CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Meletup! Vivo V5 Tampil Dengan Kamera Hadapan 20MP Untuk 'Perfect Selfie'

2-12-2016 12:00 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7080| Komen: 11|Original author: Kandungan Tajaan

Description: Puas sudah mencari telefon pintar yang memiliki kamera selfie terbaik dan tinggi resolusinya? Kamera hadapan 13MP masih belum mencukupi untuk mendapatkan hasil gambar selfie yang sempurna?
Puas sudah mencari telefon pintar yang memiliki kamera selfie terbaik dan tinggi resolusinya? Kamera hadapan 13MP masih belum mencukupi untuk mendapatkan hasil gambar selfie yang sempurna? 


Bagaimana jika anda  mampu miliki telefon pintar dengan kamera depan 20MP?

Ya, percayalah kerana kini jenama telefon pintar vivo yang semakin mendapat perhatian ramai telah melancarkan model terbaharunya – vivo V5 yang dilengkapi kamera hadapan 20MP. Wow!



Lebih menarik, dutanya bukan calang-calang dan sebarangan ya! Penyanyi nombor satu tanah air, Dato' Siti Nurhaliza turut mempercayai kehebatan vivo V5. 



Siapa yang tak kenal dengan hobi penyanyi yang satu ini. Jika anda berkunjung ke laman Instagramnya, Siti sememangnya gemar berselfie. Ada sahaja momen indah yang dirakamkan untuk dikongsi bersama peminat. Kini, bertambah 'best' apabila beliau sendiri menggunakan vivo V5 dengan kamera hadapan 20MP itu. Patutlah 'flawless' sangat wajahnya. Kulit kelihatan gebu mulus sentiasa.

Memang terbaik dan puas hati! Tak cukup dengan itu, vivo V5 ini juga didatangkan dengan pelbagai elemen kejutan yang pasti mengujakan anda sebagai penggemar selfie.






Jangan terkejut kerana harga model ini sangat mampu milik iaitu RM1,299 sahaja. Mari lihat elemen kejutan dibawa vivo kali ini!


Sumber foto: Borneo Post


1. Vivo V5 menampilkan kamera hadapan 20 megapixel dengan sokongan pencahayaan ‘softlight’ serta perisian fotografi yang membenarkan pengguna merakam detik bermakna dengan sempurna walaupun di dalam gelap.

2. Kamera belakang pula dihadirkan dengan 13 megapixel berserta skrin lebar 5.5 inci yang menawarkan paparan HD (1280×720), dengan lapisan Gorilla Glass.

3. Perisian ‘Face Beauty Mode 6.0’ menawarkan gambar selfie yang ‘flawless’ dan menawan secara ‘natural’. Anda pasti mendapat hasil gambar selfie yang menawan dan menggiurkan!


Hebat, bukan? Anda tak perlu berbelanja besar untuk membeli kamera DSLR yang mahal untuk mendapat  kualiti gambar yang menarik. Dengan harga  boleh dikatakan murah ini, anda sudah boleh memiliki telefon pintar pelbagai fungsi dilengkapi kamera selfie yang hebat. Hasilnya? Sudah tentulah persis rakaman jurugambar professional!

Vivo V5 ini sudahpun berada dalam pasaran sejak 26 November lalu. Tunggu apa lagi? Cepat dapatkannya sementara masih 'panas'! Layari laman web rasmi vivo di www.vivo.my atau laman sosial Facebook vivo di www.facebook.com/vivomobilemalaysia - CARI


25

Bagus
22

Marah
16

Terkejut
40

Sedih
22

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (143 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zztop63 2-12-2016 02:38 PM
Cun giler..mcm dato siti..
Quote Athrun.Zalaa 2-12-2016 06:15 PM
Dah kalahkan oppo versi ayda jebat
Quote ejans 3-12-2016 07:35 PM
Pergh.. 20mp..
Kenalah tu duta dia..
Dato ct selfiee
Quote EncikRhoma 5-12-2016 12:29 PM
dulu kamera belakang lagi besar mp dari kamera depan..sekarang dah terbalik pulak. Kamera depan lagi besar
Quote hasniey 5-12-2016 01:37 PM
i love vivo,camera mmg brkualiti
Quote Super-M 6-12-2016 10:17 AM
aritu dah tengok berkenan sgt nak beli vivo ni,tp g kedai tgk masih xleh lawan oppo F1s aku rasa.yg nora danish model dia tu.mmg cantik kameranya.
Quote b!natang 7-12-2016 08:23 PM
Tak mau ahhh
Quote emeralda 14-12-2016 04:50 PM
rasa mcm nk beli
Quote chinta89 19-12-2016 03:26 PM
Dlm gmbr yg ct ade 3 kpg tuh nampak sgt tipu. ct x sekurus tu okeh.. adekah vivo dh berkuasa utk kuruskan shape ketika selfie??

read : bila selfie terus gmbr auto langsing
Quote qronaldo7 19-12-2016 04:48 PM
chinta89 replied at 19-12-2016 03:26 PM
Dlm gmbr yg ct ade 3 kpg tuh nampak sgt tipu. ct x sekurus tu okeh.. adekah vivo dh berkuasa utk kur ...

hahahah. smlm bam3
Quote emelia1509 19-12-2016 04:50 PM
ct nampak comel..

tp slim tu sukar dipercayai ..

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:41 PM GMT+8 , Processed in 0.129164 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top