CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Masih Bertenaga! Mick Jagger Menimang Anak Ke-8 Pada Usia 73 Tahun

10-12-2016 04:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6852| Komen: 21|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Bukannya menimang cucu, vokalis kumpulan The Rolling Stones, Mick Jagger yang sudah berusia 73 tahun malah menyambut kelahiran anaknya yang kelapan pada 8 Disember lalu. Wah, hebat!
Bukannya menimang cucu, vokalis kumpulan The Rolling Stones, Mick Jagger yang sudah berusia 73 tahun malah menyambut kelahiran anaknya yang kelapan pada 8 Disember lalu. Wah, hebat!




Menurut portal Mail Online, kekasih Mick, Melanie Hamrick, 29, yang juga penari balet selamat melahirkan bayi lelaki yang sihat di sebuah hospital di New York, Khamis lalu.


Sumber foto: Mail Online

"Mick berada disamping Melanie ketika dia melahirkan bayi berkenaan dan berharap peminat mendoakan kesejahteraan ibu dan anak itu," kata jurucakap penyanyi itu.


Bercerita mengenai hubungan mereka, Mick dan Melanie mula bercinta dua tahun lalu, namun pasangan berkenaan sangat berahsia mengenai hubungan percintaan mereka.

Selain bayi yang baru lahir itu, Mick mempunyai tujuh lagi anak iaitu empat perempuan dan tiga anak lelaki yang berusia di antara 18 hingga 47 tahun hasil hubungannya dengan empat wanita lain.

Malahan, penyanyi itu juga sudah memilliki lima orang cucu.

Hebat betul penyanyi itu ya. Walaupun sudah berumur, dia masih lagi kuat untuk mendapatkan seorang lagi bayi di usianya yang lanjut itu. Semoga anak Mick membesar dengan baik. - CARI

9

Bagus
6

Marah
12

Terkejut
7

Sedih
3

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (42 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kuzaime 10-12-2016 05:47 PM
Jauh betul beza anak yg sulung ngan baby baru..
Quote fly_in_d_sky 10-12-2016 08:10 PM
mamat ni pakai susuk ke apa? banyak betul minah muda melekat dengan dia ... 73 tahun rasanya .. dah tak larat .. haisss ...
Quote hayati_hassan 10-12-2016 09:49 PM
iolls speku mick amik dadah tu pasal strong boleh ?
dia kaya kalau mati pun byk tinggal harta utk anak2 dia
Quote FARRAZOOL 10-12-2016 10:19 PM
Congrats
Quote RatuDunia94 10-12-2016 10:25 PM
fly_in_d_sky replied at 10-12-2016 08:10 PM
mamat ni pakai susuk ke apa? banyak betul minah muda melekat dengan dia ... 73 tahun rasanya .. dah  ...


X pyh pakai susuk.. Lelaki umur 100 thun pun tp duit berkepuk kiri kanan automatik pompuan muda cantiK melekat..
Quote fly_in_d_sky 11-12-2016 12:26 AM
RatuDunia94 replied at 10-12-2016 10:25 PM
X pyh pakai susuk.. Lelaki umur 100 thun pun tp duit berkepuk kiri kanan automatik pompuan muda  ...

susuk juga ler tu
susuk duit
hehehe
Quote emelia1509 11-12-2016 01:31 AM
masih mood timang anak atuk mick ni
Quote FrikoE 11-12-2016 07:07 PM
Adakah is mick in DILF
Quote dslimbeauty 11-12-2016 07:24 PM
Edited by dslimbeauty at 11-12-2016 07:26 PM

hebatnya. makan apa gamaknya kekal bertenaga.
Quote famri7 11-12-2016 07:38 PM
tapi kesian la anak haram itu hidup2 bapa dah kerepot atau cash.
Quote cik_kitty 12-12-2016 03:22 PM
Uikss hebat jagger nihhh...dh level atok2 tp bkemampuan mengeluar lg bakanya..clapclapclap
Quote buragazz 12-12-2016 03:35 PM
Yang mati tu sapa... bukan dia ker..
Quote WhiskeyScotch 12-12-2016 05:30 PM
Kesuburan lelaki tiada tamat tempohnya.
Quote juanjahaya83 12-12-2016 05:58 PM
RatuDunia94 replied at 10-12-2016 10:25 PM
X pyh pakai susuk.. Lelaki umur 100 thun pun tp duit berkepuk kiri kanan automatik pompuan muda  ...

sport on...duit banyak semua boleh
Quote RatuDunia94 12-12-2016 07:52 PM
famri7 replied at 11-12-2016 07:38 PM
tapi kesian la anak haram itu hidup2 bapa dah kerepot atau cash.

Better drpd lahir dr bapa penagih dadah sis...
Quote annehuda 13-12-2016 09:36 AM


teringat plak anak mick jagger yg jd model tu
Quote dakusayamabu 13-12-2016 05:43 PM
kesiannya..ank br nk merangkak..ayh dh kiok
Quote dineyta 14-12-2016 04:42 PM
WhiskeyScotch replied at 12-12-2016 05:30 PM
Kesuburan lelaki tiada tamat tempohnya.

hahahah. orang tua kata lelaki sampai masuk kubur baru x boleh buat anak. rasanya untuk lelaki yang tidak berpenyakit.
Quote dani-rox 14-12-2016 10:39 PM
kalo beranak dgn harapan nak korek duit atok mick, lupakan adja... org tua tu tersohor dgn pangai kedekutnya.

masa cerai dgn jerry hall, mick jagger sanggup ubah status perkahwinan dia org kat Bali sbg tak sah -- cuma kawen ikut adat istiadat kat situ katanya, drpd berbahagi harta sepencarian. GF yg sebelum ni berkapel bertahun2, mati bunuh diri sbb si tua tu tak nak tolong ringankan masalah financial perniagaan sheols.

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 06:02 PM GMT+8 , Processed in 0.114411 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top