CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bapa Rogol Anak, Teman Lelaki Tumpang Sekaki

31-12-2016 11:07 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 12851| Komen: 51

Description: Di Kuching, seorang bapa berusia 46 tahun mengaku bersalah di Mahkamah Sesyen Kuching kerana melakukan sumbang mahram dengan merogol anaknya sendiri.
Di Kuching, seorang bapa berusia 46 tahun mengaku bersalah di Mahkamah Sesyen Kuching kerana melakukan sumbang mahram dengan merogol anaknya sendiri.

Perbuatan terkutuk itu dilakukan di kediaman keluarga di Bau pada jam 10.30 malam pada 19 Julai 2013, ketika anaknya berusia 12 tahun.

Walaun bagaimanapun proses pertuduhan terpaksa ditangguhkan disebabkan fakta kes yang belum lengkap, dan tertuduh akan terus menjalani proses tahanan sehingga kes disebut semula pada 10 Januari depan.

Foto: sarawakvoice.com
Pertuduhan dibacakan di bawah Seksyen 376B (1) Kanun Keseksaan yang membawa kepada penjara maksimum 30 tahun dan sebatan jika sabit kesalahan.

Menurut laporan Sarawak Voice, selain bapa, turut didakwa ialah teman lelaki mangsa yang berusia 53 tahun, atas kesalahan serupa.


Then Ah Jen, juga dari Bau dituduh melakukan jenayah rogol bawah umur dan didakwa di bawah Seksyen 376 (1) Kanun Keseksaan dan sabit kesalahan, tertuduh boleh dipenjarakan sehingga 20 tahun dan sebatan.

Tertuduh turut dilanjutkan tempoh tahanan reman di penjara sehingga kes disebut semula pada 23 Januari depan.

Mangsa kini berusia 15 tahun - CARI
15

Bagus
12

Marah
16

Terkejut
16

Sedih
30

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote susukambingbest 31-12-2016 08:00 AM
patutnya kna pnjara 80 tahun n 110 sbatan cam kes satu lg moga jantan2 durjana ni trkena pnyakit klamin yg xdpt dirawat n trsiksa smpai akhir hayat mrka.

KUALA LUMPUR 30 Dis. - Seorang lelaki yang hidup secara gelandangan hari ini dihukum penjara 80 tahun dan sebatan 110 kali oleh Mahkamah Sesyen di sini selapas mengaku bersalah atas 11 pertuduhan merogol dan satu pertuduhan melakukan seks oral anak kandungnya berusia 16 tahun.

Bagi empat fail kes yang mengandungi masing-masing tiga dan dua pertuduhan merogol, tertuduh dihukum setiap satu, penjara 20 tahun dan sebatan 10 kali manakala 12 tahun bagi pertuduhan seks oral.
Quote fishcracker 31-12-2016 08:14 AM
bertabahla dikk,
Quote fishcracker 31-12-2016 08:14 AM
bertabahla dikk,
Quote zizadin 31-12-2016 08:18 AM
Dunia sekarang....
Quote cha-cha 31-12-2016 08:47 AM
Wtf??!!! Sakit kepala aku baca berita ni.
Quote rosasa 31-12-2016 08:55 AM
ya allahhhh
Quote vanillaninja 31-12-2016 09:04 AM
Sama pulak muka bapak dengan boyfriend. Semoga mereput dalam penjara.
Quote Lolalala 31-12-2016 09:32 AM
x de yang kertu lagi ke dik oiii nak buat boyfriend... atok2 dah tu
Quote sueburn 31-12-2016 09:42 AM
Manusia semakin takde moral.. tiap hari ada je berita yg mengganggu emosi..
Quote sriwanis 31-12-2016 09:43 AM
bapak  vogol mmg x  bleh dimaafkan....tp umo 12 dah berboipren taraf atok....adoi...dek.....malangnya nasib budak ni....
Quote prettyuglybabe 31-12-2016 09:47 AM
amboi... umur 15 bf umur 53..
lagi tua dari bapak lak tu..
Quote MISZZZ 31-12-2016 09:48 AM
allahu.. kesiannya kau dik.... moga kau pandai jaga diri lepas ni, terlindung dari lelaki2 durjana macam ni
Quote jazaa100 31-12-2016 09:54 AM
prettyuglybabe replied at 31-12-2016 09:47 AM
amboi... umur 15 bf umur 53..
lagi tua dari bapak lak tu..

Takut jadi andartu le tu....

Bangga apa umur 15thn dah ada bf....
Quote Changa 31-12-2016 09:58 AM
Birah nya kau dek, ber bf daddy bagai
Quote sukacactus 31-12-2016 10:02 AM
Apa benda ni
Org skrg hidup main redah je
Quote kuzaime 31-12-2016 10:10 AM
Ting tong kepala otak aku pagi2 baca berita mcm ni..bf lg tua dr bapak..mangsa baru 12 tahun masa kejadian berlaku..yg bapak lenjan anak..Allah..
Quote cruz2 31-12-2016 10:34 AM
Kesian budak tu..jgn jd kes jual anak pulak
Quote batmana 31-12-2016 10:36 AM
then Ah Jen ni org apa?
myanmar ke apa
Quote spankee_fili 31-12-2016 10:40 AM
bencinya aku dengar cite camni..

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 09:26 AM GMT+8 , Processed in 0.106525 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top