CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kumpulan Remaja Panjat Mercu Tanda ‘Ipoh’ Tampil Mohon Maaf

5-1-2017 09:35 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6518| Komen: 86

Description: Kumpulan remaja yang menggemparkan negara dengan aksi ngeri memanjat mercu tanda ‘Ipoh’ di Jalan Kuala Kangsar, baru-baru ini tampil membuat permohonan maaf kepada masayarakat.



Kumpulan remaja yang menggemparkan negara dengan aksi ngeri memanjat mercu tanda ‘Ipoh’ di Jalan Kuala Kangsar, baru-baru ini tampil membuat permohonan maaf kepada masayarakat dalam satu sidang media selepas mengadakan perjumpaan dengan Exco Belia, Sukan dan Sumber Manusia negeri Datuk Shahrul Zaman Yahya.


Memetik laporan Astro Awani, salah seorang daripada ahli kumpulan terbabit, Norfarihan Baharuddin menafikan bahawa mereka menyebarkan gambar aksi panjat papan tanda itu, sebaliknya mendakwa ia viral selepas ditemu bual oleh satu laman sosial.

Dia bagaimanapun mengakui kesilapan kerana memanjat struktur mercu tanda itu dan berjanji tidak akan mengulanginya, sekaligus menegaskan bahawa perbuatan tersebut bukan untuk meraih populariti.

“Bukan kami yang menyebarkan gambar aksi kami di papan tanda IPOH."

“Ia tersebar selepas kami ditemubual oleh satu laman sosial dan kami tidak menyangka ia menjadi viral,” katanya kepada pemberita kelmarin.- CARI




sumber foto: http://i.ytimg.com/














7

Bagus
7

Marah
11

Terkejut
8

Sedih
12

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (52 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 5-1-2017 09:18 AM
Even if diorang x interview pun, korang dah letak kat ig, and not expecting it tobe viral is kinda stupid
Quote Simunggu 5-1-2017 09:21 AM
org sarawak bila nak buat aksi ekstrim lagi?? gentik bijik bujang senang...
Quote insulin 5-1-2017 09:25 AM
Beruntung geng2 hipster zaman sekarang ni. Orang tua zaman sekarang nampaknya agak "soft". Kalau zaman dulu, rasanya xde senyum2 macam pakcik kat atas tu. Selalunya balasan yang diberi adalah hukuman yang agak "keras".
Quote awaynepian 5-1-2017 09:33 AM
slyfynx replied at 5-1-2017 09:18 AM
Even if diorang x interview pun, korang dah letak kat ig, and not expecting it tobe viral is kinda s ...

Nice point dear...
Attention seekers..
Quote rospinki 5-1-2017 09:35 AM
gedik

Quote ChildrenOfBodom 5-1-2017 09:40 AM
better membahayakan diri  sendiri dari membahayakn diri org lain
Quote takayama 5-1-2017 09:58 AM
lps ni jgnlah ada lg yg gatal2 nk buat aksi mcm diaorg ni
kang ada jer akal deme ni
Quote mdhelmi 5-1-2017 10:04 AM
aku puji sbb keberanian diorg

yg lain2 tu korg setelkan
Quote dubuk 5-1-2017 10:12 AM
bravo!!...
Quote LautBiru52 5-1-2017 10:24 AM
Tak sebarkan? ko letak dlm ig kot..da la tak private..siap ade caption 'abg polis tgk dri bawah'..nmpk sgt ko bangga kan? bile da kecoh tau pulak ko private ig..
Quote Nenasketum 5-1-2017 10:29 AM
Aku cakap lagi skali ek. Nak test bunuh diri sila telan pil tido. Kalau mati pun tak nyusahkan orang. Ni kalau ko berkecai badan kat bawah tu saper nak kutip? Bbnu hadap viral
Quote j3m4h 5-1-2017 10:34 AM
Alahaii kire win2 sitution ler gitew...secare x langsung promosi IPOH mali...
Quote alesandra 5-1-2017 10:36 AM
diorg sebenarnya tak berani pun...ujung 2 menikus gak ..sampai private ig,mintak maaf .bodo je....bbnu kepam
Quote yellowsky 5-1-2017 10:37 AM
24 tahun remaja ke?
Quote teha86 5-1-2017 10:41 AM
aku puji korang ni dik sebb sgt berani...n upper body korang mmg kuat...tapi dik.. safety come first..jgn sebb nak famous satu melesia..sanggup buat bnda bodo...tgk dr profile..mmg ko pun gang2 outdoor gak ni...pape pun...aku mmg salute kat korang yg berani ni...
Quote yasinfi 5-1-2017 10:41 AM
kata kalau kena tangak denda 500 sorang atau penjara brpa bulan entah..skrg jd lain pulak
Quote mommymonster82 5-1-2017 10:45 AM
Jaga keselamatan diri dik..
Kalau jatuh patah kaki..lumpuh ke....elok2 subur jatuh tercocok termandul kang menyesal seumur hidup.. elok2 cukup sifat kang dah seumur hidup nyusahkan orang di..

Fikir panjang skit dik... tu je acik nak pesan..
Quote syadq 5-1-2017 10:46 AM
Sila buat kampeni cuci signbord, menara dan tiang letrik.
Quote caplimau 5-1-2017 10:55 AM
mommymonster82 replied at 5-1-2017 10:45 AM
Jaga keselamatan diri dik..
Kalau jatuh patah kaki..lumpuh ke....elok2 subur jatuh tercocok termand ...

yg ni aku sokong.. klo jatuh mati trs xpe..

hat jatuh lumpuh menyusahkan mak pak keluarga tak boleh nk pikir kot..

berani tapi takde otak..

Lihat semua komen(86)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 01:14 AM GMT+8 , Processed in 0.055694 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top