CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelajar Tingkatan Satu Hilangkan Diri Akibat Tekanan Di Sekolah

16-11-2016 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4459| Komen: 9

Description: Seorang pelajar Tingkatan Satu Sekolah Menengah Sri Al- Amin, Sungai Tangkas, Bangi dipercayai hilang selepas gagal dikesan sejak pagi semalam.
Seorang pelajar Tingkatan Satu Sekolah Menengah Sri Al- Amin, Sungai Tangkas, Bangi dipercayai hilang selepas gagal dikesan sejak pagi semalam.

Kehilangan Aliaa Syafiqah Nazar, 13, disedari keluarganya selepas melihat remaja itu tiada di bilik tidurnya kira-kira 10 pagi tadi.

Memetik laporan Utusan Online, bapa mangsa Norjuliani Nazar Nazari memaklumkan mereka sekeluarga mencari mangsa sebelum mendapati dia dilihat kali terakhir berada di sekolahnya pada jam 7.51 pagi menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) dan turut menemui satu beg milik mangsa yang ditinggalkan di sekolah tersebut.

“Dia memberitahu kami bahawa sekolah memberikan pelepasan cuti berikutan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) sedang berlangsung dan kami sekeluarga terkejut sebaik mengetahui dia tiada di rumah pagi tadi."

Menurut laporan The Star, mangsa pernah memberitahu bapanya berkeinginan untuk tukar ke sekolah lain kerana mengadu tertekan dengan rakan-rakan sekolah yang kerap bertanyakan tentang ibunya yang telah lama berpisah dengan beliau.


Orang ramai yang melihat atau mempunyai maklumat berhubung Aliaa diminta menghubungi ahli keluarga mangsa di talian 018 - 662 4450, 018 -510 6343 atau 019- 653 6343. - CARI

sumber foto: https://3.bp.blogspot.com/


18

Bagus
19

Marah
27

Terkejut
29

Sedih
25

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (150 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarahmirza 16-11-2016 11:26 AM
Oit, nak buka thread tengok2 & baca la thread lain dulu.

Quote God_Eater_5 16-11-2016 11:31 AM
thread dah ada....... mohon TT mereputz

http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1

Quote BebeQ 16-11-2016 12:10 PM
God_Eater_5 replied at 16-11-2016 11:31 AM
thread dah ada....... mohon TT mereputz

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=10 ...

kenapa i tengok link tu cerita budak darjah 5 keluar pegi kedai pukul 1240 tengah malam?
bukan budak yang sama kan?
Quote uniq61 16-11-2016 12:57 PM
SINDIKET COLIK DAN JUAL AKAN CUBA MENCARINYA KERANA SIAP DENGAN GAMBAR...BAHAYA OOO..LEBIH LEBIH LAGI KALAU RUPA CANTIK.
Quote sabbath_shalom 16-11-2016 02:12 PM
Ke kes birah ni?

Mohon sis @Changa telek.
Quote ronapink 16-11-2016 02:34 PM
thread dah ada

hahahahaha..

kasi cantas wooow

Quote ronapink 16-11-2016 02:34 PM
@spiderman80
Quote mirandanicky1 16-11-2016 07:24 PM
Bukan ikut bf ke ni. Kena pantau dgn.siapa ank2 bkawan
Quote akujerangkung 16-11-2016 07:38 PM
Musim org hilang ...

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.055455 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top