CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gara-gara Hilang Kawalan, Lori Rempuh Orang Ramai Di Stesen Minyak

17-1-2017 05:06 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6152| Komen: 43

Description: Mencemaskan! Gara-gara hilang kawalan, sebuah lori dikatakan merempuh beberapa buah kenderaan di sebuah stesen minyak pada malam kelmarin.
Mencemaskan! Gara-gara hilang kawalan, sebuah lori dikatakan merempuh beberapa buah kenderaan di sebuah stesen minyak pada malam kelmarin.

Difahamkan sekurang-kurangnya dua orang mengalami kecederaan ringan dalam kejadian yang berlaku sekitar jam 7.30 malam di sebuah stesen minyak Petronas yang bertempat di Jalan Expressway Kuching – Samarahan.


Memetik laporan mynewshub, rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan seorang lelaki yang berdiri berdekatan sebuah kereta dan seorang lagi di sebelah motosikal kedua-dua dirempuh lori berkenaan.

Akibatnya mangsa berbaju kuning dilanggar kuat sehingga tercampak akibat impak kemalangan tersebut.

Dilaporkan pada awalnya pemandu lori terbabit didapati sedang isi minyak, namun tanpa disedari, kenderaan berkenaan secara tiba-tiba bergerak ke arah kiri dan merempuh dua kereta yang berada di pam yang berhampiran di arah kiri. 

Bagaimanapun, punca kemalangan dan anggaran kerugian masih belum dapat dipastikan.- CARI



18

Bagus
13

Marah
20

Terkejut
21

Sedih
9

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (88 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miznora 17-1-2017 05:42 PM
siannya abg baju kuning tu.. smpai tetonggeng telipat badan dibuatnya
Quote idakamaruddin 17-1-2017 06:04 PM
kesiannyeee

x tarik hand brake ke apa

tp sorry iols tergelak tgk brother tu kene langgar
adoiii
Quote emelia1509 17-1-2017 06:18 PM
idakamaruddin replied at 17-1-2017 06:04 PM
kesiannyeee

x tarik hand brake ke apa

samalah uols...bole pulak macam funny je tertonggeng...

btw, innalillah...
Quote sukacactus 17-1-2017 06:19 PM
idakamaruddin replied at 17-1-2017 06:04 PM
kesiannyeee

x tarik hand brake ke apa

Aku pun sama
Terangkat kaki ke atas tu
Harap xde kecederaan yg memudaratkan
Quote jazaa100 17-1-2017 06:25 PM
Nasib baik tak de yg meninggal....


Quote RatuDunia94 17-1-2017 06:47 PM
Rasa bsalah plak terketawakan abg baju kuning tu..
Quote lazim 17-1-2017 06:50 PM
RatuDunia94 replied at 17-1-2017 06:47 PM
Rasa bsalah plak terketawakan abg baju kuning tu..

Aku plk rasa bersalsh igt dia kakak
Quote Voyagers 17-1-2017 06:52 PM
kereta apa kena langgar tu
bezza ke?
Quote Voyagers 17-1-2017 06:53 PM
yang satu lagi preve kan
Quote batmana 17-1-2017 06:55 PM
ada org ke tarak dlm tu..
camne leh jln cmtu?
Quote PongKang 17-1-2017 06:56 PM
adui nasib baik x meletup ke apa.. seramnya
Quote lasagnaklcc 17-1-2017 07:09 PM
Taktau nape tergelak jgk tgk... sbb mcm comel dia terpusing.
Quote famri7 17-1-2017 07:26 PM
Semiga pemandu lori cash jah.
Quote matamata 17-1-2017 07:58 PM
Hamjad ni isi minyak tak matikan injin ke? Tup2 gearbox problem
Quote ajinomotonosuga 17-1-2017 08:50 PM
PasaI pa aku salu baca kisah eksiden bleh kata semua tulis HILANG KAWALAN???

Kat.mesia je ler, tmpt lain tadak plak

Napa tak sebut punca hilang kawalan ? Misal konek tercepit kat zip lalu lost.control atau dis btui btui lost kontol dia or dia mkn bnyk cam babi bukak pose so ngantokz terlelap then hilang kawalan or pontianak hinggap kat windscreen lalu bukak kain tayang bontot dia cam muke Senah tu haaa so drebar ilang kawalan ?  Kannnnnnn?
Quote imransulaiman 17-1-2017 09:00 PM
lazim replied at 17-1-2017 06:50 PM
Aku plk rasa bersalsh igt dia kakak

Aku ingatkan aku je yang nampak abang baju kuning macam kakak...huhu  

Tengok video dalam IG sekerat permulaan je  
Quote ronapink 17-1-2017 09:04 PM
imransulaiman replied at 17-1-2017 09:00 PM
Aku ingatkan aku je yang nampak abang baju kuning macam kakak...huhu   

Tengok video dalam IG ...

kalau saya kena mau pengsan,terkejut giler lori tiba2 bergerak

Quote imransulaiman 17-1-2017 09:29 PM
ronapink replied at 17-1-2017 09:04 PM
kalau saya kena mau pengsan,terkejut giler lori tiba2 bergerak

Wuish! Simpang malaikat 44!  

Mintak jauh-jauh dari segala petaka...
Quote ronapink 17-1-2017 09:46 PM
imransulaiman replied at 17-1-2017 09:29 PM
Wuish! Simpang malaikat 44!   

Mintak jauh-jauh dari segala petaka...



minta dijauhkan bala bencana

Lihat semua komen(43)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 08:56 PM GMT+8 , Processed in 0.102944 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top