CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1907|Reply: 9

Pelajar Tingkatan Satu Hilangkan Diri Akibat Tekanan Di Sekolah

 Close [Copy link]
Post time 16-11-2016 11:25 AM | Show all posts |Read mode
Seorang pelajar Tingkatan Satu Sekolah Menengah Sri Al- Amin, Sungai Tangkas, Bangi dipercayai hilang selepas gagal dikesan sejak pagi semalam.


Kehilangan Aliaa Syafiqah Nazar, 13, disedari keluarganya selepas melihat remaja itu tiada di bilik tidurnya kira-kira 10 pagi tadi.


Memetik laporan Utusan Online, bapa mangsa Norjuliani Nazar Nazari memaklumkan mereka sekeluarga mencari mangsa sebelum mendapati dia dilihat kali terakhir berada di sekolahnya pada jam 7.51 pagi menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) dan turut menemui satu beg milik mangsa yang ditinggalkan di sekolah tersebut.

“Dia memberitahu kami bahawa sekolah memberikan pelepasan cuti berikutan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) sedang berlangsung dan kami sekeluarga terkejut sebaik mengetahui dia tiada di rumah pagi tadi."


Menurut laporan The Star, mangsa pernah memberitahu bapanya berkeinginan untuk tukar ke sekolah lain kerana mengadu tertekan dengan rakan-rakan sekolah yang kerap bertanyakan tentang ibunya yang telah lama berpisah dengan beliau.


Orang ramai yang melihat atau mempunyai maklumat berhubung Aliaa diminta menghubungi ahli keluarga mangsa di talian 018 - 662 4450, 018 -510 6343 atau 019- 653 6343. - CARI

sumber foto: https://3.bp.blogspot.com/



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2016 11:26 AM | Show all posts
Oit, nak buka thread tengok2 & baca la thread lain dulu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 11:31 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 12:10 PM | Show all posts
God_Eater_5 replied at 16-11-2016 11:31 AM
thread dah ada....... mohon TT mereputz

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=10 ...

kenapa i tengok link tu cerita budak darjah 5 keluar pegi kedai pukul 1240 tengah malam?
bukan budak yang sama kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 12:57 PM | Show all posts
SINDIKET COLIK DAN JUAL AKAN CUBA MENCARINYA KERANA SIAP DENGAN GAMBAR...BAHAYA OOO..LEBIH LEBIH LAGI KALAU RUPA CANTIK.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke kes birah ni?

Mohon sis @Changa telek.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-11-2016 02:34 PM | Show all posts
thread dah ada

hahahahaha..

kasi cantas wooow

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 02:34 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2016 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ikut bf ke ni. Kena pantau dgn.siapa ank2 bkawan
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim org hilang ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.054943 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list