CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3388|Reply: 10

Kereta Dirempuh Treler, Remaja Sempat Rakam Detik Kematian Di Facebook Live

[Copy link]
Post time 10-12-2016 03:34 PM | Show all posts |Read mode
Detik gembira bertukar tragedi apabila kereta dinaiki dua remaja perempuan dirempuh treler di sebuah lebuh raya di Pennsylvania beberapa hari lalu.




Sumber foto: Mirror




Menurut portal The Times Tribune, sebelum kejadian berlaku seorang daripada mangsa yang juga pemandu, Brooke Miranda Hughes, 18, sempat merakam video dirinya secara langsung menggunakan Facebook Live.


Menurut polis, rakaman berkenaan memaparkan rakan Brooke, Chaniya Morrison-Toomey, 19, sempat mempersoalkan Brooke jika dia sedang menyiarkan video langsung.


Sebelum sempat Brooke menjawab, rakaman menunjukkan cahaya lampu berkeli-kelip di dalam kereta berkenaan diikuti bunyi tayar yang berciut kuat sebelum video menjadi gelap.


Video langsung itu sempat merakamkan saat akhir sebelum sebuah treler merempuh bahagian belakang kereta dinaiki mereka yang menyebabkan kenderaan itu terhumban dan terbakar, sekali gus meragut nyawa kedua-dua remaja terbabit.




Sumber foto: http://metro.co.uk




Menurut laporan polis, kereta itu dipandu perlahan kerana dipercayai tayar kereta mereka pancit dan berkemungkinan besar menjadi punca kemalangan tersebut.


Pun begitu, pemandu treler terbabit, Michael Jay Parks dilaporkan tidak mengalami sebarang kecederaan selain tidak dikenakan sebarang tuduhan jenayah.


Rakaman video berkenaan bagaimnapun dilaporkan sudah dipadamkan daripada akaun Facebook milik Brooke. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2016 04:16 PM | Show all posts
ptut buat - facebook live dvr cam
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2016 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
terima kasih pada facebook live, driver treler tu x kena tindakan. kecuaian sendiri membawa maut
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2016 04:40 PM | Show all posts
kita nak bangga atau berdukacita di atas kecuaian ke ,kebodohan ke , atau kemalangan?


akhir zaman menjadikan semuanya berkecelaru .
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2016 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
wah!cun nya mangsa.mcm Kristen Dunst
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2016 06:09 PM | Show all posts
tripleid replied at 10-12-2016 05:41 PM
wah!cun nya mangsa.mcm Kristen Dunst

what a waste...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-12-2016 06:14 PM | Show all posts

mod, kau ban saja abukrokok nie. forumer tak ada quality mangkok nie.


Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2016 06:50 PM | Show all posts
rp20juta replied at 10-12-2016 06:14 PM
mod, kau ban saja abukrokok nie. forumer tak ada quality mangkok nie.

sila lah aku cabar ni....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2016 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
rp20juta replied at 10-12-2016 06:14 PM
mod, kau ban saja abukrokok nie. forumer tak ada quality mangkok nie.

Jgn....xpe.... makin ramai...makin meriah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2016 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Video mana?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2016 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh kene remove kot vdeo ni. Deyols drv slow pun sbb tgh pakai spare tyre. Rip galss.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 06:59 PM GMT+8 , Processed in 0.313351 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list