CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Istimewa Buat Si Penggila Selfie, Oppo Tampil Dengan F1s Edisi Khas Ayda Jebat

6-12-2016 12:19 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10478| Komen: 73|Original author: Kandungan Tajaan

Description: Berita gembira buat peminat Oppo yang gilakan selfie di luar sana! Lagi hebat sekiranya anda merupakan peminat tegar kepada penyanyi lagu Pencuri Hatiku.


Berita gembira buat peminat Oppo yang gilakan selfie di luar sana! Lagi hebat sekiranya anda merupakan peminat tegar kepada penyanyi lagu Pencuri Hatiku.

Bersempena meraikan lagu tersebut dalam versi dangdut, jenama gah ini telah melancarkan telefon pintar model OPPO F1s Edisi Khas Ayda Jebat yang bakal membuat anda melompat kegembiraan.

‘Pakar Selfie’ OPPO FS1 ini didatangkan khas dengan ‘phone case’ eksklusif Ayda Jebat,  ‘pendrive’ OPPOxAyda dan Tshirt istimewa bercetak wajah selebriti kesayangan ramai itu.

Apa yang lebih menarik, telefon pintar ini pastinya bakal mencuri hati peminat di luar sana kerana di belakang kerangkanya terdapat tanda tangan Ayda Jebat yang dicetak menggunakan laser, khas untuk edisi istimewa ini sahaja.


Mengapa perlu memilih ‘Pakar Selfie” OPPO F1s edisi khas Ayda Jebat ini?

1.Hadir dengan 16MP kamera hadapan dan Beauty 4.0 yang akan memberikan pengalaman ‘selfie’terbaik kepada pengguna.

2. Dihebatkan dengan teknologi terbaru iaitu Hi-Light Camera yang akan memudahkan pengguna untuk mendapatkan ‘selfie’ yang terang, jelas dan sempurna walau berada dalam keadaan cahaya yang malap dan tidak mencukupi.

3. Kamera dilengkapkan dengan ‘selfie-centric’ dan fungsi termasuk Various Filters, Palm Shutter, Voice Shutter dan banyak lagi.

4. Lengkap dengan pengimbas cap jari, bateri 3075mAh, 32GB ROM.

5. ‘Triple-slot card tray’ untuk kemudahan dual-SIM dan memori tambahan.

OPPO F1s Edisi Khas Ayda Jebat ini dijual dengan harga RM 1398 dan didatangkan dengan warna Rose Gold.

Pengguna yang berminat untuk mendapatkan edisi khas ini boleh layari laman web rasmi OPPO Malaysia, http://bit.ly/2gzK5Gf atau di Shopee Malaysia, https://shopee.com.my/oppomalaysia bermula pada 1 Disember 2016.

Tampil ‘flawless’ dan wajah tampak sempurna dengan menjadikan OPPO F1s edisi khas Ayda Jebat ini sebagai teman baik anda yang baru!

Apa tunggu lagi, jom dapatkan segera edisi khas ini selagi stok masih ada. -CARI

10

Bagus
14

Marah
13

Terkejut
10

Sedih
9

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (68 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Abot 6-12-2016 12:53 PM
Mcm best je
Quote AlienGurlz 6-12-2016 07:19 PM
Ada tengok hari tu kat Melodi. Tak habis2 suruh orang beli.
Quote hidden_fear 6-12-2016 07:26 PM
Nora danish duta oppo kn
Quote fa_fah 6-12-2016 07:32 PM
rezeki aj,makin dkutuk dtweet perli smakin murah rezeki
Quote mommymonster82 6-12-2016 07:40 PM
Berdentum2 bunyi apa tu...?


Owh bunyi hati yg sakit rupanya....Jauhnya bunyi tu macam dari tembok besar sana..
Quote jiwakacau06 6-12-2016 07:46 PM
mommymonster82 replied at 6-12-2016 07:40 PM
Berdentum2 bunyi apa tu...?



tembok besar duta powerpoint Microsoft
Quote kakasotong2 6-12-2016 07:49 PM
Berkat henpon dirampas bodyguard and berkat ayda disindir shilalat di twitter, maka nya rezeki ayda mencurah2 jatuh ke ladang gandum

Congrats to u ayda. N thanks to shilalat yg menyebabkan iols jd supporter aj kat sini
Quote kakasotong2 6-12-2016 07:53 PM
hidden_fear replied at 6-12-2016 07:26 PM
Nora danish duta oppo kn

Nd ngan ayda yg jd duta oppo malaysia. Xsilap saharul rizwan pun ye jugak. Nd pn xmampu nak lawan aj siap oppo kluarkan hp khas bersempena nama aj lg. Nd pn belum ada lg  

Quote kakasotong2 6-12-2016 07:58 PM
mommymonster82 replied at 6-12-2016 07:40 PM
Berdentum2 bunyi apa tu...?



Makin bernanah la hati si retis perasan best kt tembok china sana tu tgk. Makin murah plak retis yg dikutuk yg disindir sheols sefamily kt twitter n ig   

Org dah move on teruskan hidup dpt job kemain lebat, meanwhile ko satu family meratib menyindir org masih xmove on psl kisah yg dh bertahun berlalu. Forever be losers family pprt ni  
Quote minahsleepy 6-12-2016 08:02 PM
mommymonster82 replied at 6-12-2016 07:40 PM
Berdentum2 bunyi apa tu...?



Hahaha..win  
Quote mieymiey 6-12-2016 08:03 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2016 07:58 PM
Makin bernanah la hati si retis perasan best kt tembok china sana tu tgk. Makin murah plak retis y ...

Menurut sumber, retis international tu dah tak fofular lagi d sinun. Suam suam kuku sajork. Sebab tu semenjak 2 menjak asyik berkuntum di Malaysia sajork
Quote mrizumi 6-12-2016 08:06 PM
Edited by mrizumi at 6-12-2016 08:07 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2016 07:53 PM
Nd ngan ayda yg jd duta oppo malaysia. Xsilap saharul rizwan pun ye jugak. Nd pn xmampu nak lawan  ...


Shahrul ridzwan bukan duta huawei ke?teringat iklan dia ngn siti saleha acah2 berlanggar bahu nk g ambil phone huawei masing2..haha
Quote fa_fah 6-12-2016 08:12 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2016 07:49 PM
Berkat henpon dirampas bodyguard and berkat ayda disindir shilalat di twitter, maka nya rezeki ayda  ...

samalah iolls pun become aj fan lepas kes tweet sindir play victim minah paupau ittew
Quote mokcikKSKB 6-12-2016 08:14 PM
Xsia2 henpon kena rampas
Quote fa_fah 6-12-2016 08:16 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2016 07:58 PM
Makin bernanah la hati si retis perasan best kt tembok china sana tu tgk. Makin murah plak retis y ...

wartawan pun wat donno xde nak cover citer tu kat memana,penat depa menyalak dpt sakit hati sajork,so sad  
Quote mokcikKSKB 6-12-2016 08:16 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2016 07:49 PM
Berkat henpon dirampas bodyguard and berkat ayda disindir shilalat di twitter, maka nya rezeki ayda  ...

Better late than never sis..kikiki. Aku lama dah suka aj walau org kutuk dia...
Quote mommymonster82 6-12-2016 09:02 PM
jiwakacau06 replied at 6-12-2016 07:46 PM
tembok besar duta powerpoint Microsoft

Duta x rasmi.. hahaha
Quote mommymonster82 6-12-2016 09:05 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2016 07:58 PM
Makin bernanah la hati si retis perasan best kt tembok china sana tu tgk. Makin murah plak retis y ...

Kan?
Kih3....

      

Sefamily sakit jiwa...
Quote mommymonster82 6-12-2016 09:06 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2016 07:49 PM
Berkat henpon dirampas bodyguard and berkat ayda disindir shilalat di twitter, maka nya rezeki ayda  ...

Samerla me pon kaka...tiba2 minat aj..

Lihat semua komen(73)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 02:06 PM GMT+8 , Processed in 1.437736 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top