Abdul Aziz, 31 dalam industri drama tempatan nampaknya sudah hilang.

Ditanya mengenainya, Hanez mengatakan yang dia bukan mahu berhenti berlakon, sebaliknya menunggu untuk memdapat 'lampu hijau' dari suami tercinta, Romie Razin Adilha Abd Rais.

Meskipun banyak tawaran lakonan yang diterima, selagi suami tidak memberi keizinan, Hanez terpaksa menolak. 

“Akan tetapi saya lebih mengutamakan keizinan daripada suami. Setiap kali dapat tawaran, saya akan tanya dan terangkan kepada dia dahulu. Walaupun dia tidak suruh saya terus berhenti tetapi saya tahu buat masa ini dia belum izinkan." katanya kepada Utusan Online.


Foto: IG Hanez Suraya
Ibu kepada Puteri Aleesya ini mengakui yang dia tidak betah duduk di rumah dan sekarang ini sedang dalam perancangan untuk menjalankan perniagaan.

“Biarpun belum diberi pelepasan untuk kembali berlakon, saya tetap gembira kerana bakal muncul dengan sebuah program televisyen berjudul Nukilan Ramadan yang akan disiarkan di saluran RTM pada tahun depan."

Apa-apa pun diharapkan agar Hanez Suraya berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi ya. -CARI
15

Bagus
16

Marah
21

Terkejut
13

Sedih
17

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aldilla_zahraa 31-12-2016 11:56 AM
Patutnya kita berterimakasih pada romie kerana mengurangkan populasi pelakon kayu kayan di malaysia
Quote noodle.baby 31-12-2016 11:58 AM
Duduk jelah kat rumah jaga laki. Bukan ke dulu ko hegehhhh berebutkan romiang ni kannn..
Quote fefeeling 31-12-2016 11:59 AM
Xrasa kehilangan pun acting heshe pun gred ke laut jah
Quote Changa 31-12-2016 12:03 PM
Sedap ke hubby heshe?
Quote pinkzara 31-12-2016 12:07 PM
Ok gak lakonan dia. Yg sesuai pun watak antagonis.

Tp tindakan husband dia mmg betul. Once dia terjebak semula dlm industri...mesti akan ada gossip hinggap. Gossip tu la yg akan memecah belahkan rumahtangga.
Baik ko buat biz je hanis. Gi belajar dgn nabila sharnaz. Dorg duaorg pun mmg geng pun
Quote Miming2 31-12-2016 12:29 PM
tak payah belakon balik pun tak apa.... buat semak je... if ada muka kau in any drama memang buat jatuh rating je... rasa2 nya adakah yg nak tengok kau lepas satu malaysia tau apa yg kau dah buat.... damage has been done.
Quote armin 31-12-2016 12:30 PM
Ada ke tawaran berlakon? Dulu berlagak sangat rampas laki orang sampai kena tarik dari jadi duta takde job baru nak mintak maaf. Hahaa
Quote pakis_hutan 31-12-2016 12:31 PM
Takyah ahhhhhh, ulit je la laki yg ko rebut tu
Quote WajibulGhunah 31-12-2016 12:38 PM
Ayt cover sbb nk tutup yg sheols xde terima tawaran kah?
Quote kuzaime 31-12-2016 12:38 PM
Masa nama tgh ada, buat hal..skrg dh dpt, jaga ajelah anak n Laki tu bebaik..
Quote RatuDunia94 31-12-2016 12:59 PM
bagus la sheols dh hilang dr radar.. Bukan dulu umah boikot sheols?
Quote GigaMom 31-12-2016 12:59 PM
Act mase buat comeback dulu ai harap gak dia ni populer. Suka tgok muka bulat dia tuh. Tp hanya kerana pensel 2b ke tenggelam dajh ko dek. Harap berbaloi
Quote matchstick 31-12-2016 01:08 PM
hidung hanez pelik. anak dia comel. sekian
Quote melinda_kerr 31-12-2016 01:13 PM
oklah dia berlakon. cerita watak jahat sesuai dgn die ni mcm cerita arianna mikael.
Quote iezanini 31-12-2016 01:22 PM
Baru jah terserempak dia dekat the curve. She dengan anak, kawan pengkid lawyer dia n her gf . Tapi anak dia comel betul.
Quote mokcikKSKB 31-12-2016 01:48 PM
aldilla_zahraa replied at 31-12-2016 11:56 AM
Patutnya kita berterimakasih pada romie kerana mengurangkan populasi pelakon kayu kayan di malaysia

Masalahnya hnez ni gud actress.x kayu pon
Quote lilpurplelady 31-12-2016 01:51 PM
sebenarnya jawapan dia dkt gmbar atas tu, hidung dia  tu, kalau dlm insta boleh la photoshop, kalo dlm tv mampu ke nk cover? berlekuk habis
Quote doubleA 31-12-2016 01:59 PM
Edited by doubleA at 31-12-2016 04:19 PM

Pada iols HS ni tak la kayu sangat cuma dia ada ke takda dalam industri like nobody cares gituhhh
Quote eely_shana 31-12-2016 02:02 PM
Terkenang lakonannya yg sungguh berkesan dalam LYMA

Lihat semua komen(84)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 09:33 AM GMT+8 , Processed in 0.064654 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top