CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kereta Dirempuh Treler, Remaja Sempat Rakam Detik Kematian Di Facebook Live

10-12-2016 03:34 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7859| Komen: 10

Description: Detik gembira bertukar tragedi apabila kereta dinaiki dua remaja perempuan dirempuh treler di sebuah lebuh raya di Pennsylvania beberapa hari lalu.
Detik gembira bertukar tragedi apabila kereta dinaiki dua remaja perempuan dirempuh treler di sebuah lebuh raya di Pennsylvania beberapa hari lalu.


Sumber foto: Mirror

Menurut portal The Times Tribune, sebelum kejadian berlaku seorang daripada mangsa yang juga pemandu, Brooke Miranda Hughes, 18, sempat merakam video dirinya secara langsung menggunakan Facebook Live.

Menurut polis, rakaman berkenaan memaparkan rakan Brooke, Chaniya Morrison-Toomey, 19, sempat mempersoalkan Brooke jika dia sedang menyiarkan video langsung. 

Sebelum sempat Brooke menjawab, rakaman menunjukkan cahaya lampu berkeli-kelip di dalam kereta berkenaan diikuti bunyi tayar yang berciut kuat sebelum video menjadi gelap.


Video langsung itu sempat merakamkan saat akhir sebelum sebuah treler merempuh bahagian belakang kereta dinaiki mereka yang menyebabkan kenderaan itu terhumban dan terbakar, sekali gus meragut nyawa kedua-dua remaja terbabit.


Sumber foto: http://metro.co.uk

Menurut laporan polis, kereta itu dipandu perlahan kerana dipercayai tayar kereta mereka pancit dan berkemungkinan besar menjadi punca kemalangan tersebut.

Pun begitu, pemandu treler terbabit, Michael Jay Parks dilaporkan tidak mengalami sebarang kecederaan selain tidak dikenakan sebarang tuduhan jenayah.

Rakaman video berkenaan bagaimnapun dilaporkan sudah dipadamkan daripada akaun Facebook milik Brooke. - CARI

6

Bagus
5

Marah
7

Terkejut
3

Sedih
11

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (39 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote batmana 10-12-2016 04:16 PM
ptut buat - facebook live dvr cam
Quote Lolalala 10-12-2016 04:35 PM
terima kasih pada facebook live, driver treler tu x kena tindakan. kecuaian sendiri membawa maut
Quote HannahMontana 10-12-2016 04:40 PM
kita nak bangga atau berdukacita di atas kecuaian ke ,kebodohan ke , atau kemalangan?


akhir zaman menjadikan semuanya berkecelaru .
Quote tripleid 10-12-2016 05:41 PM
wah!cun nya mangsa.mcm Kristen Dunst
Quote AbukRokok 10-12-2016 06:09 PM
tripleid replied at 10-12-2016 05:41 PM
wah!cun nya mangsa.mcm Kristen Dunst

what a waste...
Quote rp20juta 10-12-2016 06:14 PM

mod, kau ban saja abukrokok nie. forumer tak ada quality mangkok nie.


Quote AbukRokok 10-12-2016 06:50 PM
rp20juta replied at 10-12-2016 06:14 PM
mod, kau ban saja abukrokok nie. forumer tak ada quality mangkok nie.

sila lah aku cabar ni....
Quote Skuau 10-12-2016 08:55 PM
rp20juta replied at 10-12-2016 06:14 PM
mod, kau ban saja abukrokok nie. forumer tak ada quality mangkok nie.

Jgn....xpe.... makin ramai...makin meriah...
Quote RatuDunia94 10-12-2016 10:28 PM
Video mana?
Quote belilies 11-12-2016 09:00 PM
Dh kene remove kot vdeo ni. Deyols drv slow pun sbb tgh pakai spare tyre. Rip galss.

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 10:29 AM GMT+8 , Processed in 0.199480 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top